sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Aha FB de bi tane çengelköy kasabı almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Aziz resmen teamkill yaptı banlamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 aziz yıldırım aslında bu sefer digerlerine nazaran daha iyi bi is yaptı. teknik direktor seciminde değil ama. transferleri teknik direktorun gelmesinden sonraya bırakması. onceden kendisi yapıyodu transferleri, ben bunu bunu aldım sen de gel oynat diyodu. ama bu kez de bunu iyi yapmasına ragmen teknik direktor secimi konusunda cok buyuk hata yaptı bence. ne kadar kariyersiz olursa olsun, kisisel sorunları olmasın boyle adamların daha iyidir. tabi ne olacagını bilemeyiz simdiden, belki de cok basarılı olacak ama adamın tam bir dinozor oldugunu herkes biliyor herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Zaten sıkıyorsa Aragones gibi bir adamı getirip, kendi yapsın transferi bakalım. Adam ortalığı birbirine katar vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 yahu gene aynısını yapardı aziz. Yabancı sınırına takıldı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Baluu said: yahu gene aynısını yapardı aziz. Yabancı sınırına takıldı işte. Yapsaydı, Aragones gelmezdi kolay kolay Fenere. Adam cidden değişik bi tip çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 onu aldınız bunu aldınız diyorsunuzda, bizim artıklarımızı az toplamadınız sizde gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Zegna said: onu aldınız bunu aldınız diyorsunuzda, bizim artıklarımızı az toplamadınız sizde gençler. Fatih Akyel, Mehmet Yozgatlı, Revivo, Balic.. İki takım için de var.. Ama garip olan Katil Emre dediniz, Emre sizde laf ettirmiyorsunuz, Kalli'ye teknik dede dediniz, siz alınca Aragones'i iyidir dediniz.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 konuya donersek bekleyip gorucez, benım cok takip ettigim bi teknik adam deil, azıcık arastırmada garip bi tip oldugu anlasılıyor ama. guiza transferi icin zaten bitti diyorlar, hatta aragonesin secilmesinde guizayi getirecek olmasının etkisi buyuk diye bir soylenti var, ha nekadarı dogru bilemiyorum. guiza yılın transferi olur. gene birilerinin dili 5 karış dışarıda salyaları akarak izlerler uzaktan artık, transfer acıklanırsa. emre transferine bu kadar cok gocunacaklarını da bilmiyordum acıkcası insanların, cunku emre onceligi gs ye vermesine ragmen transfer edemediniz, başkanınız adam olsaydıda alsaydı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Luinir, aragones icin bek ne yazmısız, yaşlı ırkcı sorunlu garip birisi yazmısım bir fb li olarak. ben yaşlı teknik direktorlerden korkarım arkadas, insanlar yaslanınca aksilesiyorlar yani hepimizin dedesi babannesi var :D bunu biliyoruz. şimdi gidip bu herif alexi aurelioyu küstürürse ne olacak, benim çekincelerim bunlar. ben en cok luxemburgoyu istiyordum ama olmadı, super olurdu be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 said: Aragones: "Kimseyle anlaşmadım" 25.06.2008 23:14 İspanya teknik direktörü Luis Aragones, F.Bahçe Kulübünün kendisiyle 2 yıllığına anlaştığı duyurmasına şaşırdığını ve gelişmeleri hayretle izlediğini söyledi. 69 yaşındaki tecrübeli hoca Rusya maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında, "Çıkan haberleri anlamıyorum çünkü kimse ile bir anlaşmam olmadı" dedi. Fenerbahçe Spor Kulübü, bugün resmi sitesinden Luis Aragones ile 2 yıllığına anlaşıldığını duyurmuştu. EURO 2008'den sonra İspanya'yı bırakacağını daha önce açıklayan Luis Aragones'e İspanya Futbol Federasyonu'nun sürpriz bir teklif yapma hazırlığında olduğu da İspanyol medyasında çıkan haberlerden. İspanya'nın turnuvada başarılı olması halinde İspanya Federasyonu'nun, Aragones'e yeni bir teklif sunacağı söylentiler arasında. Basın toplantısında 'Bu haberlerin takımı etkileyip etkilemeyeceği' yönünde sorulan bir soruya ise Aragones, "Bu tür haberlerin oyuncuları etkileyeceğini düşünmüyorum. Sonuç olarak bu bir haber. Bazen haberler doğru çıkar, bazen de yanlış" diye konuştu. 69 yaşındaki hoca, İspanya Futbol Federasyonu'nun kendisine yeni bir kontrat önereceği konusunda da, "Kesinlikle böyle bir teklif almadım. Daha önce karar alınmıştı. Turnuvadan sonra görevimi bırakacağım" diye sözlerini tamamladı. kaynak Edik: Unutmuşum... LOL :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bu ne lan simdi? aahahaha. FB'den gelecek cevabı merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Şey derler "Sitemizde yayınlanan İspanya millitakımı teknik direktörü Luis Aragones ile anlaştığımız yönündeki haber gerçeği yansıtmamaktadır. Webmasterımıza bu haberlere devam edilmemesi gerektiğini belirtir, özür dileriz." (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 adam belki de bizimkilerim açıkladığını bilmediğinden yalanladı ya da bunadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 said: İspanya teknik direktörü Luis Aragones, F.Bahçe Kulübünün kendisiyle 2 yıllığına anlaştığı duyurmasına şaşırdığını ve gelişmeleri hayretle izlediğini söyledi. Biliyomuş işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Adam bunadı. Evet evet, baska bir ihtimal yok ahaha, ne diyecegimi bilemiyorum. EPIC FAIL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Ahaha bu ne ya. :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Offf hahahahahaha bunamış lan bu ahahhaahah yuh ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 fener fake atıyo fake. aziz başkan yazdırmışsa siteye doğrudr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 sitede yazan haberin olmama gibi durumu yoktur. tüm fenerbahçelilere geçmiş olsun diyecem ama 3-5 hafta izleyelim bakalım hocayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Aragones sarıdan nefret edermiş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 abi sarıdan nefret ediyosa galatasaray'ın o show tv gogus reklamlı formalarını geri getirmek lazım. adamı öldürürüz lan kulubede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ciddi ciddi geliyormu lol abi ispanyol gazeteciler sölüyormuş uzağı iyi göremiyor diye, adam dede yahuu, yazık hava ya atılan paralra.. bir madde de koydurur şimdi,yol verirsen on yüz bin baloncuk yuttururum diye tam olur( beşiktaş hesabı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ahah efsane rezil oluruz oyle bisi olursa :D yalniz "hayretle takip ediyor" turu aciklamalar da bizim basina ozgu bir kaliptir, ben su gune kadar bir td nin cikip HERHANGI bir konu uzerine "Sasiriyor, ve hayretle izliyorum vallahi" dedigini duymadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 fatih terim gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar