bombo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2004 be aim_headshot'ta arkadaşla teke tek yapıyoduk m4 ün tüm mermilerin bitirdim (tek mermi kalana kadar) 1 mermi head shot.adamı görür görmez. heralde aranızda bunu yapabilen az kişi vardır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PickUpGuy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 assault dayım desert eagleımda 1 mermi var koşuyorum rehinelerle bi terörist çıkıyor önüme zıplıyorum ateş ediyorum gözümü açtığımda head almış olduğu anlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ea yken cw macında tek basıma kaldıgımda sona kalan 5 kısıyı de almıştım hepsi de bombayı koruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: bombo, 27 January 2004 20:46 tarihinde demiş ki: be aim_headshot'ta arkadaşla teke tek yapıyoduk m4 ün tüm mermilerin bitirdim (tek mermi kalana kadar) 1 mermi head shot.adamı görür görmez. heralde aranızda bunu yapabilen az kişi vardır:) tum mermileri bitirmeden yani 29 kursun u bırakarak bu işi yapsak olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 adamın sağına/soluna doğru zıplayıp havada mp5 le hs bolcana yaparm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Sen bunları yapıyorsan inanılmaz küfür yiyorsundur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 duvardan sekti ha?? ii fantazi..[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: Sly-One, 19 July 2003 20:47 tarihinde demiş ki: aşmışlıkla alakası yokki resmen bal işte hehe. aşmışsanız bence m3 le tk çekersiniz yada 4 kişiyle karşılaşınca ölmeden kurtulur yada hepsini alırsınız. bunlar zordur.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Eheh +1...Hatırlıyorum da m3'le train haritasinda bu Qwerty'nin çok swgcde oynadıgı zamanlarda fln 8 kisiyi üst üste oldurmustum terrorken.Asdasd çok geyikti oha fln demişlerdi :)[signature][hline][i]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Ben sahsen dust ta sagdan cikip sol tunelden gelen iki kisiyi tek deagle mermisiyle headledim :)) (ZAten bi kere yapilir) ama vakti zamaninda YT ler vardi ankarada bilen bilen onlardan bi tanesi 4 vs 1 kalip 1 awp ve 1 deagle mermisiyle 4 ünüde aldi biz yerlere yattik :) (sandalyelerden dusenler de oldu)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Ya Thalion (psi) bizde yaptik yarim saatte 120 frag alla alla :) burda olay SIKIS lar ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar