Holy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Son açılan konularda göremedim ve arama yapmadım. Arama yapmamın sebebi ise yeni oyunların eski konularda olmayacağıdır. Bana şöle güzel bir action,adventure,action-adventure ve tps tarzı oyunlardan tavsiye edebileceğiniz var mı? En son bi gün önce bloodrayne oynıym dedim toplam 10 saatte bitti ve çok kısa geldi bana. En az 3 gün saracak kadar güzel bir kaç oyun tavsiye ederseniz sevinirim.[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 pek yeni degiller ama: jedi academy, warcraft frozen throne tavsiye ederim senin dedigin blood rayne nasil bi oyun?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Star Wars : Knights Of The Old Republic Star Wars : Jedi Academy Freelancer (uzay simulasyonu ama joystick'e gerek yok. Zaten joystick desteği yok. Mouse yetio. Nasıl yetio diye merak edersen al bi oyna :D) Broken Sword 3[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bloodrayne vampir bi kadınsın milleti biçiosun çok atlı bi oyun ve kadın =)[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 evt naziler föneminde bi vampir zhaha[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 star wars tarzı istemiyorum. Hatta içinde uzay olan hiçbirşey istemiyorum. Bloodrayne yarı vampir bir kadınsın ve alman generallerini öldürmeye çalışıyorsun. Broken sword 3 nasıl bir oyun? armed&dangerous nasıl bir oyun? oyun yazarken türünü ve konusunu biraz açarsanız çok mutlu olurum.[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 freedom fighters ı tavsiee ederim[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ya anladık iyi hoş tavsiye ediyosunuz da nedir ne değildir bu oyun? hakkında hiç bişi bilmeden gidip alırsam elimde patlar mı?[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Chicago 1930 desperados , robin hut gibin ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Neyse ben vazgeçtim. İstemiyorum oyun falan. Kimse bu oyunlar hakkında birşey bilmiyor ama hala oyun söylüyorsunuz. Desperados'uda oynamadım,robin hut'uda.[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ehh ne diyelim ki artıkın ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 arkadaşlar oyunların bazı tarzları olur ya hani böle rpg fps vb. yani tavsiye ediceğiniz oyun hakkında şunu bile söleseniz bir fikir oluşucak kafamda ama sadece oyun ismi sölemekte kararlı bütün herkes[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bloodrayne i sevdiysen git Legacy of Kain : defiance al derim :) soul reaver serisinin sonu... bomba oyun[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 yeni sayılmaz ama hitman 2 oyna seni geceleri eğlendireceğine eminim zor sayılabilecek oyunlardan ve garfikler harika hikayede güzel hatta hitman 1 ayna diğcem ama eski diye oynamassın ama onun konusu da zorluk dereceside bir hayli iyi ayrıca grafikleride yeni çıkan birçok oyundan çok çok iyi ayrıca iki seride kısmen konu olarak bağlı birbirine.bence biran önce oyna nisanda hıtman 3 geliyo sana yardımcıda olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Hitmanlerin ikisinide bitirdim bile :D[signature][hline]Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Holyman kusura bakma burda kişilerin verdikleri oyunların isimleri gidip trgamer veya merlininkazanin'da araştırsan onlara ne biçim öneri yapıyorsunuz diye attığın msjların süresinden daha az sürer.Hemde oyunlar hakkında biraz bilgin olur.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Oyunlar hakkında küçük bilgiler istiyorum oynayan insanlardan. Sitelerdeki görüşleri biliyorum ama daha çok oynayan birinin oyun hakkında görüşlerini içinde bulunduran kısa yazılar istiyorum.[signature][hline]Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Tamamda bunları bir zahmet yazacak olan insana saygı gösterki yazsın demi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 grambrood ilk mesajlarıma bakarsan ilk 3 mesajımda gayet saygılı ve hatta sevgi dolu bir dil ile anlatıyorum derdimi. Birde arkadan verilen cevaplara bak. Millet hala oyun ismi derdinde.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 sıkıstırmayın adamı haklı canım alla alla :D sen boşver ama kişiden kişiye değişir bu oyun işleri bende sana trgamer gibi bi adres tavsiye ederim cogunluga gore karar veririsin...[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: Catscratch, 14 February 2004 21:39 tarihinde demiş ki: Star Wars : Knights Of The Old Republic Star Wars : Jedi Academy Freelancer katılıyorum bu 3 üne 3 ü de zevkli ve uzun süre oynanıyor[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Sonic Adventure DX Sonic ya da platform seviyosan kacirma, oyunda ilerledikce ve gizlis eyleri buldukca yeni modlar da aciliyo, hata asagida bi topikte inceledim oyunu kisaca, bakabilirsin.[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar