eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Turnuvanın golü: Wesley Sneijder (Hollanda-İtalya) Turnuvanın kaçan golü: Mario Gomez (Almanya-Avusturya) Turnuvanın en güzel maçı: Türkiye-Çek Cumhuriyeti: (3-2) Turnuvanın en kötü maçı: Fransa-Romanya: (0-0) Turnuvanın en güzel kurtarışı: Gianluigi Buffon (İtalya-Romanya) Turnuvanın gafı: Petr Cech; Türkiye maçı Turnuvanın en iyi antrenörü: Fatih Terim Turnuvanın hayal kırıklığı: Fransa Turnuvanın en iyi taraftarı: Hollanda link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Final var daha, bazılar değişebilir.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Guus Hiddink > Fatih Terim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 şurda da turnuvanın en güzel taraftarları diye anket vardı :p http://www.sporx.com/euro2008/enguzeltaraftar/?git=oylama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 finalden umutsuz oldukları için şimdiden açıkladılar :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 en iyi gol o değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 En iyi gol konusunda bende kararsız kaldım ya. -Yine Hollanda'nın takım halinde süper bi atakala İtalya'ya attıgı bi gol vardı (oda Wesley Sneijder di sanırım) -Ballack'ın Avusturya maçındaki frikik gölü olabilir /sanırım tek frikik gölü o zaten turnuvadaki. -İbrahimoviç'in Yunanistan'a attığı gölde çok güzeldi -Tabi Sneijder'in Fransa maçındaki gölü de 1 numara olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ballack ın frikik golünü güzel bulmuyorum, baraj kaleci hatasıydı bence o.. hollandanın gruplarda attığı herhangi bir gol en iyi gol olabilir :D onun haricinde bizim gollerden nihat ın attığı gol epey güzeldi 3. gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Turnuvanın golünun videosu varmi ya izlemedim ben o golu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 onlar zaten hürriyetin seçtikleridir kesin, hürriyet ne anlar futboldan. onlar kadın resmi koysun biz görmek için tıklayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Hurriyet ne alaka yahu Eurosport secmis. Fatih Terim'in orda olması sasırttı di mi seni hehe. http://eurosport.yahoo.com/28062008/58/euro-2008-best-euro-2008.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 turnuvanın en guzel kurtarışı bence isviçrenin frikiğini çıkartan volkanın kurtarışıydı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Rustu'nun cıkardıgı frikik daha guzel, Syrna'nın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 http://eurosport.yahoo.com/28062008/58/euro-2008-best-euro-2008.html demekki haberi okumak lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 toggie said: Rustu'nun cıkardıgı frikik daha guzel, Syrna'nın. katılıyorum buna. orda sağ el ile mudahele etmesi gerektiğini hemen anlayıp doğru hamleyi yaptı. çoğu kaleci yapamazdı ve içeri tokatlardı o topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 yok ya fatih terime şaşırmadım. 1 ay daha kral olarak dolanır ortalarda onu biliyoruz zaten. gole şaşırdım esasen italyaya attığı o kadar ii değildi ya, kale dibinden ben de bırakırım öyle top gelirse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Kaleyi en iyi boşaltan kaleci : RÜŞTÜ ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Aynı zamanda çok süper kurtarışlar da yapabiliyor :) Çok yönlü kalecilerimiz bizim. Rüştü de Volkan da en basit hataları yapar, ama en zor topları da çıkarır eahusdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Abi bana göre kaleci ; yemesi gereken golleri yicek , yememesi gereken golleri yemicek. Rüştü işte bu olayın tam tersi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ya rüştü ye bu kadar yüklenilmesini anlamıyorum ben. rüştü yıllarca buydu, hep buydu. hatırlamıyo musunuz türkiye brezilya maçlarını ? onlarda yaptığı kurtarışları ? her türlü milli maçta neler neler yaptı adam. rüştü bu ülkenin -benim gördüklerim arasında-, şu ana kadar yetiştirdiği en iyi, en çok mücadele eden, en adam gibi kalecidir. turgay şeren, şenol güneş falan demeyin onların hiçbirini görmedik biz, bilmeden sallamayın yani. volkan, aykut diyeceklere tavsiyem, bakın bi bakalım bu adamlar 10 yıl sonra nerede olacaklar. aykut henüz 5 maçlık kaleci, volkan da duygu ve düşüncelerini vurarak ifade edebiliyo hala. hayrettin diyeceklere ise bi tavsiyem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 hayrettin dıye bı kalecı vardı demı ya :) noldu ona hiç sesi soluğu çıkmıyor adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 en iyi gol bence nihatın çek maçındaki 3. golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 yabancılar arasında da o golu begenenler var bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ayrıca evet, nihat ın golü hem çok güzel (görsle olarak sneijderin k ikadar olmasa da), hem de günün anlam ve önemiyle birleştirildiğinde en güzel gol seçilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 semih in almanya maçında attığı golde çok iyi. özellikle yakın plandan izlerseniz o topa o şekilde vurmak ve kalecinin ellerinin kenarından topu oraya atmak cidden yetenek isteyen bir vuruş. çoğu futbolcu o topu dışarı atardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar