4Ever Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 caktırmayın dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 su almanya yerine biz olsaymısız keske desek yeri macı izledikten sonra.ispanya cok rahat oynadı,almanyanın sadece belli dakikalar birazcık baskısı oldu o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Dev said: Dev said: skoru bilmiyorum ama tahminim 4-1 ispanya aldı. doğru mu? ilk attığın mesajın bulunduğu sayfada skor yazıyor zaten zırt pırt quote yapıcağına oku azcık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 almanya'nin almamasi cok iyi olmus, ispanyollar hak etmisti bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 BulletRide said: Scheriff said: ispanya sonuna kadar hakketti hll olsun adamlara çok güzel futbol oynadılar almanlara hiç üzülmedim ama ballack'a yazık kardeşim kaçıncı oldu bu. kupa maçına çıkıp kaybediyor sürekli sayamadım valla ben Almanya ile 2002'de dünya kupası finali. Leverkusen ile 2002'de Alman kupası ve CL finali.(Ki o yıl şampiyonluğuda final gibi haftalarda kaybetmişti Leverkusen) Chelsea ile 2007 CL finali Şimdi de bu. Ben saydım senin için hehe.Adam bahtsız harbi. 2002 Dünya Kupası finaline kart cezası nedeniyle çıkmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ispanyol savunması turnuvanın savunması seçilsin 10 numara, orta sahasıda yabana atılır deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 almanya yenildiği için 4.olduk muhabbeti yokmuş. hem türkiye hem de rusya 3.sayılmış. kupaları da verilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 iki takıma birden 3.luk kupası verilmesi sacma bence... ama 3.luk icin mac yapmak da cok anlamlı gelmio. baska da alternatif bi cozum bulamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Zegna said: ramosun tshirtindeki kim? siempre compo hedohodo gibi bisi yuazıyo Puerta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 pis almanlar ! iiki alamadılar bi halt oynadıklarıda yoktu ama torres ne oynadı be kardeşim ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 finale bizim çıkmamız gerekiyordu bariz almanların şu rezalet oyununu gördükten sonra üzüldüm yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Xelee said: iki takıma birden 3.luk kupası verilmesi sacma bence... ama 3.luk icin mac yapmak da cok anlamlı gelmio. baska da alternatif bi cozum bulamadım... "Kupayı kazananın yarı finalde elediği 3. olacak" diye bi geyik dolaşıyodu, gerçek olsa biz 4. oluyorduk bu durumda ki hayatta üzülmezdim, Almanya kupayı almadı ya sonuncu sayılalım farketmez. Aha bi daha yazıyorum, Lahm'a kapak olsun Torres'in golü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 iddiadan 25 ytl kazantım sağol ispanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 İapanya'nın kazanması iyi oldu , Avrupa futbol şampiyonası ile dünya şampiyonasını kazanan takımların taktik ve oyun planı dünyanın geri kalan bir çok ülkesinde milli takım ve klüp takımları düzeyinde kopya edildiğinden önümüzdeki bir kaç yılı almanya kazanmış olsa idi abuk sabuk tat vermez maçlar izleyerek işkenceye maruz kalarak harcamak tehlikesinden kurtulduk (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 jagd said: İapanya'nın kazanması iyi oldu , Avrupa futbol şampiyonası ile dünya şampiyonasını kazanan takımların taktik ve oyun planı dünyanın geri kalan bir çok ülkesinde milli takım ve klüp takımları düzeyinde kopya edildiğinden önümüzdeki bir kaç yılı almanya kazanmış olsa idi abuk sabuk tat vermez maçlar izleyerek işkenceye maruz kalarak harcamak tehlikesinden kurtulduk (tu) oha ne uzun bır cumle kurmussun helal :) dediklerinde haklısın, katılıyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 3. lük maçları bu turnuvalarda hep en zevkli ve gollü maçlar olmuştur çünkü hiç bir stres yokken daha rahat ve iyi oynuyo takımlar bence iyi bir şölendi kaldırmasalardı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Kaldırma söz konusu değil zaten bayadır yok Euro'larda 3.lük maçı =]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 turnuva ilk kez 96 yılında 16 takımla oynandı. ondan önce hep 8 takımla oynanıyordu. o yüzden hiç bir zaman olmadı 3. maçı. olmasınada gerek yok zaten. 16 takım var çünkü. dünya kupasında 32 takım olduğu için 3. lük maçı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ne alakası var 16 ya da 32 takım olmasının 3. lük maçıyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 turnuvadaki takım sayısının çokluğu ile alakası var. organizasyonun süresini filan ayarlıyorlar vs vs. dünya kupası 45 gün mesela avrupa şampiyonası 31 gün sürüyor. tam 1 ay ve tam 1.5 ay misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 1 maç mı uzatacak turnuvanın süresini. cumartesi günü gayet oynanabilirdi, zaten prestij maçı oldugu için iki takım da rahat rahat cıkıyor sahaya, izleyenler de keyif alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 final maçından önceki gün 3.lük maçı oynanması turnuvayı nasıl uzatıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Benim bildiğim kadarıyla, yarı final maçları takımların dinlenebilmesi için birer gün ileri kaydırılmıştı, 3.lük maçı vakit kalmadığından dolayı oynanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar