Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 O resmi öyle görüp beğenmiştim. kitabını bilmiyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 öyle mi. FMP'Nin bundan sonraki kitaplarının ikiside çok iyi aslında soruya cevap vermeyemde başkası versin bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 trigun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 doğru cevap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 O FMP resmi çıkmış/çıkıcak bir kitaptan değil herhalde. En azından ben çok aradım bulamadım. Ama çizim stili aynen kitaplarda kullanılan. Pöf. Öyle gezinirkende FMP de o sisilya sahnesi aklıma geldi. Mithril Urzu tayfası kaçarken chidori sınıfta erkek arkadaşına telefon açan kızı görüp kıskanıyordu da sousuke ye telefon açıyordu. Sousuke o sırada ağır ateş altında araba kullanıyordu. Muhteşem bir cep telefonu muhabbeti dönüyordu. Hatta çok pis canım çekti. Benim gibi canı çeken varsa gogo FMP:TSR 5. bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Ya hem böyle yaz hem canın çekmesin olur mu böyle şey :D Yanlış hatırlamıyorsam İtalya'dan birini kaçırıyorlardı :D 6. Bölümde süperdir.Böyle bir berber sahnesini görmek herkese nasip olmaz :D go go FMP:TSR 6. bölüm :D (Arada Death Note karekterlerinide görüyoruz tabi :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Where are you sousuke ? canicatti. cuby... cat... What ?! ne sahneydi ehuehueu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 kurz'ün suratına tekme yemesiyle sonlanan sahne de çok komikti. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ben sıramı savayım başkasına kendi bilgisayarımda değilim çünkü. Başka birisi yeni bi resim koysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Kolayın da kolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 soruldu hatta ilk 4-5 sayfada olması lazım. eh dahasını söylemeyeyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Bende cevabı başka forumda daha önce gördüğüm için sıramı savuyorum ^_^ Gunsou dono diyor kaçıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 keroro gunso Yeni bişey koymak için uplayacaktım ne koyacağımı unuttum. buldum buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 kimagure orange road yada ranma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 throne_eins_meister said: kimagure orange road yada ranma doğru. hadi hemen beklemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bunun bir sürü serisi var gerçi siz bana ilk serinin ismini söyleyin, yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Spaceship Yamamoto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Asteroth said: Spaceship Yamamoto çok çok yaklaştın ama yazım yanlışı var doğrusunu yazarsan kabul edeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Spaceship Yamato o zaman. Benim bu anime'le zerre alakam yok, 2. Dünya Savaşı Japon Carrier'larını araştırırken çıkmıştı böyle bir şey karşıma, fikir komik gelmişti de aklımda kalmış öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Uchuu Senkan Yamato doğru yeni soruyu alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 SS alayım hemen =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Kolay olacak da, hard diskte anime yok, idare ediverin. http://img381.imageshack.us/img381/8067/bscap0001wk0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 OF nasıl canım çekti. İzliyim gene NHK ni Youkoso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Nihihi doğru yanıt Kaede. Go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Şu strand bitsin koyıyım resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar