karabocek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Arkadaşlar ne zamandır bilinen bu uo'nun versiyonu ki çok popüler olmuştu aosdan bile.Yaw şimdi bu oyunda duyduguma gore uo uo olmaktan cıkmıs daha cok makineler fln var.Robot kollar vs...Ben çok merak ettim bunu ve gerçekten indirmek istiyorum yani nası bi olay bi göreyim belki türkiyenin LBR sunucusu varsa bi tane daha ekleriz ama yok işte yok yani bulunmuyor bu oyun.Dubaide fln da sordum gittigimde ordada yok.Netten cekebilirsem nerden cekerim,veya satan bi yer biliyormusunuz ?[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Bir arkadaşımda var orjinal box. İlgilenirsen bir sorarım[signature][hline]Kenderleme, 14 February 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Elizabeth'in de sevgililer gününü kutladım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 benimde bulmam lazım. çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 uo, uo olmaktan çıkmamıştı, daha ziyade saptımıştı. sanırım origin'in getirdiği bir yenilikti ve ea devereye girer girmez eski dinamiklere biraz da diablo havasıyla döndü.. oyunu oynamadım ama hakkında bayağı yazı, forum okumuştum zamanında. hiç de beklediğiniz gibi çıkmayabilir...[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Elan realms LBR olacak diye yazıyordu sitede ama bilgim yok..[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Mail me : [email protected] Darkworld Strong Life UO - Intergame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Hmm yani Kendercik sen bi fiatini sorarmısın arkadaşa...Yokmu netten alabılecegım bı yer.TheCoder sende bırazdaha acarmısın ?[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 kardeşim aç aosun varsa insideuo yu lbr monsters lbr rideables lar sıra sıra karşında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 arkadaşım ii hoşda o gumplar , binekler fln zaten var insideuo da ole acınca ben oyununu istiyorum ... Server kuracagım belkı ona baglı...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar