Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cem Yılmaz'dan milli takıma destek videosu

Burax

Öne çıkan mesajlar

LathspeLL said:

Bu video kisa surede dusunulmus, hemen harekete gecilerek kisa surede hazirlanmis. Bunun arkasinda yaraticilik, mukemmellik aramak saflik. Reklam, program, film yapimi hakkinda bilgi sahibi olanlar anlar. Oyle 3-5 gunde cikmaz "yaratici ve harika" isler.

bi kere, bana kalırsa 3-5 günde de her türlü çıkarılabilir harika bi iş. "sinema sektöründen anlasanız bilirdiniz meh meh" demeye gerek yok yani bunun için. youtube, 5 dakikada çıkmış efsane internet memeleriyle dolu.

bariz dandik olmuş işte cem yılmazın bu sözüm ona destek videosu. öle "vay cem yılmaza bak, hakaten bu adamdan bi tane daha yok şu memlekette" demeyi haketmeyi bırak, bi arkadaşa aç izle diye forward lamam bile. ben kaybettim, o zaman kaybetmesin.

sen sevdiysen, sevebilirsin. e bırak da biz sevmediysek söleyeilelim. bana göre fail video.
Sosyal ağlarda paylaş

Greeny said:
bao gelecek turnuvada senden de anında çekilen bi reklam filmi bekliyoruz ozaman. hadi canım. süpersin yaparsın sen.

bişeyi beğenmemek için, ille o sektöre girip daha iisini mi yapmak gerekio yani? her kötü filmde daha iisini çekmeye kalkiim o zaman.

bak, senin bu ilkokul yorumunu ciddiye alıp cevapladım, örnekli açıklama yaptım. neden? hadi burda saçmaladın, koşup başkasına karşı saçmalama bi dahaki sefere diye. kim için? senin için.

bişey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...