Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage Pvp Gears , Scoket , Talents

Pakize

Öne çıkan mesajlar

2vs2 de zaten rogue adamı tepelerken ötekinisheep/cs bi shatterda aşağı yukarı yetiyor zaten çok öyle deli gibi frostbolt atmiyorsun
Impactla kidneyin diminishingleri farkli değilmi kaoru?
-wissy i dinlemeyin hemo spamlamakdan beyni dönmüş onun :)

Fire ilede yaparsin kiteni hiç sorunsuz ki pete iki cakiyorlar iniyor yada ccyiyor 3vs3 de sonuçda

Nukeyse firenin nukeside shatterden aşağı kalmaz en azından nova/frostbiteye bağımlı değil.

Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:
2vs2 de zaten rogue adamı tepelerken ötekinisheep/cs bi shatterda aşağı yukarı yetiyor zaten çok öyle deli gibi frostbolt atmiyorsun
Impactla kidneyin diminishingleri farkli değilmi kaoru?
-wissy i dinlemeyin hemo spamlamakdan beyni dönmüş onun :)

Fire ilede yaparsin kiteni hiç sorunsuz ki pete iki cakiyorlar iniyor yada ccyiyor 3vs3 de sonuçda

Nukeyse firenin nukeside shatterden aşağı kalmaz en azından nova/frostbiteye bağımlı değil.

Arkadaşa takılıyorum. Kim demişse fire ile pvp olmaz halt etmiş. Öyle güzelde olurki Frostbolt (rank1) ile kite eder, (elemental bir build alıp permafrost,imp nova,shatter,impact,imp fireblast,blast wave) güzelde dmg verirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

burda uzun uzun anlatmak yersiz. anlamak için video seyretmek bi kenarda dursun, grubunuzda frost mage ve sonra fire mage varken savaşın, adamlar ne yapıyor nasıl yapıyor, ne kadar dayanıyor, ne kadar katkıda bulunuyor bi gözlemleyin anlayacaksınız :) arenada frost mage diyorum başka bişey demiyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:
hiç fire yoık dimi
hiç yok hiç.

arena yapamadım daha da
fire diorm frosttan ii diorm
bılemıorm cok mu sey deısıo arenada annamadım kı

degisir tabii

bgde firela asar kesersin 10 tane adamin arkasindan acik alanda, ama arenada ilk target sensin daracik alanda, o bile yeter

frost; survival, cc
fire; burst dmg, dps

arena icin fire mi frost mu diye tartismanin alemi yok pek

ben arcanele giriyorum mesela, cok mutlu ediyorum karsi takimi ehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...