di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Selam, Genelde özgün içerikten oluşması düşünülen bir proje için wordpress kullanmak istiyorum ve bunun için de okunabilirliği yüksek, göze hoş gelen bir tema arayışındayım. Tavsiye istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Temmuz ayında bende bir proje için wp kullanacağım fakat araştırdığımda 10 tane tema var malesef bu yüzden temanı kendin hazırlasan daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 temanı kendin hazırlamak amelelikten öte bir şey değil. hani ticari bir amaçla yapıyorsan tema hazırlama işini, o zaman ayrı yaparsın temaları satarsın sonra. Ama tavsiye, ( kuracağın sistemi biraz anlatırsan ), daha rahat sunabileceğim bir şeydir. Kendi sistemine en yakın temayı alıp, modifiyelemek, çok daha basit ve hızlı bir işlemdir. Malum hepsinde css var hepsinde php kullanılıyor... imzadaki sitedeki temayı beğenirsen paylaşabilirim.. Yaptığım modifiyelerle değil tabiki : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Eheh, temayı kendin yap derken modifiye işlemini kastetmiştim aslında ama neyse :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 müneccim miyiz biz arkadaşım ne demek istiyorsan öyle yaz : ) he he . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 okunabilirliği yüksek olan herşey olur. arkaplanmış rengiymiş önemli değil onlar. siteye girince kaçırmasın beni, herşey sıkışık olmasın. ekrandakini okuyabilmek için illa font büyütmeyeyim. vs vs vs ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Yeni konu açmadan ben sorayım burada. Hazır veya kendi hazırladığımız temaları kullanabilmek için ya kendimizie ait bir sitemiz olması veya wordpress'den premium hesap mı almamız gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 İyi o zaman. Son zamanların en iyisini paylaşayım seninle.. : ) Free bir thema hemde.. Live Demo : http://www.michaeljubel.com/arthemia/ Download : http://www.michaeljubel.com/wp-content/uploads/wpthemes/arthemia.zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 temayı beğendin herhalde : ) yeterli gelmediyse başka önerilerde bulunabilirim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Baluu siten super olmus yanniz su icerik hakkinda bi sorum var... Error establishing a database connection :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ya işte hosttan kaynaklanıyor : ) sık sık yaşıyorum bu sorunu zaten. parasını peşin ödedim 2 ay felan kaldı, bitince tr'ye taşıycam o sorundan da kurtulmuş olucam : ) servage web hosting servisleri kötüdür burdan duyrulur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 blogspot falan kullansana dicem de daha icerigi goremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 adres bla bla blogspot felan oluyor, o yüzden sıcak bakmıyorum o tür şeylere. Bir de herşeyiyle yönetebilmek istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Pek sevmedim Baluu. Bu arada Türkiye'de site barındırmak büyük hata olur. Çakallığın ve kazığın sonu yok altyapı yetersizlikleri sebebiyle. Dahası yaşadığın sorunun kaynağı Türkiye olmaması da değil. Hosting konusnuda da her zaman ucuz etin yahnisi muhabbeti mevcut bu arada. Çok ucuz ya da herşey "sınırsız" -nasıl sınırsız oluyosa artık- servisler başta iyi olsa bile mutlaka patlıyor bir yerden sonra. Sunulan/Fiyat oranı olarak bütçene/gerekliliğe uygun birşeyler seçmende fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Baluu said: adres bla bla blogspot felan oluyor, o yüzden sıcak bakmıyorum o tür şeylere. Bir de herşeyiyle yönetebilmek istiyorum :D domainname yönlendirebiliyorsun blogspot'a da.. o hizmeti var. yönetim babında da bayağı bir kolaylık sağlıyor tabii ama kendinin host etmesiyle kıyaslanamaz. doğrusu ne yapacağına bağlı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 thema'da ben çok oynama yaptım gerçi :D normali sade ve şık bir görünüme sahip ;) orjinali şöyle bir şey : Valla sanırım en iyi çözüm vps sunucu olucak, ve amerika'dan olması taraftarıyım. Var mı şöyle bildiğiniz güzel hostlar amerika topraklarına ait ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 http://www.web2themes.com/ , host olarakda bluehost.com kullanıyorum tavsiyede ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar