Astral Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 beynime kan sıçrattı izlerken.. http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=381401 http://www.karaogullari.com/nuray-bezirgan-isimli-sutu-bozuk-serefsiz-evladina/
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 linklere tiklayinca cidden ataturku sevmeyen bir kani$ fotosu falan bekliyordum ama olmadi :(
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Off sinirlendim gece gece. Beyinsiz kadın.. :X
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Nasıl linç etmediler bu hala, ona şaşarım.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yoksa kutsal vatan oprağı sahipsizmı bırakıldı! hemen birilerini öldürmemiz lazım
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Medya'dan bahsediyordum.
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 KAFAM GİRSİN BU VE BUNUN GİBİ İNSANLARA!
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 İster sever ister sevmez kime ne... Gerçekten kızı haklı çıkarmışlar dava açarak... Başına bir şey gelmiş işte bir atatürk'ü sevmediğini söylediği için...
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Kız cahil olabilir, dediklerinde tutarsız olabilir, yanlış bilgilere sahip olabilir, Atatürk'ü sevmeyebilir, ama gene de bunlar bile kendisini köpek, ya da şerefsiz evladı, ya da vesaire vesaire yapmaz.
Slat Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Gayet de yapar.. Hatta bu karı için daha çok şey yazılabilir ama Paticik'in kurallarına uygun olmaz =/
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yapmaz :p dusunce ozgurlugu denen bisey var ataturk hayatta olsaydi bu dediklerinziden sonra sopa ile kovalardi Mustafa Kemal Ataturk said: Ben size manevi miras olarak hiçbir ayet, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum.Benim manevi mirasım akıl ve bilimdir. Mustafa Kemal Ataturk said: Cumhuriyet fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister Mustafa Kemal Ataturk said: Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz bunlari soyliyen bir insanin kendisini dogma yaparsaniz harbiden sopa ile kovalar sizi
Slat Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Orda bir vurgu var dikkat edersen: Atatürk said: Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz Aynı zamanda bunu da demiş: Atatürk said: Kan ile yapılan inkılâplar daha sağlam olur, kansız inkılâplar ebedileştirilemez. Fakat biz inkılâba ulaşmak için lüzumu kadar kan döktük. Bu kanlarımız, yalnız muhabere meydanlarında değil, aynı zamanda memleketin dahilinde de döküldü. Biliyorsunuz ki Hendek’te, Bolu’da, Konya’da, Yozgat’ta vesair memleketlerimizde bir çok isyanlar meydana geldi. Ve bunların hepsi bastırıldı. Temenni ederim ki, bu dökülen kanlar yeterli olsun ve bundan fazla kan dökülmesin… Bu kadının 1920 versiyonları çıkardıkları isyanlarda köpekler gibi gebertildi, demek ki bunların fikirleri samimi veya meşru değilmiş ;)
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 siddete veya aysadisi yollara basvurmadikca her fikre saygi duyucaksin duzene bas kaldirip silahli eylem yapani kesersin ama fikri ile duzeni begenmiyene bisey yapamazsin insanlarin istediklerini dusunme hakki vardir kurulu duzenden nefret etsede o duzene uydugu surece istedigini dusunmekte ozgurdur mesrudan kastedilen o
diablotg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ne demiş bi şair abimiz son satırında annen belki aynı olurdu ama baban kim olurdu bilinmez şerefsiz (bunun gibi bişey uzattım galiba)
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Kız cahil veya çok bilgili, kültürlü olabilir . Atatürk'ün düşüncelerini ve yaptıklarını sevmiyor ve benimsemiyor da olabilir. Çok benimsenen bir imgeyi sevenler kadar sevmeyenler de olabilir . Ben çok aydın ve laik insanlar tanıyorum ki Atatürk'ün özgür düşünme ve düşünce beyan etme özgürlüğünden Türkiye'yi mahrum bıraktığını savunan. Yani sonuç olarak herkesin kendi fikirleri olabilir, ona karşı başkalarının da başka fikirleri olabilir. Hakaret etmeyi gerektirmez.
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 FOrumun başlığı bile hakaret , kendi fikirleri ve düşünceleri yüzünden burada hakaret ettiğiniz kişiden daha beter duruma düşüyorsunuz. Artı olarak ilk mesajlarda açıkça Cumhurbaşkanına ve Başbakana hakaret ediliyor. Hem forum kurallarına hem anaysaya aykırı mesaj atmış orda biri.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Sizin bu tür olaylara tek çözümünüz hapis veya linçse siz adı geçen gerici insanlardan çok geri kalmışsınız malesef. Bu tarz "öldürelim, boğalım" tarzı yaklaşımlarla ruh masturbasyonu yapacağınıza sevdiğiniz bir alana varınızı yoğunuzu koyun çalışın ilerde Türkiyede o alanda önemli bir konuma gelip söz sahibi olun. Şuanda sizin "gerici" dediğiniz insanlar kendi guruhlarını bu şekilde eğiterek toplumun üst kademelerini donatıyorlar. Sizin ürettiğiniz tek çözüm "vur beline odunu" ise çok umutsuz gerçekten durumumuz. Aydın, elit takılan kısımın bu kısım olması da ayrıca ironik. Bunlara hiç sempati duymuyorsanız; Türk telekomunun ve mahkemelerinin youtube'a Atatürkle dalga geçen bir video koyan, ergenlik çağındaki bir veletle muhatap olması ile Atatürke saygı duyan insanların ve mahkemenin bu şovmenle* muhatap olması arasında fark yok bence. * Şovmen dedim ama düşüncesinden dolayı değil, daha ziyade yaptığı konuşmayı dinlediyseniz gerçekten şuursuz bir insan olduğunu görürsünüz "başka ezilenler de var ülkede ama şimdi bizim sorunumuz daha önemli" tarzı yaklaşımlarda bulunup da, azınlık hakları konusunda ahkam kesmeye çalıştığı için daha ziyade.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Viktor said: ama fikri ile duzeni begenmiyene bisey yapamazsin insanlarin istediklerini dusunme hakki vardir Kim bilir burda bu kadına laflar saydıran linç edilsin diye kaç kişi daha önce başka yerlerde düşünce suçu ile ilgili konularda ahkam kesti. Sizin istediğiniz şeyler düşünüldüğü müddetçe düşünce suçu çok yanlış, sizin sevmediğiniz şeyler düşünülünce hapis, linç. İnsan oğlu kendi kendini çok güzel kandırıyor gerçekten.
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Edit : Cevabım boşa gitti pardon.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Görmek isterdim editlemeseydin keşke.
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 LİNÇ İSTİYORUZ KAN İSTİYORUZ KEMALİZM KURBAN İSTİYOR sanıyor galiba bazılarımız. Öfkeyle bir iki söz söylemek, hakaret etmek (yanlış olsa da) ayrı şeydir, bunları gerçekleştirmek ayrı şeydir. O kızın yasalar çerçevesinde istediği gibi düşünme, konuşma hakkı vardır ve güzel ülkemde cehalet suç değildir. Keşke ne hakkında konuştuğunu bilseymiş de öyle konuşsaymış.Ben konuya oldum ama idare edin artık.
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 theavicena said: ben gördüm :D ama söylemem. Aman sakın söyleme ::o Herneyse , kısaca sev sevme ülkenin Başbakanına ve CUmhurbaşkanına eleştri dışında o şekilde hakaret etmen yanlış birşey. Onun dışında hiçbirzaman ikiyüzlülük yapmadım. O senin uydurman.
Öne çıkan mesajlar