Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörü Luis Aragones

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

aziz yıldırım aslında bu sefer digerlerine nazaran daha iyi bi is yaptı. teknik direktor seciminde değil ama. transferleri teknik direktorun gelmesinden sonraya bırakması. onceden kendisi yapıyodu transferleri, ben bunu bunu aldım sen de gel oynat diyodu. ama bu kez de bunu iyi yapmasına ragmen teknik direktor secimi konusunda cok buyuk hata yaptı bence.

ne kadar kariyersiz olursa olsun, kisisel sorunları olmasın boyle adamların daha iyidir. tabi ne olacagını bilemeyiz simdiden, belki de cok basarılı olacak ama adamın tam bir dinozor oldugunu herkes biliyor herelde.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:
onu aldınız bunu aldınız diyorsunuzda, bizim artıklarımızı az toplamadınız sizde gençler.

Fatih Akyel, Mehmet Yozgatlı, Revivo, Balic.. İki takım için de var..

Ama garip olan Katil Emre dediniz, Emre sizde laf ettirmiyorsunuz, Kalli'ye teknik dede dediniz, siz alınca Aragones'i iyidir dediniz.:)
Sosyal ağlarda paylaş

konuya donersek bekleyip gorucez, benım cok takip ettigim bi teknik adam deil, azıcık arastırmada garip bi tip oldugu anlasılıyor ama.

guiza transferi icin zaten bitti diyorlar, hatta aragonesin secilmesinde guizayi getirecek olmasının etkisi buyuk diye bir soylenti var, ha nekadarı dogru bilemiyorum.
guiza yılın transferi olur. gene birilerinin dili 5 karış dışarıda salyaları akarak izlerler uzaktan artık, transfer acıklanırsa.

emre transferine bu kadar cok gocunacaklarını da bilmiyordum acıkcası insanların, cunku emre onceligi gs ye vermesine ragmen transfer edemediniz, başkanınız adam olsaydıda alsaydı yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Luinir, aragones icin bek ne yazmısız, yaşlı ırkcı sorunlu garip birisi yazmısım bir fb li olarak.

ben yaşlı teknik direktorlerden korkarım arkadas, insanlar yaslanınca aksilesiyorlar yani hepimizin dedesi babannesi var :D

bunu biliyoruz.

şimdi gidip bu herif alexi aurelioyu küstürürse ne olacak, benim çekincelerim bunlar.

ben en cok luxemburgoyu istiyordum ama olmadı, super olurdu be :(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aragones: "Kimseyle anlaşmadım"
25.06.2008 23:14
İspanya teknik direktörü Luis Aragones, F.Bahçe Kulübünün kendisiyle 2 yıllığına anlaştığı duyurmasına şaşırdığını ve gelişmeleri hayretle izlediğini söyledi.

69 yaşındaki tecrübeli hoca Rusya maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında, "Çıkan haberleri anlamıyorum çünkü kimse ile bir anlaşmam olmadı" dedi.

Fenerbahçe Spor Kulübü, bugün resmi sitesinden Luis Aragones ile 2 yıllığına anlaşıldığını duyurmuştu.

EURO 2008'den sonra İspanya'yı bırakacağını daha önce açıklayan Luis Aragones'e İspanya Futbol Federasyonu'nun sürpriz bir teklif yapma hazırlığında olduğu da İspanyol medyasında çıkan haberlerden. İspanya'nın turnuvada başarılı olması halinde İspanya Federasyonu'nun, Aragones'e yeni bir teklif sunacağı söylentiler arasında.

Basın toplantısında 'Bu haberlerin takımı etkileyip etkilemeyeceği' yönünde sorulan bir soruya ise Aragones, "Bu tür haberlerin oyuncuları etkileyeceğini düşünmüyorum. Sonuç olarak bu bir haber. Bazen haberler doğru çıkar, bazen de yanlış" diye konuştu.

69 yaşındaki hoca, İspanya Futbol Federasyonu'nun kendisine yeni bir kontrat önereceği konusunda da, "Kesinlikle böyle bir teklif almadım. Daha önce karar alınmıştı. Turnuvadan sonra görevimi bırakacağım" diye sözlerini tamamladı.

kaynak

Edik: Unutmuşum... LOL :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...