_Rion_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Bildiğiniz şöle battlegroubında Hordeların ezdiği bol premaidli kalabalık bi pvp realmı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Premaid Hmm.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 harbi bende arıyorum bole bişi yani eski bi server olmasın-hordeler üstün olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ütopya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bol premadeli istiosan stormscale her köşebaşında av premade arıyo herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 spinebreaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 horde u bırak, misery bgsinde ally aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 rampage te bg ye giren alliance gerizekali bunu anladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 For the Horde be kardiş :) Rampage'de hangi serverı öneriyonuz peki? Yada spinebreakerın güzelliği nedir ravenholdttayım burdan oraya geçen baya arakadaşım var ama sormadım hiç bişi. Edit:Misery'de Horde'um allah kimseye vermesin böle bi pozisyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 sylvanas'a gelirsen pis ganklerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 ben de miseryden kaçırmak istiyorum en azından bir karakterimi de, alliance ın hepsinde veya çoğunda ezdiği bg ler bulman çok da zor değil. genelde sayı üstünlükleri oluyor tüm bg'lerde, üstüne bazılazrında horde rezil/alliance iyi oynuyor. ama horde desen en iyi ihtimalle 2 battlegroundda eziyor gerisinde eziliyor olur bir bg'de. forumlara bak diyeceğim de misery alliance ı bile qq yapıyorken pek de iyi sonuç alamazsın diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 misery bg is misery allover. sira gelmiyor 5 dk bekliyorsun, boulderfist de gecerli bu. olabilecek en kotu battlerealm. bende ariyorum, siranin cabuk geldigi , dengeli ya da horde larin akilli oldugu bir realm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Rampage cok iyiydir o konuda. Ben The Venture Co'da iken cok memnundum bg lerden. Tüm bglerin nerdeyse %90 ını horde kazanıyodu ve max 2 dk bekleyerek giriyodum hepsine. Simdi ne durumda bilmiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Misery'de Horde günde 1-2 eots kazanır abler kazanılırsa 2takım da 1800leri geçmiştir. Ally abyi kazanırsa Horde bin pointte falan oluyor. Av desen biz yensek 2tarafında kulesi yok adamlar yense 2kuleleri hala var. Wsg belirsiz bi tek. Direk kaçmam lazım sizin anlicanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Misery dışında Alliance'ın üstün olduğu BG var mı ? ve realm önerisi plx.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 misery de oyun baslar, birkac dk sonra horde lar tam raid rakamina ulasir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 evet evet. benim de en kıl oldugum seydir o. oyun baslayana kadar eots'da 10 kisi bekleriz, oyun basladıktan sonra adamlar girmeye baslar tek tek. hiçbir oyuna tam olarak basladıgımızı hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yine iyi sayılır öyle olunca, ben 15 v 9 başlamamıza rağmen too many players uyarısının gelmediğini ve 2000-128 de kaybettiğimizde 15v11 olduğumuz zamanları hatırlıyorum. ve bir iki defa değil, her hafta 10 eots ye girmişsem 6-7 si bu şekilde geçiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bloodlust nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Xo said: Misery dışında Alliance'ın üstün olduğu BG var mı ? ve realm önerisi plx.(:P) VAR MI HE VAR MIIII!!!?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 börning lejyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 yeni topic açıp kirletmeyeyim dedim de, rampage nasıl bu konuda ? bir sayfa önce gördüm ally salak diye de, mecbur sayılırım açacaksam rampage'da açmaya. (alliance için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 neyse biz dead ile börning lejyonda başladık. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 _Rion_ said: Bildiğiniz şöle battlegroubında Hordeların ezdiği bol premaidli kalabalık bi pvp realmı var mı? dotadaki gibi çok konusuosan l. skulldan uzak dur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Misery de tam kurtarilmis bolge Alliance icin. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar