Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 yok o kadarını çözdüm zatende düzgün şekilde anidb göstermiyor birde bilmediğim izlemediğim animeye skor yapmaya çalışmayayım. 2 defada bilemedim işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 O zaman Zone of the Enders a kaçıyorum ben. Viola ırıspısını tokatlamaya. Yatmadan tekrar bakar büyük bir ipucu bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Violayı tahminimden erken tokatladım üstüne de Ken ablayı tanktopla gördüm. Bu da demek oluyorki bir sonraki ipucu vakti geldi Mangası için geçerli FLUTE RAPE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Kyoshiro to Towa no Sora o zaman. Anidb den baktım gerçi izlemedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 2004 yılının animesi yahu Fansubını yapan gruplardan birtanesi de SS di Eh artık bilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 kannazuki no miko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Kannazuki no Miko doğru cevap. Rüyamda Ken ablayı görme umuduyla yatmaya gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 MADA MADA!zor sayılabilir, o yüzden ana karakterleri gösterdim bu sefer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 çok eskii bu. voltran falan olmasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 heh hayli eski ama o değil, yarın sabah uyanınca hala bilinmemişse dizerim ipucularını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Starship Troopers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 zipzang? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ne de olsa ben bildim, Sam'den ses seda çıkmayınca ben sorayım bari millet beklemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 "Çok güzel uçan tekme atarım" ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 iyi yapmışsın sturm, dedim zaten mechacılardan birinin bilmesi lazım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 hall of fame: Kaede 12 doğru cevap Sturmvogel 11 doğru 1 bonus cevap ( Hikari için teşekkürler Viktor :p ) Dragonfire 8 doğru cevap Sam hocam 6 doğru 1 tartışmalı cevap Senarious 5 doğru cevap Virüs 3 doğru cevap dev 2 doğru cevap Theghosthand & ssj4songoku 2 doğru cevap thasaad & luriel 1 doğru cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 İlk üçe giremem de ilk beşe oynuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Choujikuu Yousai Macross veya Choujikuu Yousai Macross II ovası veya Choujikuu Yousai Macross'un Ai Oboete Imasu ka adlı filmi üçünden biri diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Dev said: Choujikuu Yousai Macross veya Choujikuu Yousai Macross II ovası veya Choujikuu Yousai Macross'un Ai Oboete Imasu ka adlı filmi üçünden biri diyorum ben. hiçbiri değil ipucu: ilk serisi TV, 2. serisi OAV şeklinde çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Macross olurmu hiç 1980 den kalma adı şanı duyulmamış robotlu anime olucak illa Biraz Layznere benzettim robotu ama değil herhalde full altyazısı bile olmayan anime sorucak kadar saçmalıyacağını sanmam sturm bile olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 cevap Orguss olacaktı yeni soru yeni serilerden birisinden geliyor: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Dragonfire said: zipzang? ? taktım ben her uzaylı böcekli animeye bunu diyeceğim bundan sonra. Zaten mecha sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ipucu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Dragonfire said: ipucu? 2006 animesi Mecha değil kapak resmini vermiştim zaten kolay bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 tactical roar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar