Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Sistem gitmiş"

MuDo

Öne çıkan mesajlar

Sabah 6.30'da uyandım hazırlanıp çıkmam 7'yi buldu. 7.15-20 arası hatırlamıyorum tam olarak o sıralar 568 geldi. İş bankasının orada indim bornova ilçe emniyet müdürlüğüne gittim saat 7.35 yada 7.40 olması gerekli. Nöbetçi mi artık bilmiyorum orada bir polis memuru sıraya adını yazdır kağıt ahanda arabanın üstünde dedi.. Kağıda şöyle bir bakayım dedim... 33 kişi gelmiş benden önce çok güzel sövdüm benden önce gelen herkese.. Sonra bende adımı yazdım ve beklemeye başladım.. 8.15 gibi bir kaç kişiyi aldılar, sonra 3-4 kişi daha girdi.. Saat 9.50-10.00 civarı "sistem gitti" dediler içerden.. Bu "sistem" nereye gitti bilinmez ama bizim polisimiz çok güzel çalışıyor gerçekten. "Sistem" binanın yanındaki banklara eline çayı sigarayı oturmasını söyledi sanki bir an :) Ben birazcık daha sövdüm içimden sisteme.. sonra eve geri geldim öğleden sonra devam ederim diye.. Birşeyler atıştırdıktan sonra tekrar gittim 14.15 gibi müdürlüğe.. Her ne hikmetse bu "sistem" hala gelmemiş gittiği yerden.. Biraz daha bekleyelim dedik hani belki çok uzaktır geldiği yer diye ama nafile :) Dedim polis amca bu iş yatar galiba? "Pazartesi gel devam edelim sistemi beklemeye" dedi.. Tamam dedim. . Pazartesi bekleyelim hep birlikte "sistem"i beklemeye.. Aslında bu iş sadece burada değil heryerde oluyor ve kimse bunlara aldırmıyor.. "Benim işim halledilsin de kime noluyorsa olsun boşver sistem gitmiş" diyip duruyor herkes.. Neden hepimizin işi hızlı bir şekilde halledilmesin? Neden ben sürücü belgemi almak için bir kere daha sabahın KÖRÜNDE gelip oraya saçma sapan bir düzen içerisinde bekleyeyim.. Çok yoruldum !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...