umut verici güzel bir konuşma :)
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Oyun hakkında izlenimler
yaw mini oyunlara giremiyorum basıyorum applye 17 kişi oyun arıyor sizinkiyle 2 kişi örtüşüyo dedi lvl 50 oldum daha goremedim mini oyunları
ahah sorulara tam gaz devam,yaw tradera bir mal koyuyorum 10 dk sonra ne kadara koydugum gözükmüyo sanki bedavaya veriyorum gibi bug mı bu acaba,şehir icindeyken 10 dakkada 1 tradera gidip daha once koydugum fiyatın aynısını koyuyorum gene
ahah sorulara tam gaz devam,yaw tradera bir mal koyuyorum 10 dk sonra ne kadara koydugum gözükmüyo sanki bedavaya veriyorum gibi bug mı bu acaba,şehir icindeyken 10 dakkada 1 tradera gidip daha once koydugum fiyatın aynısını koyuyorum gene
Gerek yok tekrar bakmana.. ama istersen buy yazıp kendi ismini bul ve fiyata bak.
en iyi single target dpser ranger degilmi?oyundaki bi arkadasla konusuyodukta adam assasin diyo ben ranger diyorum iddiasına girdik 50 silverına:)
asasin en iyi melee damage yapan char.okçu ile karşılaştırmamak lazım.rangerı ancak demon ve necro ile karşılaştırabiliriz.
hox bence.
hıms..... hox büyü ile veriyor bilmiyorum ozaman hox olsun, katmışken polearm guardianıda katalım.bilmiyorum assasin diyorlardı en son.
Bence gem stackleme hedesine göre değişir bunlar =P
asasin en iyi melee damage yapan char.okçu ile karşılaştırmamak lazım.rangerı ancak demon ve necro ile karşılaştırabiliriz.
assasin ile hide olup arkadan saldırırsan heralde üstüne max 2 combo yapsan ölüyor karşıdaki. süper bişey yani. ama ilk o charge la dalarsa gg :p
en iyi dps bence assasin. boostlucak adam yok sinir oluyorum hala level 40 filanım off :(
Ben de acc'yi iptal ettim. 15'ine kadar zamanim var. Aksam Khes'te 8 kisi vardi toplam. Oyunda yapacak birsey yok ki.Iki gun oynayip bu karari vermedim. Lvl80 Tos ve Lvl 80 Barbarian'im var. Server'in en iyi oyunculariyla oynadim.
Gelecek pvp patch'i hic birseyi duzeltmeyecek bence. Mini game'lerle insanlari pvp honor grind'e zorlayacak. Khes pvp raid gruplarinin akinina ugrayacak. Bla bala blaa....
Gelecek pvp patch'i hic birseyi duzeltmeyecek bence. Mini game'lerle insanlari pvp honor grind'e zorlayacak. Khes pvp raid gruplarinin akinina ugrayacak. Bla bala blaa....
Ben de acc'yi iptal ettim. 15'ine kadar zamanim var. Aksam Khes'te 8 kisi vardi toplam. Oyunda yapacak birsey yok ki.Iki gun oynayip bu karari vermedim. Lvl80 Tos ve Lvl 80 Barbarian'im var. Server'in en iyi oyunculariyla oynadim.
katılıyorum ustam bende 80lv pom 80 lvguardiandan sonra dunde demoniglis kasmaya başladım yapacak bir şey olmadığı için ..tekrardan bir gözden geçirmek gerekli oyunu pek zevki kalmadı..
Ben bayağıdır sırf raid/dungeon için giriyorum, alt oynamak uzun süre önce baydı. Oyun çok eksik denildiği gibi ve bu adamlar kağnı gibi, hala content patchden eser yok.
ordaki eser'i gördüm ne oluyor dedim :p
ben zaten 1 ayda filan heralde 80 olmuştum aynı şekilde alt la oynuyorum ama assasin ile pvp yapmak çok eğlenceli olucak diye boostlatıcam karekteri kesinlikle :p
bu arada darksun sen satanjager diye birini tanıyor muydun?
ben zaten 1 ayda filan heralde 80 olmuştum aynı şekilde alt la oynuyorum ama assasin ile pvp yapmak çok eğlenceli olucak diye boostlatıcam karekteri kesinlikle :p
bu arada darksun sen satanjager diye birini tanıyor muydun?
ustam bırakma be oyunu inan sensiz zevki olmuyor
Öne çıkan mesajlar