Daesu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 yeşil nerede yeşil cocuklugumdan beri merak etmişimdir bu adamı ben[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bence şuan durum rezalet star hakkında bir haber veren kanalın turksat uydularından hata verdiriyorlar :) haberturk gitti mesela şimdi bence tam bir rezalet..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Adam yarın birgün Amman belediye başkanlığına aday olur artık. Ürdün rulz diye gezer. Gerçektende ne yapmış olursa olsun cırk diye siyasi güçle uzanların ezilmesi cidden çok acı.Neler olacak daha bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bir mikrop gitti ama daha büyüğü ve zararlısı hala duruyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 yani içime yağlar ballar sindi valla. yani sonunda böyle bi hareket yapılabildiler ya bravo doğrusu. ahah. herif yine demagojide filandı bi de lan. millet geliyo öpüyo sarılıyo filan ehehh. beter olsun![signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 hala yazik oldu cem uzana diyen mudiler var yani. bilincsizlik ne boyutlarda..[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Tamam öldürelim o zaman adamı çok zararlı bir mahlukatmış burdan okuduğum kadarıyla.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 e adam da o insanlar hala böle diyo diye devam ediyo zaten. yok cumhuriyetmiş de yok bilmem neymiş.[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 yapilmasi gereken yapildi. kimse oldurelim demiyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Diyemez de zaten. Ayrıca çok komik insanların tanımadıkları kişiler hakkında hakarete varan sözler sarfetmesi.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 hukuk sistemini elestiren arkadasa; hukuk sistemi ilk defa dogru birsey yapti abi ne diyosun?[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: MeSh, 15 February 2004 15:15 tarihinde demiş ki: hukuk sistemini elestiren arkadasa; hukuk sistemi ilk defa dogru birsey yapti abi ne diyosun? [signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 oh iyi oldu[signature][hline]Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: orc_lord, 14 February 2004 19:38 tarihinde demiş ki: Uzan grubuna el konuldu şimdi tv açıktı ordan gördüm haber vereyim dedim.. adam ağlamış falan bence yazık,tr'da hukuk sistemi çok rezil kesinlikle.. Link için tıklayın... baslarim yaziga. baskalarinin parasini bavul bavul urdune tasirken hukugu sklemeyen adam hukuktan mi yararlanacak.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: Adiemus, 15 February 2004 15:11 tarihinde demiş ki: Diyemez de zaten. Ayrıca çok komik insanların tanımadıkları kişiler hakkında hakarete varan sözler sarfetmesi. tanimadigim cem uzan hakkinda ana avrat sovmekten beni alikoyan tek sey yerlesmis medeni edep kavrami.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Gozlerimizi kullanmiyoruz. duydugumuza inaniyoruz. asil buna yazik. Birinin beni kandirdigini anlamak icin bizzat tanismam gerekmiyor benim. [signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 15 February 2004 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: unity100, 15 February 2004 16:09 tarihinde demiş ki: said: Adiemus, 15 February 2004 15:11 tarihinde demiş ki: Diyemez de zaten. Ayrıca çok komik insanların tanımadıkları kişiler hakkında hakarete varan sözler sarfetmesi. tanimadigim cem uzan hakkinda ana avrat sovmekten beni alikoyan tek sey yerlesmis medeni edep kavrami. Normal değil insanların tanımadıkları kişilere ana avrat düz gitmesi edep kavramından öte kişisel bir sorundur bu.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 evet evet tanimiyoruz. adam aslinda melek, bizim paralarimizla gununu gun etmesi de cok normal. Nedir yani tanimak? karsilikli muhabbet etmem mi gerekiyor bu adamin nasil biri oldugunu anlamam icin? Yada belki milletten caldigi paralarla bir yemege gidersek? hala savunan cikiyor ya, ben ona sasiriyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 adolf hitleri hiçbirimizin tanıma şansı olmadı mesela.[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Savunmak nerde görüş belirtmek nerde. Ne diye savunayım ben tanımadığım adamı. Bu forumlarda hep olan şey bu bi kötülük yapan bir adam hakkında bir konu açıldı mı hurraa herkes girişiyor döküyor kurtlarını ve çok saçma oluyor (adam devleti dolandırıyor diyelim ordan biri çıkıyor cem uzana kafam girsin diyor ne alakası var şimdi?) halbuki o adamın karşısına geçince binde birini bile söyleyemez o insanlar ki söylese bile kendisi komik duruma düşer seviyesini insanlığını belli eder. Ya da tam tersi aynı şeyler iyi işler yapan insanlar için de geçerli.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal [Bu mesaj Adiemus tarafından 15 February 2004 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 burdaki herkes mali şube gibi konuşuyor.Adamın ne yapıp yapmadığını kimse bilmiyor.Tamam dolandırdı iyikide motorola ile nokia yı dolandırdı helal olsun vallahi. Ama adam herşeyi kara parayla yapmadı elbet. 291 şirket ne demek ya? Devlet üzerine kondu.Ortada 8 katrilyon dönüyor ama kimse neden döndüğünü bilmiyordu? Peki neden uzan lar siyasete atılınca çöktü 70-80 yıllık bir kuruluş bu zamana kadar milletin aklı nerdeydi? Hep Tayyip in oyunları. Sonra adam çıkıyor CNN e konuşuyor.Sonrada bekleki Türkiye ye yabancı yatırım gelsin.Ben olsam bu ülkeye yatırım yapmam. Ama gerçek olan şey var gerçekten çökmüş adam üzüldüm vallahi 30-40 seneni veriyorsun ve devlet elinden alıyor.Trilyonlar harcadığın binalara seni sokmuyorlar. Ağlmasında ne yapsın acıdım vallahi. Ama borcuda varsa ödesin. Aynı şeyi siyasete atılmayan Aydın Doğan a niye yapmıyor? Yıllık cirosu 2 milyar dolara yakın olan petrol ofisini 521 trilyona aldı. Bu devlet çok komedi ya..[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 adamın borcu var mı? var. kime? SANA BANA!... Devlet bu parayı ödedi mi? Ödedi. Kimin parasıyla? Senin benim. ee... noolucak o para. hadi sen sana gireni helali hoş olsun diye verdin ben vermem kardeşim. Budur yani. Adamın yattığı parayı alıyolar işte. Almasın mı? Allah allah. Anlam veremiyorum. Hayır cem uzandan kazıklanan bi tanıdığı olmayan insanlar var mı ya? Benim epey var...[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 horasan haklı[signature][hline]Adım Boojack, bıraktılar beni tek. Icq:161010949 If 2 heart ensemble samanlık is be seyran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Tamam kazıklandıysanız kazıklandınız zaten hakkında yasal işlem de yapılıyor. Ne diye kafanız giriyor ki adama bir de.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 evet yasal islem yapildigi icin sevgi tomurcuklari acsin degilmi beni kaziklayan adama karsi.. neyi savundugunu anlamiyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar