Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Ya şu yohoho oyununu oynuyorum ama puzzle'larda zorlanıyorum.. Forumlarında uzun uzun birşeyler yazmışlar ama Türkçe'de yazsalar bir halt anlamazdım.. Hele bu oyun hakkında bilginiz varsa, Şu topicleri bir okuyup bana özetini söylerseniz çok sevincem.. Kafam iyi karıştı çünki.. http://www.puzzlepirates.com/community/viewtopic.php?t=5091 Şu da tüm puzzlelar için linkler.. http://www.puzzlepirates.com/community/viewtopic.php?t=2015 [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 13 February 2004 08:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 yok herhalde :([signature][hline]-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 oyunu inceleyeyim biraz akşama, sonra öm den konuşurum vakit ayarlarsam ok?[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 sağolasın..[signature][hline]-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 okadar yazıyı çevir bide gel beni çevir:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 seni çevirmekten kolay ne var, dombili bişeysin dokunsam yuvarlanırsın, köşen yok ki durasın :) Genel bir baktım demin, çeviri uzun sürer evet ama zor değil dili. Adamlar bilimum saldırı olayını anlatmışlar, renk olayları filan var, komboların etkisini gösteriyor, hasar vs olarak. [signature][hline]sonunda yeniledim. [Bu mesaj mexinth tarafından 13 February 2004 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 ya tam çeviri gerekmiyor.. çünkü o zaman da anlamam.. özet gerekiyor :) elimde foil var, iki saat hem oyun içi FAQ'ı hem de forumları karıştırıp nasıl daha iyi saldırabileceğimi bulmaya çalıştım ama başarısız oldum.. Başka, bir de Bilging ile su atma olayı var.. Nasıl daha hızlı su atabiliriz? İlla perfect mi yapmak gerekiyor? Hızlı hızlı 3lü oluşturmama rağmen bakıyorum su bir kademe bile alçalmıyor.. Ama bazen ne oluyor bilmem, bir anda su çekiliveriyor.. Acaba gemi tamir olduğu için mi, yoksa yanımdaki bilging partneri bir püf noktayı mı kullandığı için? distilling puzzleları hele hiç anlamadım, 0 yani.[signature][hline]-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 carpentery deyim çok kafa ütüleyici ünüm ocean wide iken 2 -3 el batırdım distinguished e düştüm :) distillery e bakıyorum şu an sıkıldım.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 carpentry çok kolay anlaşılabilir bir oyun.. keşke diğerleri de öyle olsa..[signature][hline]-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Bilgin, Carpentry e göre daha rahat kafa dağıtıyor, carpentry de ise sağlam kasmak laızm[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 öyle tabi ehehe.. ama geminin durumu düzelmediği sürece bilging veya carpentry yaparken canın çok sıkılıyor.. durumu düzelse belki neşen artar..[signature][hline]-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 eee hazır çevirecekken oyunun tr versionunuda yapsanız :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 nasıl ya, rehber yazacağım bonecrush basitçe , ama türkçe kısmı bizi çook aşar :) çook... binding eğlenceli ben o gluk gluk seslerini sevdim.. carpentry sıkıcı. şimdi harita olayına bakıyorum bu arada Zannydoll dur benim karakteriin ismi turtle island dayım[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paticikbone eheheh.. özenti gençlik nolcak..[signature][hline]-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 yazıya kısa kısa baktım bone, bu kılıç dövüşünde ustalaşmamız içn her bir şekili çalışmamız lazım, o kadar feci yani. Yoksa çatır çutur yerz kılıçları ekrana[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Kılıç olayını anladım, rehber çalışmalarım devam ediyor :)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bone kardeş 10 kereden sonra para ödemek gerekiyor beleş değil yani :)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Hm bedava da olabilir ama bazı şeyler kıt olabilr, demin deniz savaşı yaptık, bir kez bordalandık kaybettik ötekinde kazandık 500 piece of 8 im var daha başlangıç kılıç işinide anlamaya başladım zor ama hehe[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Gemimizin ambarı su doldu, delik deşik olan güverte yüzünden çok yavaşladık ve bordalandık. Sayısını hatırlamadığım kez bordalandık. Başlarda kaybettik ama tayfa tecrübe kazandıkça, kazandık. Çok büyük paralar olmasada kazandık . (7500 altının 5000'ini kaptırmasak daha bir zengindink :) ) High Seas Trader dostlarımıza satacak mallar yağmaladık ve ayakta kaldık ... Valla bu kadar seveceğimi tahmin bile edemezdim... Aşırı keyifli oyun, hele su pompalayn bulmacadaysanız ve gemi sürekli top mermisi yiyorsa ....[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 siz başlığa aldanmayın oyuna bakın :) yukarı kısaca[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 yahu bu oyun benim bilgisayarı bozuyo beyler.. yükledikten sonra açtım fakat javaws programı "geçersiz bir işlem yürüttü ve kapatılacak" demesine rağmen kapat dediğimde kapanmıyor ve arkada bi patch iniyor.. acaba patch indikten sonra normale döner mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar