toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Sayfayı açtıgımda bunun gibi olsun istiyorum, favori sitelerin anasayfaları kucuk resim gibi gorunsun, ordan seceyim. Ben firefox kullanıyorum. Bu resimdeki hangi browser? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 o özellik normalde operanın speeddial özelliği mozillaya da bunun için taboo ve bikaç tane daha başka isimle plugin yapmışlar. btw resimdeki opera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 fırsat bu fırsat opera'ya da geçebilirsin =) ya da https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4810 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Buraya bak istersen: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4810 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 firefox un speed dial die bi eklentisi var onu kur.. isteiğin gibi bişey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Firefox = Gnome Opera = KDE firefox un sadeligini seviyorum ben, Opera geldigi zaman korkutucu oluyo hersey, ama guzel browser dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 hail opera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 explorer ne oluo bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Windows :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Cok saolun arkadaslar umudum yoktu acıkcası herkes resimdeki browser'ı kurmam gerektigini soylecek sandım bi an :) Firefox'tan vazgecmem kolay gorunmuyor su asamada, verdiginiz addonlardan birinde karar kılmam gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Uraşmayın direk opera yükleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 uğraşılcak bişey değil, 3dk sürdü yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar