Logi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 yf kullanıp da geçici ban yiyenler arasına katıldım. UK sunucularından birini seçtikten sonra böyle oldu. DE, FR sunucularından birini seçince olmuyodu. napcam şimdi ben? yavaş mavaş oynuyodum ne güzel. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Ben YF ile DE sunucularından 100-200 ms arası oynuyorum birkaç gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 server deiştirmeyin cok sıkışmassanız yani fransa sunucusu ile oynayıp almanyaya gecerseniz suspend olma ihtimali %98 ama fransa sunucuları arasında degistirebiliyosunuz ben onuda tavsiye etmiyorum günde 1 sunucu seçip onla devam etmek en güzeli ama bazen patlıyo onlarda mecburen degistiriyoruz,biraz araştırdım almanya-ingiltere sunucuları ile kesinlikle girmeyin diyolar.tabi fransadada garanti yok ama kapanma ihtimali digerlerinden daha düsük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Şu anda bende hiçbir server çıkmıyor listede. giremiyorum nedendir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Update: All realms will be undergoing extended maintenance and will continue to be offline until 12:00, Paris time (CET). haaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 2 gundur olan baglanti problemi tamamen TT netten mi kaynaklaniyor yoksa blizzard tarafli da olabilir mi acaba? dun artik sacmalama moduna girdi durmadan d/c falan oldum, daily quest yaptirmadi.. ama ilgimi ceken ZA raidindeki ruslar falan da durmadan d/c oluyordu. extended maintenance gorunce acaba blizzard tarafli bir sorunda mi var ACEP diye dusundum :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 mimkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar