Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkında izlenimler

Malkochoglu

Öne çıkan mesajlar

1 shotla ölen herkes mi mal peki?
Full gem + critical aim + 1 combo = 2 adet cloth veya light giyen kişiyi indirmek demekse burda ne benim imbalığım sözkonusudur nede karşıdakilerin mallığı. 1 komboyla 2 kişiyi yatırıyosam burda bu gücü veren gemlerin imbalığı sözkonusu oluyor, aynı şekilde conq white attack ile 1k vuruyorsa kombo kullanmasına gerek kalmıyorsa yine gem..

apple said:
yani adamlar 8 10 tane combo yiosa onlarda bi problem var demektir harbiden

8-10 kombo değil 8-10 ok harcadım sadece
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:
1 shotla ölen herkes mi mal peki?
Full gem + critical aim + 1 combo = 2 adet cloth veya light giyen kişiyi indirmek demekse burda ne benim imbalığım sözkonusudur nede karşıdakilerin mallığı. 1 komboyla 2 kişiyi yatırıyosam burda bu gücü veren gemlerin imbalığı sözkonusu oluyor, aynı şekilde conq white attack ile 1k vuruyorsa kombo kullanmasına gerek kalmıyorsa yine gem..

apple said:
yani adamlar 8 10 tane combo yiosa onlarda bi problem var demektir harbiden

8-10 kombo değil 8-10 ok harcadım sadece

ozmana haklısın ama yine bu tip seylerin duzelecegini umuyorum sadece onceligi baska seylere verdiklerini dusunuorum sonucta dev lerde bunların farkındadır die dusunuorum ve ileride mutlaka bi cozum sunulacaktır hp artısı mesela yada dmg ların dusurulmesi gibi. bu beklentiler uzun surecek bu kesin (en az ay)ama sonuc olarak yapılacaktır cunku herseyden onemlisi content in gelismesi lazım. artı olarak duz mavi itemlı adamda sana sen farkında olmadan dalarsa kesebilecegini dusunuorum 1v1 de yani olay aslında ilk dalanın alması. artı olarak grup uyelerinin 2 kisi dısında senden en az 10 lvl asagıda olmasıda buna etken olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Asgard said:
ahah sorulara tam gaz devam,yaw tradera bir mal koyuyorum 10 dk sonra ne kadara koydugum gözükmüyo sanki bedavaya veriyorum gibi bug mı bu acaba,şehir icindeyken 10 dakkada 1 tradera gidip daha once koydugum fiyatın aynısını koyuyorum gene

Gerek yok tekrar bakmana.. ama istersen buy yazıp kendi ismini bul ve fiyata bak.
Sosyal ağlarda paylaş

odiflame said:
asasin en iyi melee damage yapan char.okçu ile karşılaştırmamak lazım.rangerı ancak demon ve necro ile karşılaştırabiliriz.

assasin ile hide olup arkadan saldırırsan heralde üstüne max 2 combo yapsan ölüyor karşıdaki. süper bişey yani. ama ilk o charge la dalarsa gg :p

en iyi dps bence assasin. boostlucak adam yok sinir oluyorum hala level 40 filanım off :(
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de acc'yi iptal ettim. 15'ine kadar zamanim var. Aksam Khes'te 8 kisi vardi toplam. Oyunda yapacak birsey yok ki.Iki gun oynayip bu karari vermedim. Lvl80 Tos ve Lvl 80 Barbarian'im var. Server'in en iyi oyunculariyla oynadim.
Gelecek pvp patch'i hic birseyi duzeltmeyecek bence. Mini game'lerle insanlari pvp honor grind'e zorlayacak. Khes pvp raid gruplarinin akinina ugrayacak. Bla bala blaa....
Sosyal ağlarda paylaş

hunty said:
Ben de acc'yi iptal ettim. 15'ine kadar zamanim var. Aksam Khes'te 8 kisi vardi toplam. Oyunda yapacak birsey yok ki.Iki gun oynayip bu karari vermedim. Lvl80 Tos ve Lvl 80 Barbarian'im var. Server'in en iyi oyunculariyla oynadim.
Gelecek pvp patch'i hic birseyi duzeltmeyecek bence. Mini game'lerle insanlari pvp honor grind'e zorlayacak. Khes pvp raid gruplarinin akinina ugrayacak. Bla bala blaa....

katılıyorum ustam bende 80lv pom 80 lvguardiandan sonra dunde demoniglis kasmaya başladım yapacak bir şey olmadığı için ..tekrardan bir gözden geçirmek gerekli oyunu pek zevki kalmadı..
Sosyal ağlarda paylaş

hunty said:

ustam bırakma be oyunu inan sensiz zevki olmuyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...