Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 yok artık şaka... bu saatten sonra bu değişiklik şuursuzluktan öte bişe değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 hangi saat? hoplayıp zıplayan barbardan başka ne var ki ortada ve oyunun en iyi ihtimalle 2012'de çıkacağını düşünürsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 su son 3-5 mesaji okuyan oyun yarin cikicak sanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 baya skill var ya oyunda su andada. skill tree'ler falanda cıkmışştı bı ara. bence super olmuş, değ,işiklik iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 5 senede yaptıkları işi mi değiştiriyolar şimdi. 5 sene sonra çıkar o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 evet, oyunun klasorunu shift+delete etmisler, bastan yapicaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 siz onu bunu bırakın da imac alsam bunu çalıştırır mı onu söyleyin canlar. hı? olur mu? bıktım ben pc'nin otuyla bokuyla uğraşmaktan, beni bir tek diablo 3 frenletiyo şu anda galiba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 blizz macos version yaparsa calisir, yapmasa da vmle filan gene calisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 blizzardın mac clientsız oyunu yokki, belki lost vikings. ama asıl soru neden mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 why not? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 yaparlar kesin. eğer bu sözüme güvenip mac alırsan ve dIII mac versiyonu yapmazsa diye, tazminat bedelini karşılamak üzere günde 25 kuruş ayıracağım fonu şu an itibariyle başlatıyorum. dIII çıkana kadar günde 25 kuruş high end bir pc bedelini karşılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bumudur argumanın. o fonla bütün patiye alırız bilgisayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 http://us.blizzard.com/diablo3/faq/?rhtml=y#3_3 said: Will Diablo III be available on Windows and Mac simultaneously? Yes. As with all of Blizzard Entertainment's recent releases, Diablo III will ship for both Windows and Mac simultaneously. kaldi ki bootcamp ya da parallels ile windows da kurulabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Cuce said: ama asıl soru neden mac. güzel soru. şimdi efenim 92den beri bilgisayar kullanıyorum, hep de pc kullandım. daha gençken problem diildi virüs olsun, program çökmesi olsun, disk yırtılması olsun, fan bilmem nesi olsun... fekat artık zurnanın zırt dediği yerdeyim. stabil, zart zurt servise gitmek istemeyen, kodum mu çalışan, bana laga luga yapmayan bir makinem olsun, mutlu mesut geçineyim gideyim istiyorum. eskiden hardware'den anlardım, artık yetişemiyorum, dolayısıyla makineye ram takalım, yok fanını yenileyelim filan oldu mu geriliyorum fena halde, bir sürü de paralar veriyorum en ufak problemde götürüp servise verdiğim için. velhasıl rabbime sordum mac al kurtul dedi. fekat eski gamer yanım "acaba?" diyor, "bu aletler oyunlardan ziyade facebookla çetle çutla alakası olan kişiler için, ben ise -tamam sizin kadar diilim ama- bunun bi gıdım da olsa üstü sayılırım beyav" konu özetle böyle (ay ben buna bi thread açiym bi ara yea..) imac'in içine vindovz koysam çalıştırır diye öğrendim ama yukarı mesajlarda geçen "çalıştırır" vs. "oynanır" denkleminin neresinde kalacağımı merak ediyorum. edik: aaa mum'un mesajda varmış zaten. heyyo galiba. *ürkek heyyo* ben bi ne makine alsam threadi açiym bi ara, cüce kıllandırdı beni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 blizzard, oyunlarını mac'e uyumlu yapıyo. imaclerde cılız makineler değil, rahat rahat oynarsın her şekilde. ama daha 14 yasında neden bu stress, yazık ediyosun kendine daha gencsin ema apla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 maclere de vindoz yukleniyo artik, ama problem istemiyorum diyosan o da olmaz =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 işte benim anlamadığım ise mekte findoz çalışıyorsa neden mek? markalı piisi daha mantıklı geliyor o durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 iyi de mac alıp windows çalıştıran yoktur ki. ha sonuçta destekliyor, kurarsın işin düşerse açar halledersin. ama mac alıp üzerinde sürekli windows açan tanımıyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 oyun oynacaksa insan mecbur kalacak, mecbur kalınca da o/s çevirmeyle uğraşmak anlamsız geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 abi oyuncuysan zaten mac almazsın zaten, ki emaleth sadece diablo adına endise duyuyomus. bunun yanında baska oyunlar da illa ki oynarsın ama atıyorum 10 taneden 1 tanesi sorun yaratabilir. yoksa bütün firmalar zaten mac versiyonunu cıkarıyor oyunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 mac in garanti sonrasi servis bedelleri cok cok cok kotu :P sonucta onun icindede parcalar var ama fan filan yaninca veya isleti msistemi upgrade i icin komple aleti servise briakmak gerekiyor filan PC herzaman daha ucuz ve zahmetsizdir tamiride bakimida :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 benb seyi anlamıyorum, yıllardır pc kullnırım, yanı 2 yılda bir bi upg yapıyorum o kadar. hiç öyle dertlerim olmadı ram tak bilmemen tak falan diye. senede bir bi sorun cıkar o kadar. mac kullanırkende cıkıyodu aynı sorunlar, hatta macos cöktüğü için save etmediğim iş kaybım daha ock olabilir. neyse konu diablo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 cüceye katılıyorum. 1 yılda ya da 6 ayda bir bilgisayarımın açılmamak gibi problemleri olur, o da bir şekilde çözülür yeni parça falan takmadan. hiç anlayamıyorum böyle zart zurt bozulan insanları ama şans meselesi sanırım. bazılarının şansı tutmuyor. misal bir arkadaşım ne zaman bilgisayar parçası alsa kesinlikle bozuk çıkıyor ve gidip değiştiriyoruz. istisnasız 2 gün önce monitör aldık adama samsung 22 inç. tutma ayağının ayar kısmı bozuk çıktı monitör sallanıyor dıngıl dıngıl öne arkaya. ayar mayar yapamıyorsun. şansla alakalı olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 yada bostanci vatandan alisveris yapiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 EL DİGABLO (ispanyol aksanı ile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar