ebemünk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 selamlar, Mozaik grubunu bilen varsa (ki çok bilinmiyo sanırım) bunların yaptığı tarz başka şarkılar/gruplar biliyorsanız ve paylaşırsanız çok sevinirim. ps. pls onlar çok süperdi onlar gibisi yok veya onların kendi tarzı vardı vs. demeyin biliyorum bunları. benzer biliyorsanız onu yazın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Andy Irvine'in diğer çalışmalarına bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 biraz elp biraz genesis ama çok az. cidden çook alametler belirdi gibi bi albüm daha yapılmadı ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebemünk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 orası doğru da aynı tarzda başka müzikler arıyorum zaten :) bu kadar cesur (tabi uptıs yapmazsan dinlemez millet) müzik yapabilen tek grup herhalde.. o da çok dayanmadı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Cesur grup istiyorsan buna da bir bak: http://forum.paticik.com/read.php?12,3013116,3043679#msg-3043679 Bu arada Mozaik neden dayanmadı diyorsun ki; hala müzik yapıyorlar, hatta daha yeni albümleri çıktı: Changing Trains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebemünk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 senin dediğin mozaik ile benim bahsettiğim farklı. andy irvine değil yerli bir grup 3 albümü var çook alametler belirdi vs. diye karışıklık olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar