BaaL Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 15 defa restart attım. değişen birşey yok. 500-1000 arası ping, 5 dakkada bi 20 saniye lagspike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 78. le baslıyan ip bulun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Bende hersey normal bu sefer dünkü rezaletten sonra inanılmaz geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 mulgear6 said: 78. le baslıyan ip bulun ^^ Bunu becermek için modeme reset atmaktan başka bir önerin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Arkadaslar wow 3 sene mi önce basladı ne iste o ilk zamanlarda da aynı seyleri tartısıodukç O zamanlardada adsl yeni cikmisti kablo kullanıyoduk. 2 gün sövüoduk sonra gene lag ile oynamaya alısıoduk bi ara düzeliodu gene bi anda kötüleşiodu bu hep böle devam etti etti ve de edicekkkkkk yai artık bunu anlamalıyız. Ne mi yapmalıyız? Hic bilmioyorum sadece kullanıcıyım uo dada bu lag ı yasadım cs dede daoc dada swg dede eq dada wow dada aoc dede netten bisi bakarkende indirirken de izlerken de herseyde bilemiorum artık. Ne zaman bu kablo güzeldi veya adsl biliomusunuz (tabi benim fikrim) ilk çıktığı bir hafta sonra hersey gibi bozuldu.. Saygılarımla ping canavarı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Oyunda takıldım yine. WoW-europe sitesine de giremiyorum. Off telekom ağzına yüzüne tüküreyim senin :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 o hot spotu yüklettiren arkadaşı "seviyorum" firefox sürekli olarak hotspot sayfasını açıyor "aradğınız sayfa bulunamadı" uyarısı ile , (açık sayfalar bile refresh edip hotspot a yönleniyor..) .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 gene patladı benimki geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ahahaha yine authentication ekranında kalıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 hehe aynen.. bu sefer kac saat beklicez acaba : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 tobe yarabbi. swp ortasinda dc giremiyorum gene. hortladi lan auth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Afiyet olsun teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Neyse feci uykum vardı, sabaha oynarım artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Neyse düzeldi sanırım girdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 of abi tam illidan fightına baslıoduk ya ... ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 benim duzelmedi ve gene tansiyonum firladi saka gibi, gidip ihlamur felan demliyim bari hehe baska turlu olmicak bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 88 ile baslayan ip aldim giriyo heryere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bostanci santralinin ole bi lux u yok hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 baglantı yattara... tam da addonlarımı duzenlerken... sinir oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 off off gitti gelmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ben your freedomsızım da onun bi yararı oluo mu bu baglanamama sorununa? yoksa blizz-turkiye arasında bi sorun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Yine bir gitti tam gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 10 kere reset attım hala giremiyorum telekomunu da ülkesini de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 kalecgos deniyoruz %30larda önce spike sonra dc ve oyuna girilmiyo helal olsun blizze ve ttnete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 aynen. 24 kisi kaleg onunde beni bekliyo su an. ulan biz ab ye girmek uzereyken bile dc yeriz. allah belasini versin boyle ulkenin de telekomunda. rspi cocuklari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar