Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Kaede said: Mümkünse benim hakkımda yorum yapma. Çok rica ediyorum. İçinde loli içeren anime vardı, hatta hem loli hem mahou shoujo olan vardi evet ama hiç lolicon yoktu. Benim sorduklarım salisesinde bilindi. Nedenmi ? Çünkü çok meşhur animelerdi ve çok seçici sahneler koydum. Birileri gibi ne başrol ne sağda solda gözükmeyen karakterleri yada herhangi bir animede olabilecek sahneleri koyup "eki eki hadi bilin" diye bir tane bile sormadım. Sorduğum animeler her kesime hitap eden şeylerdi. Bunu şu yarışmaya katılan nerdeyse herkesin en azından bir tanesini bilmesinden de rahatça çıkartabilirsin. Tekrar rica ediyorum. Benim hakkımda yorum yapma. bu agresifliğin sebebini anlayabilmiş değilim zira geyiğine birşey yazdık. homm3 tartışmasında mı kaldı aklın bilemiyorum ama biraz sakin olalım. şu kadar yıldır forumda katır kutur herkesle tartışırım, her tartışığımla da daha çok anlaşmışımdır. nedense bir tavır sezinliyorum o vakitten beri, fazla ciddiye almadın umarım? hiç sevmediğim bir olaydır ama bir anlaşmazlık varsa özelden görüşebiliriz istiyorsan şayet, gayet güzel anlaşırken böyle bozuşmanın alemi nedir? ha esas konuya gelecek olursak: 'seçici' dediğin sahneler aynı karakterin yarım, bilemedin bir saniye arayla aynı sahneden çekilmiş fotoromanımsı resimleri. bunu da sadece ben değil başka arkadaşlar da eleştirdi zaten. bu yukarıda sorduğuma da gelecek olursak, kusura bakmayın ama uğraşıp üç tane resim koyuyoruz. millet tek resim koyup "hadin eyvallah" deyip görünmüyor bütün gün. arka arkaya üçer dk'de bilinince benim de işim gücüm var, koydum bir tane gittim yattım. ipucu ve resim istenince de verdim. kimsenin adını duymadığı anime değil ki ana karakterin vesikalık fotosunu spamleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 beyler sakin oyun oynuyoruz burda :) kurallar yazılı herkes birden fazla resim koymak zorunda ve farklı farklı yerlerden alınmış resimler olursa tabiki cok daha iyi sonucda amaç eylenmek, kimsenin koyulan animeyi bilememesi sorana birşey kazandırmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Monster ı görsem bilirdim allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Kaede said: Monster soru lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Ortam gerildi kimsenin resim koyacağı yok. Sen koy olmadı ben koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Ben bırakıyorum yarışmayı. Bütün hevesim ve iyi niyetiminin içine hırs yapan insanlar sıçtılar. DF koysun benim yerime resim size de kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 oke koyim ben 1tane /bad refresh abi yapmayın ya şurda eğlencesine takılıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 oyun bozanlık yapmayın lütfen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Amatsukiye benzettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Theghosthand said: Amatsukiye benzettim doğru cevap efem. zaten kolay soruydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 çizimler çok tanıdık. ama benzetemedik bendeki aniemlerden birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 kırmızı başlıklı kız ve dorothy? wow karazhan? =) yok izlediğim bir anime değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 okul hayatı ile ilgili bir anime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Hentaisi var bende bunun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 feciymiş yau adı bi çıksında bakalım şu animeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Special A ama ben söylemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Special A doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Kaede said: Special A ama ben söylemedim dayanamadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 kaededen yine ses yok ben yine onun adına koyayim (resim yani yanlış anlaşılmasın :D) yeni bişi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Best loli fanservice ever Çift makineli tüfekli alman hatun imba :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Keşke yeni demeseydin neyse ben söylemeyecem.İzlemediğim şeyi bilmeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 hah kaededen [kae dede]onay geldi o olsa o da bunu koyarmiş değilmi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar