Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yahu bitti gitti işte. Napalım kısmet değilmiş sdlkjhgjksd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 uefa yı tebrik ediyorum zaten istenmiyorduk baştan beri belli ettiler hakemleri de bunu belli etti bizim mal komisyonda bir ses geçirtemedi anca laf söyleriz zaten onun bunun evlatları batırdınız guzelim takımı allah belanızı versin haysiyetsiz satılmış k. hakemleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 nileppezdel said: Şurdaki Racism'i alın Turkey yapın beyaz fontun içine de türk bayrağını yerleştirin, altına da minik bi UEFA falan yazın tam turnuvanın özeti olur. Hayır photoshop'ım olsa ben yapacam bildiğim bütün yabancı futbol forumlarına koyucam. Bu kadar mı yüzsüzce, pişkince ve pervasızca taraf tuttuğunu belli edebilir bir hakem dörtlüsü. UEFA'da mı FİFA'da mı hakem komitesi bişey bişeyi olan şenes erzik'e de selamlarımı gönderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 neyse sakin biz hakemlere yeterince küfür ettik önümüzdeki 20 yıl boyunca yeni küfre gerek yok o kadar sağlam sövdük yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Platiniye dikkat eden oldu mu hiç, biz gol attık adam kahroldu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ulan musakka, mahfettin bizi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Ya bazı maçlarda öylesine delirdim ki lahn bu avrupalılar hem halklarına kötü gözükmek istemiyorlar, hem bizi kupa dışına atmak istiyorlar o yüzden mi böyle hırpalıyorlar bizim takımı demeden edemedim. Netekim herhalde kupa tarihinde bu kadar çok hakem hatası yüzünden darmadağın olmuş takım yoktur. Son maçımızdan önce en iyi oyuncularımızdan üçünün sarı kart görmesi hem de çok saçma nedenlerden... Ah ulan ah avrupa, hem bize barbar dersin hem amerikada kızılderilileri "ruhsuz" diye doğrayıp amerikayı kurarsın. Sonra gelir türkleri kupadan hile ve cebren ile silersin bravo yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Quel-Thul said: ulan musakka, mahfettin bizi:D BusaCCA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 biliyorum, ama musakka daha uygun geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 hee oke o zmn. Bir çok insan musakka olarak biliyor hakemi, ben de öyle biliyordum, ondan hatırlattım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ceza sahamızdaki o tartışmalı müdaheleye ses çıkarmadı. ve ip koptu. sonrasında da oyuna hakim olduğu izlenimini korumak için saçma sapan kararlar verdi. otorite sağlamak istedi, ama yanlış oldu. taraflı değil, direk kötü bir hakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ya yemişim ben onun otoritesini... bi otorite gösterir türkler ona görür onu.. lubos michel bizm hangi maçı yönetmişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 beyler maçı anlatan kişi bizim 2. golden sonra kurallar gereği yan hakemin santra çizgisine koşması gerektiğini ama kendisinin şoktan yerinden kıpırdayamadığı gibi birşey söyledi, böyle bir kural var mı hakkaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 hakem santrayı göstermeden yardımcının koşmaya başlaması gerekiyor santra çizgisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Kural hatası var maç tekrarlansın !1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yani her zaman saniyesinde uygulanması gereken/uygulanan birşey mi ki dün o kdar şaşırdı spiker? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 hayır spiker artık hakemlere dolmuş iyice. hırsını çıkarmak için açık arıyodu. golden snora hemen koşmak zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Kıdemli linesman (:D Bülent tulun'un gözlemler bitirdi beni..Gol attık adam ortaya koşmuyo ayakları gitmiyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 yan hakemin golden sonra orta sahaya cizgisine kosması gerekiyor. kural bu, her zaman vardı zaten. ama bizim mactaki yan hakem tam bir kolpacıydı yani, essek herif ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 almanya maçına isviçreli hakem vermek , türkiye maçına türk hakem vermek gibi bişi. saçmalıyorlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Almanya, Avusturya, İsviçre.. Bunlar yüzyıllardır aynı kültürü paylaşarak yaşayan insanlar. Şu maça Yunan hakem verseler daha düzgün yönetirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Howard Webb. bu adamın hastasıyım keşke buna verselerdi maçı. ama vermedi kalleşler. cık cık cık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 abarttınız şu olayı artık. tamam hakem kötüydü ama bize birazcık daha fazla kötü olsa da almanlara da kötüydü. sabrinin ceza sahası çizgisinin yanında yaptığı kontrolsüz giriş kesinlikle faul ve sarı kart gerektirirken devam ettirdi mesela. aynı şekilde hmaite yapılan faulde sarı kartı es geçti. hayıro sarı kartı verse ne değişecekti maç skorunda onu da merak etmiyor değilim bu kadar tepki göstermişsiniz ama. böylesine büyük turnuvalarda böyle bariz şekilde hakem tarafından katledilmek falan hikayelerini ancak biz türkler uydururuz. yine başladık hakemlere salya sümük dalmaya. yapmayın biraz kafanızı değiştirin. sahadaki hakem kötüyse onu da yeneceksin demektir. kaldı ki dediğim gibi iki tarafa da kötüydü hakem. büyük bi art niyeti olsa sabrinin pozisyonuna direk penaltıyı basardı o zaman kim ne diyecekti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Mumu said: abarttınız şu olayı artık. tamam hakem kötüydü ama bize birazcık daha fazla kötü olsa da almanlara da kötüydü. sabrinin ceza sahası çizgisinin yanında yaptığı kontrolsüz giriş kesinlikle faul ve sarı kart gerektirirken devam ettirdi mesela. aynı şekilde hmaite yapılan faulde sarı kartı es geçti. hayıro sarı kartı verse ne değişecekti maç skorunda onu da merak etmiyor değilim bu kadar tepki göstermişsiniz ama. böylesine büyük turnuvalarda böyle bariz şekilde hakem tarafından katledilmek falan hikayelerini ancak biz türkler uydururuz. yine başladık hakemlere salya sümük dalmaya. yapmayın biraz kafanızı değiştirin. sahadaki hakem kötüyse onu da yeneceksin demektir. kaldı ki dediğim gibi iki tarafa da kötüydü hakem. büyük bi art niyeti olsa sabrinin pozisyonuna direk penaltıyı basardı o zaman kim ne diyecekti? Sabri'nin o hareketi ceza alanı dışındaydı, ceza alanına adam düştü, penaltı verseydi maçı direk katlederdi ki çok ilgi çekerdi, ama Ballack'ın son dakikalarda kullandığı serbest vuruştan önce veridği faul faulse futbol yasaklansın kardeşim. Kazım'ın formasından çektiler, oda abartı şekilde düştü ona da vermedi, abartılı değil pozisyon gereği düşse verebilirdi belki. 4. hakem, 2. golümüzden sonra loö ve almaya yedeklerini yerine oturtamadı, bizde olsa tribüne gönderirler anasını satim. Böyle turnuva olmaz, lig zamanı avrupadan hakem getirelim diyenler buyrun avrupadaki hakemlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Hakemler kotuydu ama kaybetmemizin sebebi degillerdi, o kadar da suclayamayiz ve sabrinin hareketi bariz fauldu. Penalti olmasa bile ordan kullanilacak serbest atisi da tehlikeli sonucta. Bu hakemlere yuklenme olayini bi biz, bi de italyanlar yapiyor ve bu kadar kasmaya gerek yok ya, spikerlerin "hakemler bakti kirmizi forma var, hemen kart" vb. konusmalari cok yersizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar