KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Schwarz Bruder search sonucu Mobile Fighter G Gundam? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 dur birde ben aratayım belki başaka bişi bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Weiss Kreuz değilmi bu ya ? Aşırı kötü bir diziydi iki bölüme mi ne dayanabilmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Kidou Butouden G Gundam da bende çıkıyor ama resimleri tutmuyor. Psp gelsin ilk iş gundam oynıcam merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Kaede said: Weiss Kreuz değilmi bu ya ? Aşırı kötü bir diziydi iki bölüme mi ne dayanabilmiştim Weiss Kreuss: Glühen yeni soruyu alalım (zevkler ve renkler tartışılmaz da ben sevmiştim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 2 gün geçti ben koyayım kolay bir tane de devam etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Kanon? Haz etmediğim bir seriydi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Hddde sorucak birşey kalmadı. Googlelasam arka arkaya resimlerle sahne canlandıramıyorum. DVD karıştırıp da sormaya üşendim işte :> Evet resim Kanon. Eroge si yanında çok zayıftı animesi. Makoto ile Mai arc fena değildi gerçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 yeni soruyu alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 BİLEMEDİNİZ KANON REMAKE di o değilde çok güzeldi remake i niye öyle diyorsunuz ki =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Dizide bir standart yoktu. 2 arc çok güzeldi, diğerleri tırıştı. Efsane olucak sahneleri vardı evet(Mai'nin hastanede yaptığı kardan tavşanlar, Makoto'nun son dakikaları gibi) ama öte yandan okul günleri, Ayu, Shiori, Nayuki feci bayıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Tam bilemedik ama sordum gitti :) 26 bölümlük oldukça sıkıcı bir TV serisi. Fantastik macera olmasına rağmen sürüklenemediğim, elime ne geçse zevkle seyrederim aşamasındayken bitse de diğerine geçsem diye söylendiğim ilklerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Lopeth said: BİLEMEDİNİZ KANON REMAKE di o değilde çok güzeldi remake i niye öyle diyorsunuz ki =( Kanoan güzeldir de "Uzun zaman önce kaldığı şehre gelipte 5-6 kızın hayatını düzelten erkek" konulu animeler hep aynı oluyor bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Arc The Lad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Evet. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 kolay sordum, isteyene yeni screenshot koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Argento Soma. Severek seyrettiğim bir seriydi ama ne yazık ki konusuna dair pek birşey hatırlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 tebrikler @Kirei benim de çok sevdiğim, karakteriyle özdeşleştiğim bir seri idi. yeni soruyu alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Çizimlerini pek beğendiğim CLAMP yapımı. Her yapımları için beklentiye girip çoğunda hayal kırıklığına uğramışımdır. Seçilen konuları etkileyici bulmama rağmen, konunun işleyişi ve finali daha iyi olabilirdi dedirtiyor. Aşağıdaki oav serisi de bunlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Tokyo Babylon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Doğru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Türkiye'de de yayınlanmıştı, en sevdiğim animeler arsında zirveye oynayanlardan biri. Büyük ihtimalle yeni bir ipucunu gerektirmeyecek kadar kolay bir soru... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 En sevdiğim çocukluk dizilerimden. Yeniden indirilip izlenilesi. Ama eldekileri bitirmek lazım önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 detective conan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar