^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ülkede hergün kendini geliştirmeye çalışan kişiler 1,2çocuk yapmakta diğerleriyse damızlık modunda üremekte.Sadece kültür oranı düşse yine iyi hayvanlık oranıda ters orantılı olarak artmakta.Eskiden buradaki insanlık ilişkilerini severdim,sayardım bende.Ama zamanla bu konuda daha değişik görüşlere vakıf oldum,tamam belki avrupada cidden zor anında adam bulmak olayı,klasik söylem,doğru ama her ne kadar samimiyetsizde olsa avrupada sabahları milletin birbirine günaydın demesi bile hoşuma gitti,burada birine günaydın desem bana ne demek istedi bu diye kavga çıkar sanırım. Eskiden bir ateistle dini tartışmanın zorluğundan dem vururdum,şimdi bir müslümanla dini tartışamamaktan dem vurur oldum.Adam 2şey okumuş dindar olmuş biz onca kitabı boşuna okuduk,anarşik oldu sanki,neyse. Zevkler,hobiler bile saçmalanmaya başlamış. Birisine soruyorsun favori kitabın,filmin nedir diye,adam toplam 2 kitap okumuş 2side favori kitabı oluyor.Benim 200kitap arasından 2 kitap saymamla benzeri görüyor kendini.Yada aynısı filmlerde 30 film izleyip film eleştirmeni olanda çok ülkemizde.Tabiki fazla film,fazla kitap direkt iyi insan etmeni değil ama anlattığım şey az çok anlaşıldı sanırım. Az bile anlattım. Bilg.Müh.4.sınıftayım,pek master düşünmüyorum,mezuniyetide şansa,ezbere dayandıran biri değilim,donanımı saymıyim onu zevk olarak araştırıyorum ama gönül rahatlığıyla advanced java biliyorum diyebiliyorum mesela kendime.1 2d oyun yazmaktan bahsetmiyorum,öyle olsa c,c sharp diye saymaya başlarım ama yok ben javada kralım. Ve artık yurtdışında yaşamak istiyorum. Zorluklardan vs.bahsetmeye gerek yok zira bilgim var o konuda. Belki burada yaşasam daha rahat para kazanıp daha fazla yatıcağımıda biliyorum ama buradan yurtdışına gitmek beta sürümü bir hayattan piyasaya sürülen paralı versionlu bir hayata geçmek gibi birşey. Ülke olarak çok bilgim yok,yunanistanı sevmedim,ingiltereyi sevdim,en çok gitmek istediğim yer singapur,buz hokeyi ve birsürü kültürel şeyini kendime yakın gördüğüm kanada gibi ülkelerde var ama ülke seçme luünden ziyade önceliğim Türkiyeden çıkmak. Anlattıklarım ölçüsünde bana şu ülkede yaşamak süperdir gibi mesajlardan değilde, ben bugün bilg.dann mezunum iyi derecede bilgim olduğuna inanıyorum diyip bir konsolosluğa başvursam geri çevrilme olasılığımın en düşük olduğu ülkeler,ilk etapta zıplayabiliceğim ülkeler nereleridir? dil filanda yazıyim ek bilgi olarak,ingilizce advanced,almanca selam vermesini bilirim hitleri severim:p şaka bir yana ingilizcenin yanında biraz ispanyolca bilgim var,flamenco müziğini sevdiğimden daha adlandırabilmek adına biraz kasmıştım ama evde kasılabilicek düzey neyse benimkide o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Madagaskar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 japonya iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Japonya derim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 japonya bok gibi. yemekleri iğrenç, meyve çok pahalı. orayı geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ben sırf japonya mutfağı okucam diye bi ton uğraşıya giriyorum be.Dinleme onu. Japon mutfağı rulz. Ayrıca iş olanakları ve teknolojik meslekler için de müthiş bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 fransadan siyasi sıgınma talep edebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ben giderim zaten sorunsuz burs için japonca kasması var tek sorun =P Da adamın topiği bu zaten benim değil =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 İSVEÇE GİTSEN VAR YA ÇOK GÜZEL OLUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 iskeç diye ülke olsa ne gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Bu arada kesinlikle İsveç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Suudi Arabistan. valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 japan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 İran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 almanya, minimum 2500 euro maaş , haftada 35 saat iş (hafta sonu tatil) , bilumum sosyal yaşam, hastane sıra beklemezsin, toplu taşımada sürünmezsin cart curt. bir çok türk var iyiyse kötüsüyle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 görende almanyaya ayak basınca direk 2500 euroluk iş veriyolar sanar. Babam almanyadan emekli.Orada işler nasıl yürür bilirim az çok. O yüzden hikaye o işler almanyada buradan daha zor yaşarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 avrupa disinda heryer olur bence ama bence yurt disinda master yap sonra oyle ise gir yoksa burdan boyle giderek biraz zor is bulursun gittigin ulke etiopya felan degilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Qatar... cok ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 japonya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 qatarda ulkeyi terkedememe gibi bir olay yok muydu ama ben mi yanlsi biliyorum? ama evet qatar yargilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 nepal fena yere benzemiyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 tek bildigim amerikanin en iyi okullari qatar da beraber kampus actilar. CS mi yapican, CMU, medical mi, Cornell seklinde secimler var. Ve tabi oturup arastirma yapicak, calisicak adam ariyolar surekli. Bu arada ayri konu olarak bence Java disinda dil ogren. Kimseye yetmez Java bilmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 mADmaXimus said: qatarda ulkeyi terkedememe gibi bir olay yok muydu ama ben mi yanlsi biliyorum? ama evet qatar yargilar furbolcular nası geri dönüyo abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 sehir efsanesi felandir heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar