Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 evet olmuyo yürümüyo ayrılıcaz benden hamle bekliyor ki hikayenin kötü kahramanı ben olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bas gitsin. bişey olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 hamleni yapma bırak o pişman olsun çok iyi ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Yani muhabbette kendine göre 'normal' fakat beni bomb.k bırakan haraketini bugün sinir olup ona ilkkez yapmam. ' Ben buna dayanamam hede höde' e ayıp 1 sene oluyor neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 naptın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ayrılırsan terk eden sen ol, bir dost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ayrılın ikinizi birden takip edemezler zuaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Ya şimdi dışardayken benle tamamen irtibatını kesiyor gibi bişey. Ne bileyim ablasıyla bi yere gider akşam konuşuruz falan der hep. Bugün kalktım işte uyuyodur diye mesaj çektim günaydın falan filan. Dışardayım pek iyi değilim akşam konuşuruz dedi. Ben yine kaldım 'şey' gibi. iyi bye falan dedim sinir olup. Ben de inat dışarı çıktım aradı falan şuan konuşamam akşam konuşuruz dedim bakayım napacak diye. 11 de falan geldim işte eve. söylediği şey ' ben bunu kaldıramam ' ... Yani şaka gibi geliyor bana. Şimdi tam anlatamadım zaten çocuk desem çocuk değil. Ya sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 koy kaba etine gitsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 inatlaşma ilişkiyi bitirir bi taraf alttan almak zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Bırak o bitirsin. Her açıdan daha ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ayrıca arkadaşım niye buraya açıyorsun mevzu ciddi ise? yeri var mis gibi adı da kişisel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Yok abi orda yalan rüzgarı oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bence bırak geri gelirse senindir asdasdasd :P şaka bi yana harbiden bunu diyen seninle arasındaki duygusal bağı bitirmiştir ayrılmak için bahane arıyordur gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 sonra ağlama zırlama olmasın ama millet dalga geçiyor diye, adı üstünde yani anca kitlerim. taşınma hakkını kaybettin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Açtığım bölümü biliyorum kingpin zaten öyle içimi dökme amacıyla açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 sen terketme. sonra başına ekşir suçlu sensin diye, suçun olmasa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 abi sen terketme. hatta salağa yat. abart. bişi mi oldu? niye bozuksun falan de.abart abart abart! sonra erkeklerden soğusun. ohş intikam. :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 suclu olup olmaman niye koyuyor bu kadar sana? Vur tekmeyi gitsin hayatina bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Valla durum bu kadar basit değil galiba.. Msn ine gireyim dedim uyudum muyudm diyodu online sa zorla konuşmak için. Şifre falan değişmiş. Neyse sabah ola hayrola diyorum. Varsa yediği bi halt bu kadar özverim ve fedakarlıklarıma yaptığı nankörlüğün vicdan azabıyla bi daha kendine gelememesi lazım azcık gururu varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 eminim o ayrılmayı senden daha çok istiyodur ayrıl ayrıl ayrılmak güseldir. yeniler insanı daha mutlu olursun 1 senelik maziyi istesen öyle pis silersinki buna kendin bile şaşırırsın dene gör;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 seni aldatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Harun said: terbiyesiz olman için bi sebep yoq arkimden aldm ii kıs demişti kaltak çıqtn sn siliorum seni lanet orospu dumping for dummies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ben böle şeyler okuyunca üzülüorum lan. ayrılmasın insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar