MuDo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Sabah 6.30'da uyandım hazırlanıp çıkmam 7'yi buldu. 7.15-20 arası hatırlamıyorum tam olarak o sıralar 568 geldi. İş bankasının orada indim bornova ilçe emniyet müdürlüğüne gittim saat 7.35 yada 7.40 olması gerekli. Nöbetçi mi artık bilmiyorum orada bir polis memuru sıraya adını yazdır kağıt ahanda arabanın üstünde dedi.. Kağıda şöyle bir bakayım dedim... 33 kişi gelmiş benden önce çok güzel sövdüm benden önce gelen herkese.. Sonra bende adımı yazdım ve beklemeye başladım.. 8.15 gibi bir kaç kişiyi aldılar, sonra 3-4 kişi daha girdi.. Saat 9.50-10.00 civarı "sistem gitti" dediler içerden.. Bu "sistem" nereye gitti bilinmez ama bizim polisimiz çok güzel çalışıyor gerçekten. "Sistem" binanın yanındaki banklara eline çayı sigarayı oturmasını söyledi sanki bir an :) Ben birazcık daha sövdüm içimden sisteme.. sonra eve geri geldim öğleden sonra devam ederim diye.. Birşeyler atıştırdıktan sonra tekrar gittim 14.15 gibi müdürlüğe.. Her ne hikmetse bu "sistem" hala gelmemiş gittiği yerden.. Biraz daha bekleyelim dedik hani belki çok uzaktır geldiği yer diye ama nafile :) Dedim polis amca bu iş yatar galiba? "Pazartesi gel devam edelim sistemi beklemeye" dedi.. Tamam dedim. . Pazartesi bekleyelim hep birlikte "sistem"i beklemeye.. Aslında bu iş sadece burada değil heryerde oluyor ve kimse bunlara aldırmıyor.. "Benim işim halledilsin de kime noluyorsa olsun boşver sistem gitmiş" diyip duruyor herkes.. Neden hepimizin işi hızlı bir şekilde halledilmesin? Neden ben sürücü belgemi almak için bir kere daha sabahın KÖRÜNDE gelip oraya saçma sapan bir düzen içerisinde bekleyeyim.. Çok yoruldum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 tabi sabah evden cıkarken montunu almadın koltugunun altına isyanlardasın şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Sen koltuğunun altından eksik etmediğin için rahatsın her daim tamam bende alırım üstad bundan sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 dogru yere barnak basılmış. fazla söze hacet yok. gitmeyen sistemler istiyoruz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bornovada nüfüs müdürlüğündede çok gidiyor sistem salak salak böyle bi işlem yapılcak 10 saat kanırtıyorlar nası bi sistemse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bu sistemi ben de merak ediyorum. ben bi defa akbank ta sistemi uğurladım. özel bankasınız niye bu kadar uzağa gidiyor sistem de bir türlü geri gelmiyor diye bayağı söylenmiştim. çok uyuz bir laf bi de o "sistem gitti". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Beni en çok gıcıktıran ise.. Polis bayanın eline çay sigara alarak binanın yanındaki banka oturduğu an.. "Hanfendi sistem?" dediğim an "Pazartesi geliyor" demesi. . :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 biletini belki o bayan arkadaş almıştır sistemin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar