regulus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ben en son cs oynadığımda arkadaşar kovalamışardı. ben rehineleri tutup yaklaşmayın vururum diyordum onlar yaklaşıyorlardı beni vuruyorlardı takım arkadaşlarım kızıyordu. ehe bikez biri bana ateş etti ölmedim.rehinelerden birini vurdum.diyorum diğer rehinelerle dışarı çıkıyorum silahlarınızı atın.çıktım dışarı vurdular gene ehehiei alışamadım o oyuna bi türlü[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 şimdi arkadaşlar önce tarih belirlenecek sonra yer/yapılacak iş sonra katılacak listesi hazırlayabiliriz tarih teklifi geldi gelcek pazar deniyor yani 22 Şubat 2004 Pazar uygun mudur,kabul edenler,etmeyenler?[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Saymazmıyım Azmo sen illaki gelecen beni satışa getirirsen zıplarım sana :D.... Azmocum :D[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Ankara paticiklerin sorunu, devasa bir olay olmadan gelmemeleri.. telefonum aha şu, ev adresim aha şu, icqün aha şu diyorum ancak eagleeye dışında arayıp soran yok.. dün mü ne onla çıkıp kızılay turu atıp akşam da bira içmeye gitçektik.. bu tip şeyler yapabiliriz. daha önce denedik kahvedeyiz'e felan gidip birşeyler yapmayı.. Hatta ilk paticik buluşması öyleydi yanlış hatırlamıyorsam.. Ama kimi gelirim diyor gelmiyor.. kimi sevgilisiyle çıkıyor ama ne zaman görsem paticikte yazı yazıyor.. (mesela azmo olabilir mi bu?) kimi konyadan gelmeye üşeniyor (mumi you suck)... eheheh herkese de laf attım böylece :) Valla benim için tek sorun para sorunu, para olduktan sonra istediğinizi yapabilirim.. yaptırabilirim, buluşma ayarlayabilirim vs vs..[signature][hline]-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Pazar öğleden sonra olursa benden de okey. Onun dışında mimkin değil.[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 aha bak, biri yine kısıtlama getirdi.. :)[signature][hline]-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 abi sabah sabah mı buluşcaz zaten dojorel i de çağırayım adamla aynı üni aynı bölümdeyiz birbirimizi tanımyıoruz :) hallolacak gerçi gelecek pazar ben hmmm neyse işim olmaz inşallah :) ayarlarız abi tarih tamamsa ne yapacaz onu kararlaştıralım olmazsa 5-6 kişi de yeter bize[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 22 pazar a ben de uyarim bu arada ankara topii acilmisken odtulu pati var mi[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 hey ankara.. şuan kar yağıyor mutlu ettin gene bizi :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 yevaud gelio o gelince buluşalım askerlik anısı dinleriz bol bol :D bu arada bırakın ankarayı bilkentte birsürü pati var da daha buluşamadık ehu. bölece onları da bu buluşmada görürüm artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 e hadi bende gelirim belki bana hafta içi uygun deil ama hafta sonu herhangi bi zmn olur[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ehue bu arada iç anadolu bölgesi ankara'ya doğru kar yağışı etkiliymiş :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 vallahi de yağıyor "Şu anda çok yoğun olmamakla beraber iri kar taneleri yere düşmeye başladı bütünü ile erimemiş olan karlarla beraber sabaha karlı bir güne uyanmayı bekliyoruz,Regulus Pati Haberleri Bahçelievler Ankara"[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ee gelecek hafta dedik bir program yapaılm ??[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Sayın ceviz kabuğu[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: Estel_Anorien, 15 February 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Sayın ceviz kabuğu eheh bunu zekariya beyaz demiş heralde. hatta hulki cevizoğlu düzeltmiş "efendim ceviz kabuğu değil, cevizoğlu" diye. O sırada zekariya hoca tükürük saça saça gaza gelmiş bir şekilde konuşuyomuş. direk patlamış hulki cevizoğlu'na "Ne alakası var konumuzla efenim, sözümü kesmeyin lütfen!!!". Nese şetmeyelim konunun içine. Ne diyoduk; 22 'sinde lise3 seçme sınavı var dersane de o yüzden o gün boşummmmm....[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 millet birbirini tanıo gibi, gelmeyi düşünüoda şimcik orada tek başına kalıp dumur olmakta war nese tam günü ayarlayın... bana hergün uyar :)[signature][hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: CaPuLeT, 06 September 2003 11:28 tarihinde demiş ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 lancelot ben de tanimiom kimsei yavas yavas oorencez uzulme:)[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ben ki bandırmalardan gelip bonecrusher'la buluşan tek paticik üyesiyim :) gururla söylüyorum bunu nihoho[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: Azmodai, 15 February 2004 16:41 tarihinde demiş ki: bonecum. kizarkadasima anca vakit ayirabiliyorum patide yazi yazarim hep severim evde oturdukca. disari cikincada sevgilimle bulusurum. lutfen tas atmayiniz :P senle buluşmak için anca sefgili olmak gerekiyor yani :)[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki: İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler -coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 evet ne zaman gidioz . buluşalım , tanışalım resimden anlaşılmıonuz sesinizi duymak lazım :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 paticik ses albumu yapalim diycem fena olcak![signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 herkes sıralar Do Re Mi Fa Sol La Si Do Do Si La Sol Fa Mi Re Do :lol:[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 16 February 2004 02:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar