screwy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 aquila said: office linebackerim.terrible terry tate oba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ElanRealmsın biricik questwriterı kendine dikkat et. Olmadı Invasmani ile daima hazırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 buyur burdan yak questwriter falan adamın gözünde karizman var haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ahah karaciger yaglanmasi gecen eylul ameliyat oldum burundan ameliyat oncesi doktor bu testleri yaptirdi getirdiler soyunduk o kici acikta birakan abidik ameliyat giysisini giydirdiler filan korkudan zaten altima edicem buz gibi ortam ciplagim ve elime kocaman birsey takmislar doktor geldi dedi oglum bu degerler ne? dedim tamam sictik seker kolestrol filan yok bu karaciger hedesi imis meger dedi icki sigara hebe hube? yok omrumde sigara icmedim ictigim icki toplasan yarim bardak etmez sasirdi oda filan zaten korkuyorum bayiltsinlar ameliyathane iskencesi bitsin istiyorum bu yandanda aldilar masaya o kalp atisini olcen diiit diiit hedesini bagladilar doktor hala delil inceliyen kolombo modunda hmm humm bakiyor donuyorum soguktan ciplagim zaten "vah vaaaah" filan efektleri geliyor o heyecanla benim kalp atisi 120 lerden firladi 150 leremi ne bagladiklari alet zir zir alarm gibi otmeye basladi bi yandanda titriyorum dedim tamam yolcuyum ben kesin filmlerdeki gibi otuyo bu alet fecide titriyorum sudan cikmis balik gibi doktor ne oldu neyim var diyemeden bayiltin lan edasinda bir isaret verdi geldiler bastilar elimdeki seyden igneyi doktooor diyemeden yildizlari gordum ve the end bir ayildim enkaz gibi tabi heryerim uyusuk bizim yavs doktor geldi dedi cok basarili idi hebe hobo al buda burnundan kirarak cikardigimzi kemikler dedi konusamiyorum konussam su test kagidindan cikan seyeleri sorup kufur edicem ki annem imdada yetisti o sordu ne oldu diye "haa bisey yok karacigeri yaglanmis 180 kusur cikmis normalde bilmemkac olmasi gereken deger, yemiycek bundan sonra oyle pattes kizartma filan" hala o narkozun etkisinde uyusuk ve burnumda tenis topu kadar bandaj olmasaydi doktoru yasattigi iskence icin doverdim 9 ay gecti en az hala eskisi gibi yiyip iciyorum birdahada baktirmadim heh aniden gdiersem bu dalgadan giderim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bana da 15 günlük detoks verdiler karaciğer yüzünden lol. sebzeyle besleniyorum çok zor be. benimki alkolden de değil, kola ve yumurtadan gg oldu. of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 et neyse de kolasız çok zor hayat lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 2 aydır içtiğim kola 2-3 bardaktır. önceden günde fix 1 litrem vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 1 haftadır yasak bana içmedim hiç. günde 5 kutu içiyodum rahat. boşluğu dondurma, tatlı falan ile doldurmaya başladım. obez olcam karaciğer bokuna sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 geçmiş olsun ikinize de. Ben sözümden 180derece dönüp ot yiyin diyorum. Kepekli ekmek falan hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar