Peter Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 arkadaslar elder scrolls oblivion shivering isles oynuyodum birden oyundan attı (crash bu heralde (hile giriyodum tam)) o andan itibaren tekrar girince monitörün üst ve sol kısmında çizgiler var yani ekranın bittiği yerlerde sarı bir çizgi oluyo bu nedir nasıl çözülür? (başka oyunlarda da oluyodu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ekran kartınla ilgili bir problem, oyunlarla alakası yok, ısınıyor veya ekran kartı ramlerinde sorun var. sürücü problemi de olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 sadece outdoor kısımda oluyor indoor yerlerde olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 doğaldır oblivyan outdoor da daha çok kasar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 abi ekrankartı 8800gt kasmaz teknik bişey var bence sabahtan beri crysis oynuyodum ısınmış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 psu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 fsp bluestorm 2 530w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar