Satanael Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Evet yarın sabah itibari ile marmara ereğlisindeyim.. askerligimin usta birliği oraya düştü.. Marmara ereğlisindeki askeri kampta müzisyen olarak dağtımım cıktı ama gene müzik dışında baya bişi yaptırıcaklar :) Patiler olarak orayı bilen varmı nasıl bi yerdir marmara ereğlisi..Sordugum insanlar cok güzel dediler ama icinizde iyi olarak bileniniz varsa bide onların yorumlarını alayım dedim..Sanırım yazlık bi bölgeymiş.. ama çarşısı,bankası falan filanı varmıdır? yada ufak bi yermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Carsisi var tabi de banka sanmiyorum. ATM belki vardir yakinlarda. Astek yapan arkadasim vardi, kisin en buyuk dertleri evi temizleyecek birisinin olmayisiydi.. botlarin hepsi camur icinde, evin onu, kapi, giris rezalet diyodu. Bi asker sadece camurdan sikayet ediyosa, demekki orasi iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 şanslısın iyi yere düşmüşsün. yazlık mekan olduğu için herşeyi bulabilirsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Bizim yazlık oradan 5km önce. Ereğli güzel yerdir özellikle şu bi kaç yıldır gelişti güzel cafeler açıldı.Kışın üni öğrencileriyle biraz canlı ama bildiğin tatil kasabası modunda kışın. Yazın çok güzel oluyor.Sahilde güzel cafeler balık yenebilecek yerler var. Hmm başka sor söyliyim senelerdir yazımı orda geçiriyorum =) Silivriye otobüs bulup Maxi ye gidebilirsin Denize girmek için sultanköy mevkiine gidebilirsin minibüslerle ereğlidede denize giriliyor ama koy olduğu için bazen pis oluyor. Araba bulursan imkanın olursa harika discolar var. Ayrıca sahilde çok güzel bi nargile cafe var.Mutlaka uğra ortamı güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Trakya iyidir..hayırlı tezkereler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar