Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 2011de cıkmasını beklemiyodunuz herhalde.. o hayalmiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 2011'in sonuna yetiştirmeye çalışıyoruz diye açıklama vardı, sanırım Pardo'dan? 2011'i Blizzard boş geçmesi de farklı bir bakış açısı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ben heart of the swarmdan önce cıkıcağını sanmıyorum diablonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Gamasutra'dan Rob Pardo açıklaması; said: “We always do the standard answer, ‘when it’s ready.’ When we actually announce a release date, that’s because we know we can hit it. Typically nowadays we announce release dates around three or four months before the game comes out. We’ve already said that we’re working hard to get to this year, but it’s going to be tough.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 blizzard 2011 zor dediyse 2013 demek istemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 BlizzCon'da belli olur herşey. BlizzCon ticketlarıyla beta satmazlarsa, gözleri açık giderler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 aslıdan iyi olur ha diablo betasını biletle satarlar hos betasına raat gireriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 WoW da kan kaybediyor, 2011'i boş geçeceklerini sanmıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 zaten sonuna denk gelicek, ha 2011 sonu, ha 2012 basi, koymaz blizze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ula blizzard betayı eylülde başlatacaksan ne diye beta announcement diye sayfa koyarsın bir ay önceden, adamı boş yere heycanlandırıyorsunuz sonra da hevesini kursağından bırakıyorsunuz,bıraktım şu dakikadan itibaran diablo 3 ü takibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 bu rünleri cartları curtları anlatam adam bu hafta dedi zaten işte değiştirdik skilleri deniycek insanlar blizzconda bakalımfalan dediydi. ha sen direk bu ay betamı bekliyodun? olmaz öle bişi. acarlar beta aplicationlaı bu ay. wave wave invitelar gelir 1-2 ayada acılır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Cuce said: bu rünleri cartları curtları anlatam adam bu hafta dedi zaten işte değiştirdik skilleri deniycek insanlar blizzconda bakalımfalan dediydi. işin traji komik kısmı var birde, 17-18 ağustostaki gamesconda blizzcon'2010 demosu konacak diablo 3'ün. oyun tamamen değişti sistemleri vs.si , adamlar çıkarmayacakları oyunun demousunu millete oynatacaklar gamescon'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?hl=da&v=IM9Ye_s6A8w Canlı yayın varmış betayla alakalı ama bitmiş herhalde açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 "Tam 10 dakika önce Blizzard resmi sayfalarından ''Beta geliyor, System Check programını update ederek beklemeye başlayın'' diye bir post geldi. Battle.net hesabı olanlar hemen programı update etsinler. Az kaldı.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Yemezler Blizzard yemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Zaten cattle.net account managementta bi 6 aydır falan d3 betaya katılmak istiyorum kutusu işaretli vaziyette. Gelsin görelim bakalım. Diycem ama tabii ki bana beta çıkmaz heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 axedice said: cattle.net abi bunu bilincli mi yazdin asdfhuashua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 nileppezdel said: siz bunu sürekli, multi mi oynuyosunuz? Ondan mı bu sıkıntı? ben d2'yi işte takılır oynardım yani olduğu kadar single'ını oynardım ne çıkarsa bahtıma item'da da.. abi oyunun olayı multi zaten naptın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 d2yi hep single oynamış adam d2 oynamamış adamdır aslında. battle.net oyundan çok farklı ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 aynen öyle işte. tatavasın yani pelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablozadeh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 tamamdır beyler. 2011 içinde çıkması kesin. hayırlı uğurlu olsun. beta için bol şans herkeze. adam güzel açıklamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 aquila said: axedice said: cattle.net abi bunu bilincli mi yazdin asdfhuashua Pun intended. Gelecek böyle ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 herkes s ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 aklıma şey geldi warcraft 3 ü bekliyorduk o zamanlar hangi dergi vardı gameshow mu neydi. oyuun adventure olarak çıkacağı bildirildi. thrall ın çizgi film şeklinde yüzünü hatırlıyorum. aradan yıllar geçti ben üniye girdim oyun çat diye strateji olarak çıktı. kısacası adamların ne yapacağı çok da belli olmuyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Adventure olarak gelecek wc oyunu farklıydı, sonradan iptal edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar