BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 skıldım ula 2 kelam edek gelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Ne edek ne edek? Hiçbişey yapasım gelmiyo valla çok mutsuzum şu anda herşey ardarda üstüme geldi. Neden ben ulaaan diyorum. Eee abi senden naber :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ehehe össden sonraki sıkıntı... iyi bilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ÖSS'ye sokiim hiç alakası yok keşke o kadar bsit bişey olsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 var alakası da farkında diilsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Yok alakası farkındayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ya yok gece yapcak bşi bulamıom uyuyasımda yok =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 moralini bozayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 boz bakim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Benim içimden hiçbişey yapmak gelmiyo. xbox bana bakıyo ama elim gitmiyo. Yatsam da salak salak şeyler kurucam kaffamda yine sinirlenicem. Maçı da alamadık eğlence de yok. Poff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ULAN XBOX ı bana ver oynayak abimle be pof generals mı atsak napsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bırak xboxu madem sabancı diosun otur ing. çalış hazırlığı atla zaten paralı gircekmişin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 boach sen bişi yapma, 2. sefer hazırlanmak gibi bir işkenceye maruz kaldın git uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Syn said: boach sen bişi yapma, 2. sefer hazırlanmak gibi bir işkenceye maruz kaldın git uyu böhöhöhöy puanımla moralimi bozamadın ihihi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Syn said: bırak xboxu madem sabancı diosun otur ing. çalış hazırlığı atla zaten paralı gircekmişin lol Zaten var ingilizcem muahhah atlarım. Of ama neden ben ya neden ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 nileppezdel said: Syn said: bırak xboxu madem sabancı diosun otur ing. çalış hazırlığı atla zaten paralı gircekmişin lol Zaten var ingilizcem muahhah atlarım. Of ama neden ben ya neden ben :( nilep abi sen ne bunalım bi herifsin nie neden ben ya diosn yine =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ya niye yenildik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 oha lvl atladın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 nileppezdel said: Syn said: bırak xboxu madem sabancı diosun otur ing. çalış hazırlığı atla zaten paralı gircekmişin lol Zaten var ingilizcem muahhah atlarım. Of ama neden ben ya neden ben :( ingilizcen olması yetmiyor valla hayvan gibi zormuş sınav zaten 4 saat falan sürüyormuş ayrıyeten. dışardan vereceğin toeflı bile kabul etmiyor o derece.yani ggsin.yani hazırlıkta yaz okuluna kalcan ggthxbbhaiahhahahfdsfsfdsdfsdfslüüllülüllülülülüülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Marl0_on said: oha lvl atladın. hani nerde ? gratzmı yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 BoaCh said: nileppezdel said: Syn said: bırak xboxu madem sabancı diosun otur ing. çalış hazırlığı atla zaten paralı gircekmişin lol Zaten var ingilizcem muahhah atlarım. Of ama neden ben ya neden ben :( nilep abi sen ne bunalım bi herifsin nie neden ben ya diosn yine =D Yavaştan başlayalım quote piramidine :D Abi dertliyim kişiselde başkasının topiğinde çıtlattım biraz nihahaha :D Bunalım biri de değilim ama son günlerde fark ettiklerim koydu baya. Bak ne çok smiley kullanıyorum fofeng heyoo :D Evet delirdim. Dün gece Çırağandan Sortie'ye yürüyen takım elbiseli gençler arasındaki deli bendim işte. Gece birşeyi anladım ve sinirden delirdim oley.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Syn said: nileppezdel said: Syn said: bırak xboxu madem sabancı diosun otur ing. çalış hazırlığı atla zaten paralı gircekmişin lol Zaten var ingilizcem muahhah atlarım. Of ama neden ben ya neden ben :( ingilizcen olması yetmiyor valla hayvan gibi zormuş sınav zaten 4 saat falan sürüyormuş ayrıyeten. dışardan vereceğin toeflı bile kabul etmiyor o derece.yani ggsin.yani hazırlıkta yaz okuluna kalcan ggthxbbhaiahhahahfdsfsfdsdfsdfslüüllülüllülülülüülü Moralimi bozamazsın hiç bişey olmaz. Bu saatten sonra ne ingilizce çalışayım ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 nileppezdel said: BoaCh said: nileppezdel said: Syn said: bırak xboxu madem sabancı diosun otur ing. çalış hazırlığı atla zaten paralı gircekmişin lol Zaten var ingilizcem muahhah atlarım. Of ama neden ben ya neden ben :( nilep abi sen ne bunalım bi herifsin nie neden ben ya diosn yine =D Yavaştan başlayalım quote piramidine :D Abi dertliyim kişiselde başkasının topiğinde çıtlattım biraz nihahaha :D Bunalım biri de değilim ama son günlerde fark ettiklerim koydu baya. Bak ne çok smiley kullanıyorum fofeng heyoo :D Evet delirdim. Dün gece Çırağandan Sortie'ye yürüyen takım elbiseli gençler arasındaki deli bendim işte. Gece birşeyi anladım ve sinirden delirdim oley.. ula karımısın arkadaşlık olaylarını bu kadar takıon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 BoaCh said: Marl0_on said: oha lvl atladın. hani nerde ? gratzmı yoksa ?GRATZ D00D. LULZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 BoaCh said: nileppezdel said: BoaCh said: nileppezdel said: Syn said: bırak xboxu madem sabancı diosun otur ing. çalış hazırlığı atla zaten paralı gircekmişin lol Zaten var ingilizcem muahhah atlarım. Of ama neden ben ya neden ben :( nilep abi sen ne bunalım bi herifsin nie neden ben ya diosn yine =D Yavaştan başlayalım quote piramidine :D Abi dertliyim kişiselde başkasının topiğinde çıtlattım biraz nihahaha :D Bunalım biri de değilim ama son günlerde fark ettiklerim koydu baya. Bak ne çok smiley kullanıyorum fofeng heyoo :D Evet delirdim. Dün gece Çırağandan Sortie'ye yürüyen takım elbiseli gençler arasındaki deli bendim işte. Gece birşeyi anladım ve sinirden delirdim oley.. ula karımısın arkadaşlık olaylarını bu kadar takıon :D Ama çok seviyorum. Diğer arkadaşlarım öyle yapmıyo. Arkadaş candır lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar