Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Connection sorunu düzeldimi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yf kullanıp da geçici ban yiyenler arasına katıldım. UK sunucularından birini seçtikten sonra böyle oldu. DE, FR sunucularından birini seçince olmuyodu. napcam şimdi ben? yavaş mavaş oynuyodum ne güzel.
:S
Mesaj tarihi:
server deiştirmeyin cok sıkışmassanız yani fransa sunucusu ile oynayıp almanyaya gecerseniz suspend olma ihtimali %98 ama fransa sunucuları arasında degistirebiliyosunuz ben onuda tavsiye etmiyorum günde 1 sunucu seçip onla devam etmek en güzeli ama bazen patlıyo onlarda mecburen degistiriyoruz,biraz araştırdım almanya-ingiltere sunucuları ile kesinlikle girmeyin diyolar.tabi fransadada garanti yok ama kapanma ihtimali digerlerinden daha düsük
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
2 gundur olan baglanti problemi tamamen TT netten mi kaynaklaniyor yoksa blizzard tarafli da olabilir mi acaba? dun artik sacmalama moduna girdi durmadan d/c falan oldum, daily quest yaptirmadi.. ama ilgimi ceken ZA raidindeki ruslar falan da durmadan d/c oluyordu. extended maintenance gorunce acaba blizzard tarafli bir sorunda mi var ACEP diye dusundum :o
  • Yeni Oluştur...