Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karaciger gg

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

ahah karaciger yaglanmasi

gecen eylul ameliyat oldum burundan ameliyat oncesi doktor bu testleri yaptirdi getirdiler soyunduk o kici acikta birakan abidik ameliyat giysisini giydirdiler filan korkudan zaten altima edicem buz gibi ortam ciplagim ve elime kocaman birsey takmislar

doktor geldi dedi oglum bu degerler ne?

dedim tamam sictik seker kolestrol filan
yok bu karaciger hedesi imis meger

dedi icki sigara hebe hube?
yok omrumde sigara icmedim ictigim icki toplasan yarim bardak etmez

sasirdi oda filan zaten korkuyorum bayiltsinlar ameliyathane iskencesi bitsin istiyorum bu yandanda aldilar masaya o kalp atisini olcen diiit diiit hedesini bagladilar

doktor hala delil inceliyen kolombo modunda hmm humm bakiyor donuyorum soguktan ciplagim zaten "vah vaaaah" filan efektleri geliyor o heyecanla benim kalp atisi 120 lerden firladi 150 leremi ne bagladiklari alet zir zir alarm gibi otmeye basladi bi yandanda titriyorum dedim tamam yolcuyum ben kesin filmlerdeki gibi otuyo bu alet fecide titriyorum sudan cikmis balik gibi

doktor ne oldu neyim var diyemeden bayiltin lan edasinda bir isaret verdi geldiler bastilar elimdeki seyden igneyi doktooor diyemeden yildizlari gordum ve the end

bir ayildim enkaz gibi tabi heryerim uyusuk bizim yavs doktor geldi dedi cok basarili idi hebe hobo al buda burnundan kirarak cikardigimzi kemikler dedi

konusamiyorum konussam su test kagidindan cikan seyeleri sorup kufur edicem ki annem imdada yetisti o sordu ne oldu diye

"haa bisey yok karacigeri yaglanmis 180 kusur cikmis normalde bilmemkac olmasi gereken deger, yemiycek bundan sonra oyle pattes kizartma filan"

hala o narkozun etkisinde uyusuk ve burnumda tenis topu kadar bandaj olmasaydi doktoru yasattigi iskence icin doverdim

9 ay gecti en az hala eskisi gibi yiyip iciyorum birdahada baktirmadim heh aniden gdiersem bu dalgadan giderim heralde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...