BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 skıldım ula 2 kelam edek gelin...
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Ne edek ne edek? Hiçbişey yapasım gelmiyo valla çok mutsuzum şu anda herşey ardarda üstüme geldi. Neden ben ulaaan diyorum. Eee abi senden naber :D
Syn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ehehe össden sonraki sıkıntı... iyi bilirim =)
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ÖSS'ye sokiim hiç alakası yok keşke o kadar bsit bişey olsa :(
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 var alakası da farkında diilsindir.
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ya yok gece yapcak bşi bulamıom uyuyasımda yok =D
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Benim içimden hiçbişey yapmak gelmiyo. xbox bana bakıyo ama elim gitmiyo. Yatsam da salak salak şeyler kurucam kaffamda yine sinirlenicem. Maçı da alamadık eğlence de yok. Poff :(
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ULAN XBOX ı bana ver oynayak abimle be pof generals mı atsak napsak
Syn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bırak xboxu madem sabancı diosun otur ing. çalış hazırlığı atla zaten paralı gircekmişin lol
Syn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 boach sen bişi yapma, 2. sefer hazırlanmak gibi bir işkenceye maruz kaldın git uyu
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Syn said: boach sen bişi yapma, 2. sefer hazırlanmak gibi bir işkenceye maruz kaldın git uyu böhöhöhöy puanımla moralimi bozamadın ihihi :p
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Syn said: bırak xboxu madem sabancı diosun otur ing. çalış hazırlığı atla zaten paralı gircekmişin lol Zaten var ingilizcem muahhah atlarım. Of ama neden ben ya neden ben :(
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 nileppezdel said: Syn said: bırak xboxu madem sabancı diosun otur ing. çalış hazırlığı atla zaten paralı gircekmişin lol Zaten var ingilizcem muahhah atlarım. Of ama neden ben ya neden ben :( nilep abi sen ne bunalım bi herifsin nie neden ben ya diosn yine =D
Syn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 nileppezdel said: Syn said: bırak xboxu madem sabancı diosun otur ing. çalış hazırlığı atla zaten paralı gircekmişin lol Zaten var ingilizcem muahhah atlarım. Of ama neden ben ya neden ben :( ingilizcen olması yetmiyor valla hayvan gibi zormuş sınav zaten 4 saat falan sürüyormuş ayrıyeten. dışardan vereceğin toeflı bile kabul etmiyor o derece.yani ggsin.yani hazırlıkta yaz okuluna kalcan ggthxbbhaiahhahahfdsfsfdsdfsdfslüüllülüllülülülüülü
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Marl0_on said: oha lvl atladın. hani nerde ? gratzmı yoksa ?
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 BoaCh said: nileppezdel said: Syn said: bırak xboxu madem sabancı diosun otur ing. çalış hazırlığı atla zaten paralı gircekmişin lol Zaten var ingilizcem muahhah atlarım. Of ama neden ben ya neden ben :( nilep abi sen ne bunalım bi herifsin nie neden ben ya diosn yine =D Yavaştan başlayalım quote piramidine :D Abi dertliyim kişiselde başkasının topiğinde çıtlattım biraz nihahaha :D Bunalım biri de değilim ama son günlerde fark ettiklerim koydu baya. Bak ne çok smiley kullanıyorum fofeng heyoo :D Evet delirdim. Dün gece Çırağandan Sortie'ye yürüyen takım elbiseli gençler arasındaki deli bendim işte. Gece birşeyi anladım ve sinirden delirdim oley..
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Syn said: nileppezdel said: Syn said: bırak xboxu madem sabancı diosun otur ing. çalış hazırlığı atla zaten paralı gircekmişin lol Zaten var ingilizcem muahhah atlarım. Of ama neden ben ya neden ben :( ingilizcen olması yetmiyor valla hayvan gibi zormuş sınav zaten 4 saat falan sürüyormuş ayrıyeten. dışardan vereceğin toeflı bile kabul etmiyor o derece.yani ggsin.yani hazırlıkta yaz okuluna kalcan ggthxbbhaiahhahahfdsfsfdsdfsdfslüüllülüllülülülüülü Moralimi bozamazsın hiç bişey olmaz. Bu saatten sonra ne ingilizce çalışayım ya :D
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 nileppezdel said: BoaCh said: nileppezdel said: Syn said: bırak xboxu madem sabancı diosun otur ing. çalış hazırlığı atla zaten paralı gircekmişin lol Zaten var ingilizcem muahhah atlarım. Of ama neden ben ya neden ben :( nilep abi sen ne bunalım bi herifsin nie neden ben ya diosn yine =D Yavaştan başlayalım quote piramidine :D Abi dertliyim kişiselde başkasının topiğinde çıtlattım biraz nihahaha :D Bunalım biri de değilim ama son günlerde fark ettiklerim koydu baya. Bak ne çok smiley kullanıyorum fofeng heyoo :D Evet delirdim. Dün gece Çırağandan Sortie'ye yürüyen takım elbiseli gençler arasındaki deli bendim işte. Gece birşeyi anladım ve sinirden delirdim oley.. ula karımısın arkadaşlık olaylarını bu kadar takıon :D
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 BoaCh said: Marl0_on said: oha lvl atladın. hani nerde ? gratzmı yoksa ?GRATZ D00D. LULZ.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 BoaCh said: nileppezdel said: BoaCh said: nileppezdel said: Syn said: bırak xboxu madem sabancı diosun otur ing. çalış hazırlığı atla zaten paralı gircekmişin lol Zaten var ingilizcem muahhah atlarım. Of ama neden ben ya neden ben :( nilep abi sen ne bunalım bi herifsin nie neden ben ya diosn yine =D Yavaştan başlayalım quote piramidine :D Abi dertliyim kişiselde başkasının topiğinde çıtlattım biraz nihahaha :D Bunalım biri de değilim ama son günlerde fark ettiklerim koydu baya. Bak ne çok smiley kullanıyorum fofeng heyoo :D Evet delirdim. Dün gece Çırağandan Sortie'ye yürüyen takım elbiseli gençler arasındaki deli bendim işte. Gece birşeyi anladım ve sinirden delirdim oley.. ula karımısın arkadaşlık olaylarını bu kadar takıon :D Ama çok seviyorum. Diğer arkadaşlarım öyle yapmıyo. Arkadaş candır lan..
Öne çıkan mesajlar