Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş ilanı: Satış Temsilcileri arıyoruz...

Drakkahn

Öne çıkan mesajlar

Herkese selam. Konuyu nereye açacağımı bilemedim, yönetici arkadaşlar eğer yeri burası değilse hareket ettirirsiniz :)...

Kendi bünyesinde bir matbaası olan, Reklam Tanıtım ve Fuar hizmeti veren bir Fikir Atölyemiz var. Fuar standlarından fotoğraf çekimlerine, tanıtım filmi prodüksiyonlarından ilan ve broşür tasarımlarına kadar bir çok başlıkta hizmet veriyoruz.

Bizimle prim sistemiyle çalışacak, üstüne başına - giyimine özen gösterecek, kendine - konuşmasına güvenen arkadaşlar arıyoruz. Bizi karşıya tanıtacak, karşılığında kontağı kuracak ve kurduğu kontağın tüm işlerinden prim alacak arkadaşlarla müşteri portföyümüzü genişletmek istiyoruz. Sitemiz yapım aşamasında olduğundan aşağıdaki mail adreslerinden bize ulaşabilirsiniz. Bu İstanbul içi bir iş ilanıdır. Yerimiz Şişli'dedir.

[email protected]
[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Full time çalışmanız gerekecek, ama esnek çalışma saatlerimiz var, illa ki saat 9 da koşturmaya başlayın demiyoruz. Gidilmesini istediğimiz bölgeler var. Buralarda dolaşırken firmamızı tanıtacak, konuştuğunuz kişiyle birebir kontak kuracak, kurduğu kontakları takip edecek birilerini arıyoruz.

Sonuçta insan ilişkilerine dayalı bir iş bu. Prim sistemiyle çalışalım diyoruz ki getirebildiğiniz kadar işten belli bir pay (editledim yap yazmışım) alabilsin insanlar. Asgari ücretle çalışalım desek ne çalışan insan istekle o işi yapacak ne de heyecanını duyacak. Getirilen işten belli bir yüzdeyi prim olarak bu arkadaşlarla paylaşacağız. Sonuçta belli bir platformu oluşturduk, matbaamız mevcut, yaptığımız işlerimizde var, biz bu işleri çoğaltmak istiyoruz.

Güven meselesini kafanıza takıyorsanız Oyungezer dergisinin son saysındaki künyeye bakabilirsiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

@Cheaptech:

Artı sen nokta biz, Üçgenimizin her ucunda bir değer var, sen artı ve biz, ortasında da noktamız var. Sen yarattığın değerle, yaptığın işle, düşündüğün fikirle bizimle çalışıyorsan artık sen de bizden oluyorsun. Artı sen noktasında biz oluyoruz yani. Sitemiz yapım aşamasında, daha detaylı bilgi orada olacak.

@Head:

Pazarlamacı derken elimizde bir bulaşık makinesi var ve bunu git sat demiyoruz, elimizde bir fikir atölyemiz ve buna bağlı çalışan matbaamız var. Reklam ve tanıtım hizmetleri veriyoruz, bunu gidip birilerine açıklamanı, bizi tanıtmanı istiyoruz, bunun içinde girişimci bir ruh, girişken bir tavır gerekiyor. Zaten sonunda getirdiğin müşteriyi de elinden çekip almıyoruz, artık o senin kontağın oluyor ve bizimle onun her işinde birlikte oluyorsun, ona göre de primin - kazancın belirleniyor. Bunları ilgilenen arkadaşlara ofisimizde daha detaylı anlatabiliriz.

Yaz okulunda okuyan okumayan, boş zamanını değerlendirmek isteyen kişilere kapımız açık, bir mail atın, konuşalım görüşelim, bu iş için bir üniversite yok, bir kurs yok, kendine güven ve düzgün konuşabilme yetisi yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

Drakkahn said:
@Cheaptech:

Artı sen nokta biz, Üçgenimizin her ucunda bir değer var, sen artı ve biz, ortasında da noktamız var. Sen yarattığın değerle, yaptığın işle, düşündüğün fikirle bizimle çalışıyorsan artık sen de bizden oluyorsun. Artı sen noktasında biz oluyoruz yani. Sitemiz yapım aşamasında, daha detaylı bilgi orada olacak.

@Head:

Pazarlamacı derken elimizde bir bulaşık makinesi var ve bunu git sat demiyoruz, elimizde bir fikir atölyemiz ve buna bağlı çalışan matbaamız var. Reklam ve tanıtım hizmetleri veriyoruz, bunu gidip birilerine açıklamanı, bizi tanıtmanı istiyoruz, bunun içinde girişimci bir ruh, girişken bir tavır gerekiyor. Zaten sonunda getirdiğin müşteriyi de elinden çekip almıyoruz, artık o senin kontağın oluyor ve bizimle onun her işinde birlikte oluyorsun, ona göre de primin - kazancın belirleniyor. Bunları ilgilenen arkadaşlara ofisimizde daha detaylı anlatabiliriz.

Yaz okulunda okuyan okumayan, boş zamanını değerlendirmek isteyen kişilere kapımız açık, bir mail atın, konuşalım görüşelim, bu iş için bir üniversite yok, bir kurs yok, kendine güven ve düzgün konuşabilme yetisi yeterli.

fikir atölyenizin "Chip" i "Cheap" yapmak ile sınırlı olduğunu göremeyen varsa, kaçırmadan işe almanızı tavsiye ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam pardon ya zamanınızı aldım kusura bakmayın. Hata bende oldu pardon bilemedim. Nüfusunun %10'u işsiz üniversite mezunu insanların olduğu bir ülkede yazı değerlendirmek adına belki bize yardım edebilecek birilerinin ve ya bizim yardım edebeileceğimiz birilerinin olduğunu düşünerek buraya bir konu açtım ve hayatı eleştirmek olan insanlara fırsat verdiğim için özür dilerim.

Ayrıca Chip'i Cheap olarak yazdığım için de özür dilerim. İnsanlık hali hata yapmışım, bunu bana hatırlatacağın yerde ezdiğin ve hatamı yüzüme vurarak ayar verdiğin için teşekkür ederim.

Konuyu kitleyebilirsiniz. Kimsenin işe ihtiyacı yokmuş anladım bunu geçte olsa tekrar pardon meşgul ettiğim için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...