Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 terim avrupada kupa alan tek türk hoca ! türk de bari de anlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 -Wissy said: toggie said: son dakkada gol yemesek finaldeydik. futbol 90 dakika. 2-2'de TR mi kazandi sayiliyor? belki de yazmıs olmam lazımdı oraya yazmamısım pardon. anlayan anlamıstır gerci de. madem sordun acıklamasını yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yıldıray bildiğim kadarıyla kendi oynamadı terimle çalışmam dedi ayrıca abd li kodüsyonerleri önerende o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Baluu said: terim avrupada kupa alan tek türk hoca ! türk de bari de anlayalım.post mu kasıyon, onu okuyan bir milyon kişi anladı ne dmek istediğini:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 takımın yarısını sakatlayan da o o zaman :D LoL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 byzasz said: Baluu said: terim avrupada kupa alan tek türk hoca ! türk de bari de anlayalım.post mu kasıyon, onu okuyan bir milyon kişi anladı ne dmek istediğini:S evet post kasıyom bak bu mesajla beraber 5 k madalyasını aldım. nasıl amacıma ulaştım di mi. artık yazmıyım o zaman futbol bölümüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Breedan said: yıldıray bildiğim kadarıyla kendi oynamadı terimle çalışmam dedi ayrıca abd li kodüsyonerleri önerende o. terimle çalışmam ne zaman dedi ? adam kadrodan çıkartılınca bir daha terim yönetiminde milli formayı giymem dedi. bu kadar basit. aynısını van basten, ruud için yaptı. ruud da resti çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Terimi hareketlerinden basınla ilişkisinden kulubedeki davranışlarından dolayı sevmeyenlere hak veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Breedan said: Terimi hareketlerinden basınla ilişkisinden kulubedeki davranışlarından dolayı sevmeyenlere hak veriyorum. bu bahsettiklerin zerre umrumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Breedan said: Terimi hareketlerinden basınla ilişkisinden kulubedeki davranışlarından dolayı sevmeyenlere hak veriyorum. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Breedan said: ayrıca abd li kodüsyonerleri önerende o. kondisyoner degil amerikalılar. ne şişirildi adamlar be. takım patır patır döküldü sakatlıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Baluu'ya 5k madalyasi verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 kasmışın terime, onunle ilgili azcık öven birine bile ucundan biyerinden ayar vermeye çalışıyon.. bunun da anafikri açıyım istersen biraz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Bence de verilsin, bi daha da futbol bölümüne yazmasın. Ona Fenerbahçe diye bi bölüm açalım orda takılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 almanya italya bunlar turnuva takımlarıdır. yani bu takımlar için atıp tutmak futboldan anlamadığınızın göstergesi. almanya son maçta oynayamadı. türk milli takımı kendi oyununu oynadı ve adam akıllı fırsat vermedi almanlara. ama adamlar 3 tane hatadan gol yaptılar. ondan dolayı almanya turnuva takımı oluyor işte. ondan dolayı adamlara panzer diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yıldırayla kişisel problemleri varmış ama evet önceden çalışmam demedi sanırsam. edit: ben açıkçası almanlar maçı sattı denmesini bekliyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Güzel öneriler. valla terim'in takımı taş gibi çıksın top yapsın, hiç laf etmem. Sonra çıksın, basına ana avrat düz gitsin umrumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Almanya futbol oynamadan mac kazanınca turnuva takımı, panzer vs oluyor. Biz kazanınca bal, sans :D sizle futbol falan tartısılmaz, hadi iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 abi ben bu turnuvada çatırçatır oynayıp yenmenin manasızlığı gördüm. turnuva bu sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 yazdıım yorumu bi daha oku futbolu katletti italya dedikten sonra kupalar aldı finaller oynadı yazdım zaten.tekrar hangi kupayı aldı ne zaman final oynadı belirtmene gerek yok ben bunları bilerek söylüyorum. bence ingiltere italyadan 10 kat iyi top oynuyo ama kupada yok italya var ve ispanya şu ana kadar sadece italyayı yenemedi işte bu yüzden italya dünya devi ama futbolu katlederek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 o kondüsyonerler de neymiş hakkaten. her maçta 90. dakkaya kadar bastık diye abarttılar ki yok öyle bişey. üstüne bi de "takım revire döndü". hey allam ne hanzo physiolar var ya. stoperim masadan düştü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Baluu said: valla terim'in takımı taş gibi çıksın top yapsın, hiç laf etmem. Sonra çıksın, basına ana avrat düz gitsin umrumda değilderler.ahahha ya bunu da yazmıştım bak 5 dakka tutmadı maya.. byzasz said: haksız çıkarsa da keşkeben hep yanılsam der çıkar işin içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 italya futbolun neresini katlediyor merak ettim dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 milli takım bu turnuvaya kadar dayanıksız olarak bilinirdi. ilk kez onları böle gördüm. almanyada da varmıs abdliler.^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar