Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Baktımki herkezin bu konuda sorunları var ufak bir tutorial hazırlamaya karar verdim. İlk önce eurobattle installerla wc3 ünüzü patchleyin. Eurobattle da oynamak istiyorsanız işiniz tmm. Eger Paticikte oynamak isterseniz (ki versiyonu 1.20 olması gerekir ki bu topic eurobattlein 1.21 ine geçtikten sonra nasıl devamlı 1.20 ile 1.21 arasında gidip gelebileceginizi anlaticak) Öncelikle Paticik regini çalıştırın. Ardındanda alttaki linkteki rar dosyasını WC3 klasörünüzün içine extractleyin/çıkartın Ve tümüne evet/yes to all opsiyonunu işaretleyin. http://rapidshare.com/files/125464668/120e.rar.html Artık Paticige girebilirsiniz. (yani paticikte 1.20 ile oyun kuranların oyununda düşmeden durabilirsiniz yoksa servera 1.21 ilede girebilirsiniz) Eurobattle a geri dönmek isterseniz (Ve yukardaki dosyanın içindeki dlleri yedeklemekten üşendiyseniz) aşagıdaki linkteki rar dosyasını WC3 klasörünüzün içine extractleyin/çıkartın Ve tümüne evet/yes to all opsiyonunu işaretleyin. http://rapidshare.com/files/125463737/121.rar.html Eurobattle regini çalıştırın (veya manuel olarak ekleyin, hem paticik hem eurobattle reginizde olsun girmek istedikçe versiyonunuzu deiştirirsiniz. Ve voila eurobattlea girip oyun atabilirsiniz. Emege saygı +rep pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 1.20e versiyonu var, önceki başka bir yerde verilmiş reg dosyasını kurdum, bu dosyaları da warcraft klasörü içine çıkardım üstüne yazdım. Hala bağlantı sağlanamıyor diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 1.20 e versiyonu vardıydamı bunu yükledin? (bu arada bunlar servera baglanıp baglanmamanı etkilemez, servera zaten girebilirsin ama bizim serverdakiler 1.20e versiyonlu oldukları için oyun kurarlarsa ve sen 1.21 le girersen 4-5 dakka sonra düşersin) Sorununu az daha açık anlatırsan gidip internetten araştırırım roket adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Şöyle bi hata veriyo ss yolliym. He bir de Frozen Throne'dan giriyorum. w3l.exe den girince "wrong game.dll version (need v107)" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bilmediğin işlere kalkışıp milletin oyununu bozma bleda. bi de ben bu adama hiç güvenmiyorum; virus, trojan aramasından geçirin verdiği linklerdeki dosyaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 roket adma sorununu çözemedim. Öte yandan kendi dosyalarımda hata varmı diye daha önce hiç warcraft3 yüklemedigim makinama wc3 + exp yükledim. Şuradaki http://w14.easy-share.com/3888641.html Eurobattle 1.21a installerini yükleyip çalıştırdım. İnstaller yüklemesini bitirince Eurobattle a girmeyi denedim oldu. Ardından http://forum.paticik.com/read.php?34,1933916 adresindeki şeyi yükledim, VE SADECE REGI CALISTIRDIm (baska hic birsey yapmıcan) Ardındanda kendi verdigim linklerden 1.20e rarını yükleyip extract allladım. 1.20e olarak paticige girdim. Arkadaşa oyun açtırıp girdim ve oynadım. Ardındanda 1.21 dosyasındaki dlleri yükledim ve euroyoda girip oyuna girdim 3 dakika oldu daha düşmedim. (eger imkanın varsa) WC3 + exp i uninstall edip tekrar yükle. Verdigim ilk linkten eurobattle installerini yükleyip çalıştır (internetten 50-60 mb bir şey yükleyecek bekliyiceksin biraz) Ardından paticikten verdigim linkten dosyayı indir ve sadece regi çalıştır. Ardındanda 1.20e dosyasını indir (ilk attıgım postta paticik ile ilgili paragrafın altındaki link) ve dosyaları extract ettir. Paticige gir. (sen gelince ben oyun acıcam) Olurda gelemezsen 2-3 çıkana kadar sana yardım etmeye çalışırım. @ huun, istedigin kadar virüs taramasından geçir, bana inanmıyorsanda googleda warcraft3 switching between 1.20 1.21 veya bu keywordlerin varyasyonlarını deiştirip araştır, aynı yöntemi pek çok farklı wc3 forumunda bulabilirsin. şurada insanlık yapip yolluyorum. Üstelik huun madem milletin oyununu bozuyorum, ben nasıl hem euroya hemde paticige girebiliyorum allah aşkına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 hdd fazladan 1 gb yer ayırım bişey olmaz derseniz daha kolayı var w3 in kopyasını alın bir yere, reg dosyasını da kaydedin (bu 1.20c versiyonunuz olur) 1.21 i yükleyin bu da orjinal c:/warcraft ta yüklenir, girceğiniz serverların regini bulun, 2 farklı kısayol koyun masaüstüne bağlanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Eurobattle installer' i kuruyorum ama oyun versiyonunu 1.21 yapmıyor. Patch yüklemiyor yani hiç. Oyun versiyonu 1.20 de kaldığı için servere bağlanamıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mavi said: Eurobattle installer' i kuruyorum ama oyun versiyonunu 1.21 yapmıyor. Patch yüklemiyor yani hiç. Oyun versiyonu 1.20 de kaldığı için servere bağlanamıyorum ? Mavi Eurobattle installer ı makinana dl ettikten sonra çalıştırdın dimi? (patchin 1.21a degilse direkman gidip patch yüklüyor internetten) Birde servera baglanıp baglanamamanın VERSİYONLA ilgisi yok (mesela ben 1.21 ilede 1.20 ilede paticige baglanabilirim, ama 1.21 ile patiye baglanır ve oyuna girersem 4-5 dakka düşer dünyanın küfrünü yerim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 roket adam said: 1.20e versiyonu var, önceki başka bir yerde verilmiş reg dosyasını kurdum, bu dosyaları da warcraft klasörü içine çıkardım üstüne yazdım. Hala bağlantı sağlanamıyor diyor. reinstall benimde başıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 roket adam reinstalldan sonra öm atcam dedin hala bekliyorum (warcraft 3 klasörünün içinde 6-7 dll var eksik mi verdim onu kontrol edicem) Bu arada linkleri buldum http://www.garena.com/forum/viewthread.php?tid=74274&extra=page%3D1 Bu çeşitli versiyonları save edip deiştirmek için bir program, hiç denemedim. http://www.garena.com/forum/viewthread.php?tid=30096&extra=page%3D1 Buda benim yöntemimin orjinal kaynagı. Dosyaları bende burdan aldım. eger bendeki stepleri (veya ordakileri) tamamen takip ederseniz sorun çıkıcagını zannetmiyorum. (yanlız vistada oynayıp, "yönetici olarak aç" demediginiz için baglanamadınız ortaya çıkarsa uyuz olcam :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Bleda2 said: Mavi said: Eurobattle installer' i kuruyorum ama oyun versiyonunu 1.21 yapmıyor. Patch yüklemiyor yani hiç. Oyun versiyonu 1.20 de kaldığı için servere bağlanamıyorum ? Mavi Eurobattle installer ı makinana dl ettikten sonra çalıştırdın dimi? (patchin 1.21a degilse direkman gidip patch yüklüyor internetten) Birde servera baglanıp baglanamamanın VERSİYONLA ilgisi yok (mesela ben 1.21 ilede 1.20 ilede paticige baglanabilirim, ama 1.21 ile patiye baglanır ve oyuna girersem 4-5 dakka düşer dünyanın küfrünü yerim) Evet makinama dl ettikten sonra çalıştırdım. Peki ne yapmalıyım çözümü hakkında bilgin varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mavi eurobattle installerla hiç sorunum olmadıgı için yardımcı olamıyıcam www.eurobattle.net te sor istersen. Eğer vista isen installer i "yönetici olarak" çalıştırmak gerekiyor. Sorunun onunla ilgili olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Bleda slm. Hala bekliyorum demişsin de, oyunun kurulum dosyası bende yok şu an, arkadaşımdan almıştım ve o arkadaş ta bayağı bir uzakta. Yani netten çekmem gerekiyor, o da kotalı internet sebebiyle biraz zor gibi. Elime geçtiği an deneyeceğim, zaten tatile gidicem 3-4 gün de dotasız yaşarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 installerdan once cracklediyseniz patch hata veriyor olabilir. blizzardın sitesinden 1.20->1.21 i çekip kendin de halledebilirsin mavi. altı üstü 1gb alan kaplıyor 1.20 yapın kopyalayın başka yere sonra 1.21 yapın ikiside bulunsun. uğraşmayın sil/yaz ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Patch olayını hallettim. Warcraft klasörünü kopyaladım istediğim zaman 1.20 açıyorum istediğim zaman 1.21 açıyorum. Eurobattle.net' e üye olamadım mailime aktivasyon linki geliyor tıklıyorum başarılıdır diyor ama kul adı ve şifremi kabul etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Bunuda hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 harddiskiniz büyükse 2 tane yükleyin ama yok cwc3 ü benim gibi dandik makinanızdan oynuyorsanız ve toplam 5gb boş yeriniz varsa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 1.20e ile paticike girilebiliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 giriliyor oynanıyorda (Daha düşmedim paticikteki oyunlardan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar