Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Kurallar Koyucagınız animeye ayit resim adeti 3 tane olmalıdır.Koyulmuş bir resim varken başka bir animeye ayit resim konulamaz ,yeni tartışma yarıtılamaz.Gösterilen resim yeterli değilse o animeye ayit başka ipuçları ve resimler verilebilir.Koyulan resmi bilen bir sonraki resmi koyma hakkı elde eder veya hakkını devredebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 hadi ilk soru benden olsun, çok kolay bir soru... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 olsa olsa gundam dır bu ben izlemedim onun için bişi kesin doğru diyemicem yada gundamın şu serisidiride bilemem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Kaede said: Senarius ? Yok artık :p hem ismimi yanlış yaz hemde dalga geç elbet sen maltepe adım atacaksın elbet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 SenariouS said: Kaede said: Senarius ? Yok artık :p hem ismimi yanlış yaz hemde dalga geç elbet sen maltepe adım atacaksın elbet... has harbi yanlış yazmışım :< Resimler Gasaraki gibi henüz izlemedim ama bir göz atmıştım hızlıcana. Ev taşımakla uğraşıyorum ilk tur sizin olsun >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ilk sallamada benden olsun, transformers modimitdiyays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Cevap: Gasaraki Kaede kazandı soru senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 http://img389.imageshack.us/img389/5478/53284318td6.jpg 1. resim 1. ipucu Eski değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 daugther of twenty face mi bu? yok canım daha neler.:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 code geass bu yarışma 2-3 kişi arasında kapalı devre geçer bence. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 http://img117.imageshack.us/img117/4499/36658154cs4.jpg 2. resim 2. ipucu Light Novel dan uyarlama O kadar zor değil yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 animenin adı aklıma gelmeti. Şu att(anti tank trooper)olan anime bu dur bakim hemen googledan neydi diye. hah buldum pumpkin scissors şimdi resme baktım değilmiş. iyi sallamışım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ı ıh değil DotA bitsin 3. ipucunu da koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Baccano mu neydi galiba ilk bölümünü izleyip bırakmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 resim yüklemeyi bilmiyorum öğreneyeim bende katılıcam direk yarışmaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 SenariouS said: Baccano mu neydi galiba ilk bölümünü izleyip bırakmıştım Baccano! evet. Ayrıca baştan sona izlemeyene de kafam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 kolayları bize bırakında bizde soru soralım fdsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Merak etme Senarious zor soramaz istesede kıh kıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 hehe, ben senarious'un soracağı için şimdiden 3 tahmin edebilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 yok ya sıkıldığımdan falan değil... Çıktığı dönem tatile gitmiştim o yüzden unuttum gitti seriyi. Gelirken getirsene sende varsa edik: ahanda ben mi soracam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ulan HDD anime yok adam gibi... Neyse ilk bulduğu koyuyorum direk kolay bişey... Hem ben peodbear mıyım ki milleti kıl edecek animeleri koyayim oyun bu değil mi canım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 çizimler direkt bleach de karakter tanıdık değil. Alevli naruto gibi. Tsubasa chro. 2. diyecem ama orada da yok böyle bir karakter. Bunun dışında izlediğim bir anime olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 e hadi ama kolaydı bea... ilk ipucu kaede bu türü sevmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Shounen o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Kateikyoushi Hitman Reborn! Tsuna yada ilk vongola bossu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar