Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AnimPati Yarışması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hddde sorucak birşey kalmadı. Googlelasam arka arkaya resimlerle sahne canlandıramıyorum. DVD karıştırıp da sormaya üşendim işte :>

Evet resim Kanon. Eroge si yanında çok zayıftı animesi. Makoto ile Mai arc fena değildi gerçe
Mesaj tarihi:
Dizide bir standart yoktu. 2 arc çok güzeldi, diğerleri tırıştı. Efsane olucak sahneleri vardı evet(Mai'nin hastanede yaptığı kardan tavşanlar, Makoto'nun son dakikaları gibi) ama öte yandan okul günleri, Ayu, Shiori, Nayuki feci bayıktı.
Mesaj tarihi:

Tam bilemedik ama sordum gitti :)

26 bölümlük oldukça sıkıcı bir TV serisi. Fantastik macera olmasına rağmen sürüklenemediğim, elime ne geçse zevkle seyrederim aşamasındayken bitse de diğerine geçsem diye söylendiğim ilklerden.

Mesaj tarihi:
Lopeth said:
BİLEMEDİNİZ KANON REMAKE di

o değilde çok güzeldi remake i niye öyle diyorsunuz ki =(

Kanoan güzeldir de
"Uzun zaman önce kaldığı şehre gelipte 5-6 kızın hayatını düzelten erkek" konulu animeler hep aynı oluyor bea
Mesaj tarihi:

Çizimlerini pek beğendiğim CLAMP yapımı. Her yapımları için beklentiye girip çoğunda hayal kırıklığına uğramışımdır. Seçilen konuları etkileyici bulmama rağmen, konunun işleyişi ve finali daha iyi olabilirdi dedirtiyor. Aşağıdaki oav serisi de bunlardan biri.

• Yeni Oluştur...