Syn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 çırağan kapalı salonda mı yaptınız baloyu?bu sıcakta? peh =P açık alanda yaptıysanız gratz hakkaten ohahllyuhçüş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 nileppezdel said: BoaCh said: nileppezdel said: BoaCh said: nileppezdel said: Syn said: bırak xboxu madem sabancı diosun otur ing. çalış hazırlığı atla zaten paralı gircekmişin lol Zaten var ingilizcem muahhah atlarım. Of ama neden ben ya neden ben :( nilep abi sen ne bunalım bi herifsin nie neden ben ya diosn yine =D Yavaştan başlayalım quote piramidine :D Abi dertliyim kişiselde başkasının topiğinde çıtlattım biraz nihahaha :D Bunalım biri de değilim ama son günlerde fark ettiklerim koydu baya. Bak ne çok smiley kullanıyorum fofeng heyoo :D Evet delirdim. Dün gece Çırağandan Sortie'ye yürüyen takım elbiseli gençler arasındaki deli bendim işte. Gece birşeyi anladım ve sinirden delirdim oley.. ula karımısın arkadaşlık olaylarını bu kadar takıon :D Ama çok seviyorum. Diğer arkadaşlarım öyle yapmıyo. Arkadaş candır lan.. ay yesinler =p bırak olm ya amannnn bşka arkadaşmı yok...ben şuan TAŞ hatun arkadaşlar edinmeye kasıorm sen nabıon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 piramüt yapmayın göz bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Tamam kıyamadım bozdum piramidi. İyi de abi bu bambaşka bi insan(dı) lanet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 dimekki diilmiş bambaşka insan falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Syn said: çırağan kapalı salonda mı yaptınız baloyu?bu sıcakta? peh =P açık alanda yaptıysanız gratz hakkaten ohahllyuhçüş yani Kapalıda yaptık. Ben açık tercih ederdim. Yarım saat yürüdük ama terlemedik yani. Hatta sortiede esiyodu baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 BoaCh said: dimekki diilmiş bambaşka insan falan ? Yada ben haksızlık ediyorum, muhtemelen farkında bile diil yaptıının. Daha doğrusu yapmadıının sdfsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 o zmn haksızlık etme olm kafayımı yedin lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Yedim gibi. O değil de ben takım elbisemi çok sevdim. Bi daha giymek istiyorum. Var mı bi gece benle reinaya gelen? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 abi git söyle farkında değilse, dikkat etsin, zor değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 nileppezdel said: Yedim gibi. O değil de ben takım elbisemi çok sevdim. Bi daha giymek istiyorum. Var mı bi gece benle reinaya gelen? :D hatun warsa ben warım..izmire gitmeden önce olsun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 @marlon: Konuşucam zaten de vereceği tepkiden de korkuyorum. Dersimi aldım ama bi daha bi kıza bu kadar değer vermicem :D @boach: reina hatun dolu abi hatundan bol ne var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 reina hatun doluda hangi biri dönüp bakıcakmış sorarım sna =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Sen bakıcan işin o sdfsd :D Baktırırsın, yada yeterince sarhoşsa bakadan da olur (:P) Güzel mekanlar ya maskat denize karşı içmek, bi de takım elbise giymek klas klas çok sevdim lan. Kravat da takmıyo olmamın ayrı bi etkisi var tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ne takım elbisesi ya piç piç giyin gidek işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Olmaz bentakımıma çok bağlandım giymem lazım yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 girmek için yanımıza hatun lazım bilion dmi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 paticik reina buluşmasımı yapsak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Sortie için lazımdı da noldu tanıdıkla girdik :D Gerçi o bi gecelikti ama reinada tanıdık zaten vardı annemin ben ona güveniyorum adını verir girerim :D Olmadı bi kız buluruz gelcek ya nolcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 kızdan kolay iş yokta...ya izmir dönüşü yada yarın gece seç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 sildim peki. ya aslında msn linki vermiştim. hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 İzmir dönüşü :D Yarın gece doluyum, bu hafta her gece doluyum hatta B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 roket adam said: sildim peki. ya aslında msn linki vermiştim. hani. Noldu ya ne sildin? Ne linki? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 roket adam said: sildim peki. ya aslında msn linki vermiştim. hani. ne alaka la ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 lise balosu gibi önemsiz baloları açıkta yapmıyorlarmış, biz de ondan sait halim paşa'da yapmıştık baloyu gayet güzeldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar