Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Xo

Öne çıkan mesajlar

witch doctor diye yeni bi class gösteriolar...

müthiş kesinlikle. Necro gibi petleri var bissürü ayrıca Swarm diye bi özelliği var böyle hastalık atıyor o hastalık yaratıktan yaratığa atlayarak büyük grupları darmadağan ediyor.

Ayrıca yaratıkları birbirine düşürebiliosun bu classla...
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:
yalnız bu kadar iş ilanı ne diye düşünürken sebebini anladık. herifler aynı anda hem scII hem dIII üzerinde çalışıyormuş. arada wow'a 2 exp çıkarıyormuş. oha diyip eğiliyorum blizzard'ın önünde bir kere daha.

o kadar cok kazaniyorlar ki, hepsini ayni anda yapmaya kalkiyorlar, yok boyle bir sey. her biri tek basina en degerli IP zatern ve 3 unu bitden ypaiyorlar.. muhtesemler
Sosyal ağlarda paylaş

sonucta patron acıklamıstı her oyun ıcın farklı kadro var, o nedenle su bıtınce suna abanırlar falan yanlıs dusunceler. ucu de farklı kulvarda oyun adam ısterse ucunu bırden cıkarır valla oyle kalırsınız. bu arada SC2'de duyuruldugunda gameplay vıdeo vardı ama aradan 1 sene 1 ay gectı hala oyunun tam cıkıs tarıhı bellı degıl yılbası cıkar dıye tahmın edıyorum, wotlku da subat gıbı cıkarırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

scII ile dIII'ü aynı anda çıkardıklarına göre next gen mmmorpg de yolda demektir. bunlardan sonra muhtemelen daha uzun yıllar bu iki evrenden bir oyun gelmez. bu kadar kalabalık ekiple ne yapacaklar işte asıl bunu merak ettim. belki lost vikings ayarında tırışka bir oyun ama abow düşündükçe bile fena oluyorum. şu anda acaba kaç kişi çalışıyor bu iki oyun bir exp için?
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:
scII ile dIII'ü aynı anda çıkardıklarına göre next gen mmmorpg de yolda demektir. bunlardan sonra muhtemelen daha uzun yıllar bu iki evrenden bir oyun gelmez. bu kadar kalabalık ekiple ne yapacaklar işte asıl bunu merak ettim. belki lost vikings ayarında tırışka bir oyun ama abow düşündükçe bile fena oluyorum. şu anda acaba kaç kişi çalışıyor bu iki oyun bir exp için?

roportajı vardı morhaimeın sanırım sayırları soyluyordu emın degılım ama toplam 250 kısı falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...