Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Dinancım; 70 levelde oturmuş bir karakter yaptıktan sonra yeni bir karakter kasabilmen için, o main karakterini tamamen ignore etmen oyuna dahi girmemen gerekki ötekine odaklanabilesin. şahsen ben mag'da druidi kasarken 1 kere bile ud rogue ile oynamadım ki rogue ile bi gireyim lan dediğim gün druidi sallamaya başladım biliyosun:D öyle yani. ama daha önce dediğim gibi alt kasma bence dk açarsın=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Yada bir süre maini bile unutup oyunu acmayacaksın, oyunu özlersen susamıs gibi altda kasarsın mainde;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 İstediği kadar kolaylaşsın aynı questi 5.ye aynı yaratığı 5435. kez kesmeye dayanamıyorum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Ben anladım adamın derdini , sıkılıyor adam alt kasarken. Basit bir önerim var ; Kasma o zaman alt? Ben vazgeçtim uğraşmıyorum bile yani. Aşırı sıkılıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bi arkadaşınla falan oynamayı dene, yalnız kasılmaz, o questler bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Heh. Öyle olabilir. Beraber quest, geyik yaparak biraz daha çekilir hale gelebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Ben yalnız kasmayı seviyorum, yanımda birisi olunca elim ayağıma dolanıyor. Ama sırf geyik amaçlı parti kurunca çok eğlenceli oluyor lvl kasmak. Zaten ezbere biliyorum neler yapmam gerektiğini, kafamı başka bir yere verince bir bakıyorum 3-4 lvl atlamışım :P . Bu konuda ventrilo vs. de çok faydalı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Sen buralarda yazacağına kart bul da başlayalım yeni karakterlere.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 us illidanda hunter kastım ilk charımdı gecemi gündüzümü verdim 12gün played time la 70ledim sonra gearlandım s1 oldum s3 baltamı aldım soketledim enchledim süperim lan ben oldum ama içimde druud oynamak vardı arada arada onuda kasıyordum.tam 5v5 arena başladım ilk haftamı tamamladım 3v3ede girecek olduk , druudum lvl33e gelmiş ve hızlı bir şekilde lvllanıyordu ki bir eots sırasında bi ark eu serverlarına geçme firkini gazladı. hadi sil baştan eu-outland.oturduk konuştuk kendimizce setuplar yaptık ve bana rogue düştü.başladım oynamaya,lvl 29-30 oldu yaz geldi kan kaynar oldu , oyuna bakamaz oldum.aradan 1-2 ay geçti hadi hoppa BL realmine geçiyorz,düzgün pvp guildimiz olcak,imba olcaz yakacaz yıkacaz verdiler gazı oraya geçtik.Geçmesine geçtik de ben hiç ally oynamamıştım üstüne ally sevmiyordum ama napalım kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek dedim ve aldım shamanı. her gece hunterımla azar azar olsada honor kasıyorm kendimi tatmin ediyorm ama shamanla 1 tane bile quest yapamıyorm varsa yoksa dungeon. kısacası çok yalnızım be atam! alt zor işmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 tamam sen de bendensin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 canım benim alt mı kasmak istiyorsun? Tamam dediklerimi harfiyen yap. 1-) www.google.com gir oraya WOW BOT yaz 2-) xxlider gibi bi adı vardı salak programın galiba. 3-) google aramada onun sitesi çıkar zaten. Gir oraya üye ol, üyelik adın wow daki infoyla 1 e 1 aynı olsun. 4-) botu aç sonra Wow u aç. Gir oyunda çalıştır kalk git, kız arkadaşınla gez, derslerine bak, kitap oku, balık tut :D 5-) Sonra zaten bir bakmışsın. Your account has been suspended bla bla. HAh olduda şans eseri banlanmadın. Sonraki adıma geç 6-) GM e page at. De ki "Ben de bot kullanıyorum. Oyundan baydım. Herşeyi yaptım. Böyle nolifer Grind hayatı şekli bir oyun yapmışsınız. Alt kasacam ama olmuyor." de. "Banlayın beni de" 7-) Banlandıktan sonra, D&R dan veya online olarak yeni wow accountu al. 8-) Gir karakter yaratma ekranından karakter yarat, gerzek introduction video yu izle ve başla. 9-) Daa daaa sorunların çözüldü. Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Dostum o alt olmaz ki main olur o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Evet neyin altı olacak o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 dediğinizi de düşündüm tabii. Main olacak :D o konuda haklısınız. Ne yapalım öyle bir yazmış ki :D aklıma başka çözüm gelmedi :D geçici ban yediren ne vardı şöyle 1-2 aylık yedirten onu önerelim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 benden daha kötü durumdasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 this world of warcraft account has been temporarily suspended.Please go to ....( link ) for further information. eveet 2 gündür girmediğim us accountumdan bu cvp gelmiş durumda sanırım artık alt kasabilirm :D . not: bu temporarily kısmı kaç güne tekabül ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 şöle diim. 1 günden sonsuza kadar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Beta testten beri druid oynamak istiyorum, onlarca kez druid rolledim maks. 14 lvl oldu şimdiye kadar. Bakalım bir kez daha deneyeceğim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 alt buddy bul bir tane beraber kasacagin, bir de sizi boostlayacak 70 ayarla her ihtiyaciniz oldugunda kosacak sonra lvl 30u gecene kadar disini sik, gerisi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Ben druid kasamıyorum alt olarak. Ayıya dönüşüyor. Üstümdeki tüm itemlar yerine ayı skini geliyor. Sonra logout. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar