Pyro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Geçen gün yazokulu kayıt formunu indirmiştim ama şu an bulamıyor bilgisayar. İndirlenler penceresinde de gösteriyor dosyayı ama aç veya bulunduğu dizini aç kısmı seçilemiyor. Bu dosyaya ie deki gibi temp internet files gibi ulaşacağım bir yer var mı acaba? Acil ve çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yeniden indirtemiyor musun ? sonucta o bi history göstergesi ve kaynak dizine sahip olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Yeniden indirtebilsem böyle bir topic açma ihtiyacı duymazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 doya eğer kaynağından silinmiş ise. ve sen de pcden silmişsen ki durum öyle. bir arkadaşından dosyayı isticeksin artık. yapabileceğin hiç bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Tamam hallettim, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar