ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Sanırım şimdiye kadar çizdiğim tek başarılı çizim oldu bu.Ancak bu başarıdan o kadar sevindirik oldum ki hataları göremiyorum. ^^ Daha önce hiç çizim dersi almadım , tamamen karalamalardan oluşan bir geçmişim var çizim konusundaki zaten eski bi de topiğim vardır ; Karamalarım topiği O yüzden şimdi sağlam bir eleştiri lazım , şurası hatalı burası yamuk , buraya dikkat et falan demeniz lazım. Tabi hatalı demekle olmuyor sadece bir de yapıcı eleştiri lazım yıkıcının yanında. (: İşte resim ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Hataların hepsini tek tek saymak zor. Figür büsbütün hatalı olmuş. Anatomi oturmamış,sakat gibi olmuş. Proporsiyonlar hatalı, perspektif hiçe sayılmış,hareket oturmamış vs. Demon diğerine nazaran daha başarılı olmuş. Hayalden figür çizmek zordur. İlk başta fotoğraflardan bakarak, model çizerek falan başlaman lazım. Böyle kafadan girersen olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Anladığım kadarıyla zaten belli bir ilüstrasyondan ilham alarak çizmiş. Ama Rakursi'ye katılıyorum UD female lock'un konusunda. Demon nispeten başarılı ama lock baştan ayağa yanlış. Bazı hatalar belki yok sayılabilir, eğitim almadım dediğin, yeni başladım çizmeye dediğin için ama baktığımda rahatsız oldum. Öteki topic'te söylemiştim burada da tekrarlamak istiyorum, her ne kadar Rakursi bu sözümden dolayı benim resim hakkında bilgisi olmayan birisi olarak suçlasa da, şimdi sana gayet normal görünüyor olabilir resim ama bir süre başka şeylerle ilgilen, farklı şeylere odaklan. Hatalarını kendin de göreceksin çok rahat bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Evet başka bir resime bakarak yaptım zaten. (: Eh mükemmel değil zaten orası kesin de eski resimlerime bakarsanız :D Gayet bir ilerleme var =P Neyse çize çize gelişicez .. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Fotoğrafa bakarak yapıyorsan gayet doğal başta yanlış yapman. Çizdikçe gözün gelişecek,doğru yerleştirmeyi falan öğreneceksin. Aynı şekilde devam et ama fotoğraftan çiz hep,hayalden değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Öyle yapıyorum şimdilik (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 cizimden anlamayan biri gozuyle yorum yapayim, anatomi calis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 çizim güzel. ama boyut ve ışık yok bu ikisinide çözersen eminim çok başarıı işler yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 deadwoll said: ...bir süre başka şeylerle ilgilen, farklı şeylere odaklan. Hatalarını kendin de göreceksin çok rahat bir şekilde. bence doğru fakat ne kadar iyi çizebilmenle ne kadar hata görebilmen arasında direk doğru orantı var. ama o yöntemle görebildiğin tüm hataları görebilirsin. bir de biraz uzakdan bakmayı dene. figürde çok çok ciddi hatalar var. fotorafdan bakarken, önce figürün iskeletini hafif çizgilerle çıkarmaya çalış, çok işine yarıcaktır, hem çok da geliştirir devamını bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 baktiginr esimler pre patch AOC miydi yoksa playboy centerfoldlarmiydi? hem imp de hem kadinda ayni boyut gogus olmasi korkunc, kadinin goguslerinin normal olmasi bu gercegin yaninda daha da korkunc :) ama evet anatomi calis bol bol en azindan cizebiliyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luxie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bence önce o fotoğrafın üzerinde ölçüler almalısın sonra aynı oranları kağıda geçirerek çizmelisin bu şekilde anatomiyede bi katkısı olur mesela o insan figürünün baş ölçüsünü bütün vucuda oranlayarak başarılı bişeyler çıkarabilirsin bide biraz çizgi çalış derim otur öle bulduğun kağıtlara sürekli çizgiler daireler fln çiz elin alışsın çalışa çalışa ztn iyi ilerlemeler kaydedersin kimse ilk çizimlerinde şaheser çıkarmıyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Teşekkür ettim zaten elim biraz daha alışsın ağustos sonu gibi çizim kursuna başlamayı düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar