Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Salı ve perşembe haremlik

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Kendi adıma cevap vereyim, ben bu konuyu horizon gibi zaten şeriatı el altından savunan ve bunu son derece içselleştirdiği için normal olarak gören o sebeptende "ne alaka ben dinci değilim" diyebilen kişilerin görüşünü değiştirmek için açmadım. Bu konuyu "Türkiye'yi kimse değiştiremez, geriye doğru gidiş yok" diye düşünen ve kılını kıpardatma ihtiyacı duymayan kişilerin gözünün açılması için bir kıvılcım daha çakmak için açtım.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim koyduğum haberlerden hangisi patlamış merak ettim açıkcası.

Ayrıca senden mi öğreneceğim ben hangi haberi paylaşmaya değer bulup hangisini bulmayacağımı. Herkez bana akıl verebilir ama ticanilerin aklına ihtiyaç duymam.

Toplum siz iseniz huzurunuzu kaçırmak benim asli görevimdir. Toplumun huzurunu kaçırmakmış, ne zamandan beri toplum ticaniler oldu. Bu konulardan huzuru kaçan, masalları ile insanları uyutmaya çalışan ama yalanları ellerine yüzlerine bulaşınca mahalle kabadayısı başkanları gibi sağa sola çemşiren kişilerdir.

Horizon said:
fedaykin said:
Horizon adına cevap vereyim, bunun din ile filan bir ilgisi yok. Zaten olması gereken bu olduğu için tersini savunmak abes ile iştigal.

Yok aman sen benim yerime cevap verme , burda tek yaptığın bu adamların reytingli haberlerini postlamak ve onların amaçlarına destek olmak. Yalan haberleri bile buraya postlandı , sonrasında patlayan haberler. Ama iş işten geçmişti burda herkes birbirine girmişti bile. Nitekim bu adamların amaçları , gidişata dur demek ya da Türkiye'nin iyiliği değil. Tek dertleri siyasi tarafa hizmet etmek ve toplum içinde huzursuzluğa destek olmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon gibilerin mantığını anlamak zor değil aslında.

Mesela bundan 5 sene önce bu topiği okusam sinirden ağzımdan köpükler çıkar, elim ayağım titrer, ettiğim küfürlerin haddi hesabı olmazdı.

Ama insan bağışıklık ve tecrübe kazanıyor zamanla.

Hem o kadar umutsuz olmaya gerek yok. Koca pati'de ancak Horizon ve onun gibi 2-3 kişi çıkıyor açıktan veya gizlice faşist dinci rejimi savunan.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet yanlı haber, haremlik demesi için ortada bir padişah olması ve oradaki bütün kadınların o kişi ile sevişmesi gerekirdi. Böyle bir durum olmadığına göre haremlik selamlık durumu yoktur, hanımlara özel gün uygulaması vardır, yerseniz...

Horizon said:
Haremlik selamlık diyen DHA , uygulama bugün kadınlara özel gün uygulaması. Haberi yapanın haberi yapma amacı ve nereye getirmek istediği gayet açık.
Sosyal ağlarda paylaş

Fedaykin ben çok iyi anlıyorum seni merak etme. Saptırmaktanda hiiiç geri kalma alıştık bunlara. Aynen devam.

Pekaziz ; faşist dinci rejimi savunan biri olduğumu çıkardıysan şu mesajımdan , sen hakatten çok radikal bir taraf olmuşsun anlamına gelir. Şu mesajından ben seni öyle görüyorum. Tabi sen öyle düşünebilirsin önemli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Kadınlar niye erkeklerle girmekten rahatsız oluyor? Bir kaç sebebi olabilir.

Eğer bunlar plajda dolaşan iflah olmaz kırolarsa (kadınlara sarkan vs) gerekli önlemleri alır, sahilde bu duruma müdahele edebilecek, bu tarz olayların şikayet edilebileceği insanlar bulundurursun (en azından bu olayın anlık çözümü için, tabi ki bu olayın kalıcı çözümü çok daha derin bir sorun malesef).

Eğer bu tamamen dinsel kaygılardansa, bu tarz bir inancı ya da görüşü olmayan insanların hakkı kısıtlanmış olur. O zaman toplumdaki farklı dinlere mensup herkes kendi için farklı uygulama isterse toplum kalmaz. Ama hepimiz zaten dini endişeler açısından %99 ağırlıkla tek bir kesime çalışıldığını biliyoruz bu da tabi oldukça rahatsız edici. Din bireysel bir olaydır, sen bunu insanların bireyselliğinden çıkarıp plaja taşıdığın zaman, hem de bunu kanun vari bir tavırla yaptığın zaman dini kamu hayatına empoze etmiş olursun. Bunu yapmayı düşünen insanlar varsa bu ülkeden sürülmeli bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun Türkiye'de liberallerin AKP'nin peşine takılıp özgürlük ayağına bir çok uygulamalarını desteklemeleri ve/veya göz yummaları. Bir yerden sonra kimi liberaller hatalarını görüp AKP'ye karşı mücadeleye başlayacaklar, kimileri ise onca savunma ardından olayı içselleştirip kendileri AKP'li olacaklar. Hali hazırda AKP içinde bu şekilde ben liberalim diyen bir çok kişi var, artık liberallik ile ilgisi kalmayan.

Gelecek cevaplara peşinen cevap vereyim, evet etik olarak yaptıklarınız doğru olabilir, kendi içinizde haklı olabilirsiniz ancak sonuç olarak liberalizmi savunacağım derken teokrasinin ekmeğine yağ siriyorsunuz. Bu günleri mum ile arayacağınız günleri sizin desteğiniz ile yaratıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

AKP'nin kendi anlayışına ters düşüne kesimleri görmezden geldiği oldukça ortada. Tek taraflı bir özgürlük anlayışı demiyeceğim, öyle bir niyetleri varsa bile onu henüz tam belli etmediler ama kendi anlayışına yönelik insanlara karşı "pozitif ayrımcı" bir tavır takındıkları kesin.

Burda sorulması gereken, bu kişilerin gerçekten pozitif ayrımcılığa ihtiyacı var mı, yoksa yapılması gereken toplumun kavgalı kesimlerinin barıştırılıp toplum dinamiğinin kendi haline bırakılması mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer gerçekten dinini yaşamak isteyen bir grubun iyi niyetine inansam o grubun kendi inanç uygulamarına özel bir plaj açmasından o kadar rahatsız olmam. ister müslüman olsun, kadın erkek ayrı olsun ister pagan olsun herkes çıplak girsin (paganlık diye salladım tabi bilmiyorum yoksa).

Amma velakin zaten var olan bir kamu plajına böyle bir uygulama getirilmesi benim için bahsettiğim iyi niyetin olmadığına dair yeterli bir gösterge. Bu konuda ayrımcı niyetleri olan bir insan zaten içinde bulunduğumuz koşullarda niyetini açıkça belli ederse çok destek görmez, bunu yavaş yavaş oturtmalı. Dolayısıyla ben niyet analizinin faydasına inanıyorum açıkçası böyle bir durumda.

edit: tabi bu yorumların hepsini yaparken haberin çarpıtılmadan doğru olduğunu var sayarak yapıyorum. Zira her iki görüşü savunan medya da bazen destekçi toplamak için tiksindirici derecede olayları çarpıtabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

@Horizon
Erkeklerde kadınların yanında girmekten çekiniyor onlar içinde özel gün yapılsın dediğinde ne kadar salakça geliyorsa kadın içinde öyledir.Yoksa iş kadın erkek eşitliğine gider.Haberi yapanlarında konuyu hiçbiyere çekme amacı olan hertürlü ilginç halkın öğrenmek isteyeceği şey haber yapılır.Sanki hergün teknesinde namaz kılan adam görüyosun ? Konuyu gayet sen istediğin yerlere çekmişin.
Ne salak bi konu bu ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir baki$ acisina gore de eci$ bucu$ kadinlar kendilerini begendirebilmek, bir sinifin zumrenin icine yerle$tirebilmek icin turban altina giriyolar =P

zira, güzel kadin = guclu kadin. guzel kadinin bir erkege yaptiramayacagi $ey yoktur.

dünkü macta bile halklarin arasindaki guzellik farkini gorduk yani. bi alman kizi cekiyo, bi turk kizini. memleketinden utaniyosun asdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Fedaykin ben çok iyi anlıyorum seni merak etme. Saptırmaktanda hiiiç geri kalma alıştık bunlara. Aynen devam.

Pekaziz ; faşist dinci rejimi savunan biri olduğumu çıkardıysan şu mesajımdan , sen hakatten çok radikal bir taraf olmuşsun anlamına gelir. Şu mesajından ben seni öyle görüyorum. Tabi sen öyle düşünebilirsin önemli değil.

lies lies lies, lies everywhere
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...