Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 evet, başlık gayet açık ve net. rock ve türevlerini çalacak wjler arıyorum. yayınlar klasik winamptan zaten, basit. ilgilenen arkadaşlar varsa lütfen öm ile ulaşsınlar detaylı bilgiyi vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flaneur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yayındayım gelin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mayhem efendi wj kadronu kurmadan once calma cirpma isini biraksan diyorum ? http://forum.paticik.com/read.php?5,3334960 - http://www.rockazete.com/forum/ymail-com-mail-dagitmaya-basladi--fid6-tid2834.htm ustelik harfi harfine yani pes bi de ana sayfanda pati radyo bar'i calmissin bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 lol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:O Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 pwned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 pişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 -Crawler- said: Mayhem efendi wj kadronu kurmadan once calma cirpma isini biraksan diyorum ? http://forum.paticik.com/read.php?5,3334960 - http://www.rockazete.com/forum/ymail-com-mail-dagitmaya-basladi--fid6-tid2834.htm ustelik harfi harfine yani pes bi de ana sayfanda pati radyo bar'i calmissin bravo. abi yüklenmeyin gereksiz yere. mayhem kendisi bunları yaparken belirtti zaten caldım diye. sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 mayhem izin almamis miydi zaten madalyalari barlari felan alirken ben oyle hatirliyorum, belki yanlis hatirliyorumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 mesajlari calmak icin de mi izin aldi yav ? ustelik c/p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 10 kişi dinlicek 20 kişi dinlicek sonra bakıcaksın bi b.k olmuyo kapatıcaksın kaderi bu kişisel net radyolarının abi denedim biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Çalarsa çalar arkadaş sen neden bu kadar gerildin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 numberten said: Çalarsa çalar arkadaş sen neden bu kadar gerildin? peki ya seni kim gerdi diye sorarlar adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ne yani cevabın yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Crawler'ın kendi mesajını çalmış, ondan gerilmiştir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 belki daha önce benzer şeyler başına gelmiştir ? o yüzden çalmaya çırpmaya karşıdır ? ya da sadece asalak yaşama karşıdır.. akşam akşam garibim ben, kimseyi kırmak ya da korumak değil amacım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 -Crawler- said: Mayhem efendi wj kadronu kurmadan once calma cirpma isini biraksan diyorum ? bi de ana sayfanda pati radyo bar'i calmissin bravo. rofl, zaten ben burada daha önce söyledim aldım diye. neden bu kadar heyecan yaptın. neyse daha önce söylemedim varsayalım, mutlu ol. OLEY BENİİİ YAKALADIIINN!11 OLAMAZZ : ((((( edit: ayrıca ymail olayı çok önemli bir tezdi, bunun için kusura bakma. çaldığım için o kadar utanıyorumki böyle harika yazıyı, içkiye verdim kendimi. editledim sitedeki mesajı, heyecanın sönmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Gidip kelimesi kelimesine 2 satırı kopyalarsan hırsız durumuna düşmüyorsun ama komik duruma düşüyorsun cidden , bu arada o söyledim diyorsun da belli ki adamın 2 satır hede-hödösünü veya bilimsel değer taşıyan makalesini aldığından haberi yok.(Söyledim deyişini izin aldım anlamında kullandığını varsayıyorum [büyük ihtimalle de öyledir], yoksa harbiden sadece söylediysen işimiz var :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 lan amma gaz yaptınız. ymail yazısı hakkaten 2 satır yazı yani neyini kasıyorsun : ) söyledim dediği de pati zimbirtiları, adam gereken yerlere gereken mesajları vermiş işte. uzatmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 neyse wj +10 5 kişi wj oldu patiden. başka varmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar