Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Arkadaşlar Tellcomlu 1-2 kişiden biri olduğum için sizlerden gelecek talepler doğrultusunda ping dökümlerini vereceğim.http://www.tellcom.com.tr/ Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Tellcom ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Benim netim daha hizli diye hava atiyor iste :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 karşılaştırma yapabilin diye ama çok darıldım valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ha pardon ben de saniyede 30 mb la bisi indiriyodum az once onemli bisi sandim tellcom u (balon istisna ile patlatilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Harbi ben de iyi sandim TTNet bile geciyorsa iyi kazik yiyorsun :P EDIT:1ms'de neler olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Download 1 Mbit /Upload 1 Mbit Ayda 28.99YTL Sınırsız, evet iyi kazık yemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Karag8z said: Download 1 Mbit /Upload 1 Mbit Ayda 28.99YTL Sınırsız, evet iyi kazık yemişim. site de 1mbit sınırsız a 49 ytl diyor arada bir çelişki mi var yoksa bana mı öyle geldi ? :< edik: pardon kampanya ile 29 muş ta ne kampanyası oluyor bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 karagöz değerleri yazman anlamsız tellcomun ADSL sini kullanıyorsun tellcom ADSL = TTNEt adsl açık olan tellcom postumu aratırsan forumda anlattıklarımı okuyunca anlarsın quiknet olsaydın attığın pinglerin değeri olurdu zaten şu anda telekomun adsl sini kullanıyorsun o yüzden değerlendirme kasmayın boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Kampanya, Kampanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Arkansis said: karagöz değerleri yazman anlamsız tellcomun ADSL sini kullanıyorsun tellcom ADSL = TTNEt adsl açık olan tellcom postumu aratırsan forumda anlattıklarımı okuyunca anlarsın quiknet olsaydın attığın pinglerin değeri olurdu zaten şu anda telekomun adsl sini kullanıyorsun o yüzden değerlendirme kasmayın boşuna. Tellcomun quicknet hizmetini kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 istanbul kablo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Karag8z said: Arkansis said: karagöz değerleri yazman anlamsız tellcomun ADSL sini kullanıyorsun tellcom ADSL = TTNEt adsl açık olan tellcom postumu aratırsan forumda anlattıklarımı okuyunca anlarsın quiknet olsaydın attığın pinglerin değeri olurdu zaten şu anda telekomun adsl sini kullanıyorsun o yüzden değerlendirme kasmayın boşuna. Tellcomun quicknet hizmetini kullanıyorum. yurt dışı çıkışları ile ilgili topicte ADSL kullanıyorum yazmıştın http://forum.paticik.com/read.php?5,3344175,3350527,page=5#msg-3350527 hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Quicknette Bir DSL lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 karag8z: seninki quiknet mi (fiberoptik) yoksa normalinden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 sistemde herşeyi farklı adlandırmamak için totpan isim koymuş olabilirler normalde 2 ye ayrılıyor http://www.tellcom.com.tr/bireysel/internet-hizmetleri/hizli_adsl.aspx bu DSL diğeride http://www.tellcom.com.tr/bireysel/internet-hizmetleri/quiknet.aspx bude QUIKNET modemine telefon kablosu giriyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Fiberoptik. Ama kablosuz kullanıyorum şu aN. durun resmini koyayım kablonun ve modemin :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 eğer fiberoptikse değerler çok kötüymüş turksat kablom daha iyi değerler alıyor ki sanmıyorum fiber olduğunu bu kadar kötü olmamalı. gerçi modeme baksa karagöz anlayacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 tellcom'un internet hizmetlerinin yapisi turk telekomdan bagimsiz diye birseyler hatirliyorum ancak yaniliyorda olabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bende 13 18 16 verdi dandik ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yaw telefondan resim yükleyemedim nedense. Ama Router ın adresni vereyim. ZyXel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 her topiğe yazıyorum, üşenmesem gidip geçicem. üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ulan benim neden ortalama 24 saniya :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 quik nette fena diilmiş 100 mb ım olsa hoş olurdu yani:) sahip olan varmı acaba aranızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 sony.com pingler misin yurtiçi pingin manası yok, şehir olarak yakın olanın daha düşük çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar