Radical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 siyaset-bozulmuş dinler arasında kayboluyoruz... Ya ciddi makara yapasım bile gelmiyor artık... Ulan diyorum keşke 60'ın hippi haraketleri tekrar çıksa veyahutta yeni bir akımlar çıksa.Çok bunalıyorum sıkılıyorum.15 sene sonrası için umutsuzum.Hayat keşke aksiyon dolu olsa.Kurtarsak tüm insanlığı.İnsanlar bir gün için farklı şeyler yapsa. Abi çok bunaldım çok.Paramız yetecek kadar var.Bir evimiz var.Ama mutsuzum.Beyinimde parazitler dolanıyor sanki.Bir gün öyleyim bir gün böyle.Bir gün "banane milletten ben parama bakayım" diyorum fakat hayatta olmuş acımasız olayları düşündükçe yapamıyorum edemiyorum. Yok olan bir dünyada mutlu olmak için uğraşıyorum. Abi bazen düşünüyorumda.Biz hepimiz tüm gençlik okuyoruz.Ama biliyoruzki bazılarımız geçemicek bir takım şeyleri.Mutlu olamıcak.O zaman o insanlar bir kez tokat yediği insanların eteklerine yinemi yapışacak ? Offf off çok dertliyim offfffffff... Abi genel bunalma.Kız arkadaş edin falan demeyin.Kişisel bir bunalma değil bu."An american crime" diye bir film izledim.Daha 2 saat önce "clutch" dinliyordum.Şimdi ağlayasım var. Hayatım güzel,şansım yaver gidiyor bazı konularda.Paramı kazanacağım bir işede bugun sahip oldum.Bu filmi izledim dengem alt üst oldu of.Bir an için sylvie'yı kızım olarak düşündüm.Offfff....Offfff abi offffffffff..... Sorunum ne bende bilmiyorum iyimi... Para-seks-club(veya rock bar)-çevre ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Para-seks-club(veya rock bar)-çevre ? evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mortis said: Para-seks-club(veya rock bar)-çevre ? evet. Boüühühühühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 dünya yokolmadan sevişebildiğimiz kadar sevişmeliyiz ne koparırsan! kar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Ben hep şey diyorum, yerden bi anda zombiler çıksa, önümde de bi shotgun olsa. Hayat kuşkusuz daha zevkli olurdu şimdikinden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 çok film izleme nil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 çok resident evil oynama ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ya da çok ebelemeç oynamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bence biraz uyusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 hepimiz beyaz yakalı köleler olmak için okuyoruz. eskiden insanlığın birkaç sınıfı vardı. köleysen, köleydin ve köle olduğunun bilincindeydin. burjuva isen, aynı şekilde. bugün, hepimiz daha çok okuyup bizi daha iyi çalıştırabilecek firmalara girmek için didiniyoruz. burjuva olmak için köleliği de kabul ediyoruz bir bakıma. rahat ol. travis & tyler durden gibi, 1000 ladin gibi biri çıkar illa ki, insanlara paradan daha önemli şeylerin olduğunu hatırlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 maç izle agatör. OOOO SEMİH ÇAKACAAAAK OO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Tribünde büyük boyda Türk bayrağı açılmasını bekliyorum ben :) KIRMIZIIIIIIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 BEYAAAAAAAAZZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Ama bence çok zevkli olurdu zombi olmak. Yalanlarla uğraşacağıma zomilerin beynini almakla uğraşırdım. Ne güzel işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ısırırlardı ama. o kadar kolay değil hepsinden kaçmak. o kadar kondisyon, esneklik, zart zurt var mı sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Oldururuz :D Yalanlarla uğraşmaktan iyidir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 led. Life is not a movie. Good guys lose, everybody lies and love doesnt conquer all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 081.001 When the sun is overthrown, 081.002 And when the stars fall, 081.003 And when the hills are moved, 081.004 And when the camels big with young are abandoned, 081.005 And when the wild beasts are herded together, 081.006 And when the seas rise, 081.007 And when souls are reunited, 081.008 And when the girl-child that was buried alive is asked 081.009 For what sin she was slain, 081.010 And when the pages are laid open, 081.011 And when the sky is torn away, 081.012 And when hell is lighted, 081.013 And when the Garden is brought nigh, 081.014 (Then) every soul will know what it hath made ready. 081.015 Oh, but I call to witness the planets, 081.016 The stars which rise and set, 081.017 And the close of night, 081.018 And the breath of morning 081.019 That this is in truth the word of an honoured messenger, 081.020 Mighty, established in the presence of the Lord of the Throne, 081.021 (One) to be obeyed, and trustworthy; 081.022 And your comrade is not mad. 081.023 Surely he beheld Him on the clear horizon. 081.024 And he is not avid of the Unseen. 081.025 Nor is this the utterance of a devil worthy to be stoned. 081.026 Whither then go ye ? 081.027 This is naught else than a reminder unto creation, 081.028 Unto whomsoever of you willeth to walk straight. 081.029 And ye will not, unless (it be) that Allah willeth, the Lord of Creation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Pof :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Good boys cant win, bad boys 2... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Tabi caaaanım bu dünya çok acımasız.Bizim hakettiğimiz şeyler bunlar değil.Biz bütün görevlerinin,sorumluluklarının bilincinde olan,çok doğru,çok dürüst insanlarız.Bu yüzden diğer insanlarda bizim gibi yalan söylememeli,üstüne düşeni en iyi şekilde yapmalı.Değil mi?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 c_a_p_t_a_i_n said: Tabi caaaanım bu dünya çok acımasız.Bizim hakettiğimiz şeyler bunlar değil.Biz bütün görevlerinin,sorumluluklarının bilincinde olan,çok doğru,çok dürüst insanlarız.Bu yüzden diğer insanlarda bizim gibi yalan söylememeli,üstüne düşeni en iyi şekilde yapmalı.Değil mi?=) Konuyu baştan oku gel abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Genel görüşümü belirttim sadece.En baştaki uzun mesajın olmak üzere bütün mesajları okudum.Sakin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 hmm anladım abi ama sanki bana laf atıyormuşsun gibi geldi... Kimse benim öyle olduğumu sana söylemedi. Baştata dediğim gibi bir gün karı-kız-eğlence bir günde böyle farklı konular diyorum.Sen bana laf atıyorsun... Ya ben yanlış anlıyorum ( al sana bir kapı ) yada bu yazdıkların bir görüş değil... Yapıcı eleştiri plz... (sakin ol demen bile beni farklı kulvarda koşarken görmen gibi bişey.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 içelim güzelleşelim bence, konu dışı bile siyaset kölesi oldu sdf haydi maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar