Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TMSF Uzan Grubuna El Koydu...

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
bence şuan durum rezalet star hakkında bir haber veren kanalın turksat uydularından hata verdiriyorlar :)
haberturk gitti mesela şimdi bence tam bir rezalet..[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
ayy canım cinlerim canım...
cinci şelale hanım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 14 February 2004 19:38 tarihinde demiş ki:
Uzan grubuna el konuldu şimdi tv açıktı ordan gördüm haber vereyim dedim..
adam ağlamış falan bence yazık,tr'da hukuk sistemi çok rezil kesinlikle..
Link için tıklayın...

baslarim yaziga. baskalarinin parasini bavul bavul urdune tasirken hukugu sklemeyen adam hukuktan mi yararlanacak.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Adiemus, 15 February 2004 15:11 tarihinde demiş ki:
Diyemez de zaten. Ayrıca çok komik insanların tanımadıkları kişiler hakkında hakarete varan sözler sarfetmesi.

tanimadigim cem uzan hakkinda ana avrat sovmekten beni alikoyan tek sey yerlesmis medeni edep kavrami.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

Gozlerimizi kullanmiyoruz. duydugumuza inaniyoruz. asil buna yazik.
Birinin beni kandirdigini anlamak icin bizzat tanismam gerekmiyor benim.
[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 15 February 2004 16:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 15 February 2004 16:09 tarihinde demiş ki:
said:
Adiemus, 15 February 2004 15:11 tarihinde demiş ki:
Diyemez de zaten. Ayrıca çok komik insanların tanımadıkları kişiler hakkında hakarete varan sözler sarfetmesi.

tanimadigim cem uzan hakkinda ana avrat sovmekten beni alikoyan tek sey yerlesmis medeni edep kavrami.

Normal değil insanların tanımadıkları kişilere ana avrat düz gitmesi edep kavramından öte kişisel bir sorundur bu.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Sosyal ağlarda paylaş

evet evet tanimiyoruz. adam aslinda melek, bizim paralarimizla gununu gun etmesi de cok normal. Nedir yani tanimak? karsilikli muhabbet etmem mi gerekiyor bu adamin nasil biri oldugunu anlamam icin? Yada belki milletten caldigi paralarla bir yemege gidersek?

hala savunan cikiyor ya, ben ona sasiriyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

Savunmak nerde görüş belirtmek nerde. Ne diye savunayım ben tanımadığım adamı. Bu forumlarda hep olan şey bu bi kötülük yapan bir adam hakkında bir konu açıldı mı hurraa herkes girişiyor döküyor kurtlarını ve çok saçma oluyor (adam devleti dolandırıyor diyelim ordan biri çıkıyor cem uzana kafam girsin diyor ne alakası var şimdi?) halbuki o adamın karşısına geçince binde birini bile söyleyemez o insanlar ki söylese bile kendisi komik duruma düşer seviyesini insanlığını belli eder. Ya da tam tersi aynı şeyler iyi işler yapan insanlar için de geçerli.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal

[Bu mesaj Adiemus tarafından 15 February 2004 16:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

burdaki herkes mali
şube gibi konuşuyor.Adamın ne yapıp yapmadığını kimse bilmiyor.Tamam dolandırdı iyikide motorola ile nokia yı dolandırdı helal olsun vallahi.
Ama adam herşeyi kara parayla yapmadı elbet. 291 şirket ne demek ya? Devlet üzerine kondu.Ortada 8 katrilyon dönüyor ama kimse neden döndüğünü bilmiyordu?
Peki neden uzan lar siyasete atılınca çöktü 70-80 yıllık bir kuruluş bu zamana kadar milletin aklı nerdeydi?
Hep Tayyip in oyunları.
Sonra adam çıkıyor CNN e konuşuyor.Sonrada bekleki Türkiye ye yabancı yatırım gelsin.Ben olsam bu ülkeye yatırım yapmam.

Ama gerçek olan şey var gerçekten çökmüş adam üzüldüm vallahi 30-40 seneni veriyorsun ve devlet elinden alıyor.Trilyonlar harcadığın binalara seni sokmuyorlar.
Ağlmasında ne yapsın acıdım vallahi. Ama borcuda varsa ödesin.
Aynı şeyi siyasete atılmayan Aydın Doğan a niye yapmıyor?
Yıllık cirosu 2 milyar dolara yakın olan petrol ofisini 521 trilyona aldı.
Bu devlet çok komedi ya..[signature][hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

adamın borcu var mı? var. kime? SANA BANA!... Devlet bu parayı ödedi mi? Ödedi. Kimin parasıyla? Senin benim. ee... noolucak o para. hadi sen sana gireni helali hoş olsun diye verdin ben vermem kardeşim. Budur yani. Adamın yattığı parayı alıyolar işte. Almasın mı? Allah allah. Anlam veremiyorum. Hayır cem uzandan kazıklanan bi tanıdığı olmayan insanlar var mı ya? Benim epey var...[signature][hline]nobody said it would be easy...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...