ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Samuraylı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 blade of the immortal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 sam yaptığın ayıp hocam, karanlık diye göremedim ya :..( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Sam said: blade of the immortal (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ONOREEE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Fate stay night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 NANDATOOO!!! doğru cevap, sıra sende! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 senarious'un yanında anime yokmuş, beni vekil tayin etti. :) OMAYENA BİLMEMNENANDA, KONO ORE DA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 buna cevap versem döevrsin beni galiba çünkü yine sen yükleyecen ehuehueu neyse söylemeyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 istersen ver ama öyle kazık tek bir resim koyarım ki 2 gün ararsınız ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ahauahuauhuha *ciddileşir* Demek öyle sam ha... Bu california sokoklarında savaş demektir biliyorsun değil mi ? İki taraftanda çok kan dökülecek çoook* cevap gungrave *koşarak uzaklaşır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 of of yandınız, şimdi geliyor ağır soru. (:P) şimdilik tek resim, 3 resim koyuyorum emeğe saygı yok hemen 5 dk'de beşiktaş oluyor. bilinemezse birer birer koyarım ilave.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 gungrave lol verilmiş cvp telefonun gazabına uğradım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 dude, delay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 yüreğim elvermedi, hadi bir tane daha koyuyorum. (:P) yalnız 1080p anime de ne manyak bir olaydır ha, insanın gözü şımarıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Le Chevalier D`Eon diyecemde tamamen sallamadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 İTTAİ NANİMONODAAA?!!! anlaşıldı size acımamak lazım. alın bu sefer tek resim! serinin birebir doğru ismini bilmeniz lazım ama! MADA MADAAA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Böyle pempe bir kelebeğin karanlıkta uçtuğunu bildiğim tek sahne var o da Boogiepop Phantom da ama tek resimle omu değilmi çıkaramam. Büyük ihtimal de değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 yok değil, çok kazık sordum ama bilen çıkmazsa birkaç saate bir resim daha koyarım. seyredenler hatırlayacaktır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 virus'ten dürtükleme üzerine iki resim daha geliyor, seyredenler kesin bilecektir artık bence. ilk ipucu: çok meşhur anime, karakterlerden birini bile düz göstersem anında bilinir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 e hadi bir ss daha, bunda da bilen çıkamazsa artık ne diyeyim. 8-) tam isim lazım, unutmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 İlk resimle diğer resimler arasında belirgin bir çizim farkı var. Farklı serileri mi var bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 yok, hepsi aynı bölümden işin ilginci. normalde yapmadığım birşey ama elimde tek bölüm var şu anda. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Sam hocam, hiç yardımcı olmadı koyduğun resimler ama körleme atış yapıcam ben de Magic Knight Rayearth OAV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ehe yok, ipucu vermeye devam edeceğim ama bir-iki kişinin daha denemesini bekliyorum. işin ironik kısmı mesajlarından anladığım kadarıyla sen bunu çok iyi biliyorsun ama muhtemelen seyretmedin. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar