Asgard Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 arkadaslar yf almanya serverlerini deneyin bende biraz işe yaradı eskisi kadar deil en azından bg ye girip leech yapabilirim o derece:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zinbiel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Kenu said: 88 ile başlayan ip ile 200 ms falan şuan. 78 ve 85 de 3-4 k latency varken. benim ip 88'li ama latency 5k larda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 88>78>85 Bu üç rakamdan çektiğimiz nedir kısaca anlatalım. 88 ile başlayan ip'lerin kullanıldığı santraller NEC marka olup anasının gözü gibi çalışmaktadır. 78 ve 85 ile başlayan ip'lerde ALCATEL marka santraller kullanılmaktadır. Türk malı hesabı ne yapsak kalitesiz oluyor internetimizinde dandik olmasının sebebi bu olsa gerek. Yeni santral olduğundan da tercih edildiğini düşünüyorum. Fekat görüldüğü üzre dandik ötesi bi bağlantıyla eziyetin binbir halini çekiyoruz. Telekom'a saygılarımı sunuyorum.. Web form dolduruyorum 1 gün düzgün gidiyor bağlantı 2. gün pert bu işi bilen uzman kişileri çalıştırmıyorlar kanımca. İnsan gibi bir servis sağlayıcısı gelene kadar eziyet devam. Kaçarımız yok yani hepimize geçmiş olsun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 tam bayram girisi, kesin bayram kabus gibi geccek. muhendisleri direk kacarlar bayranma gelince hallederiz hesabi : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Alcatel Fransız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 toggie said: Alcatel Fransız. telekomda kullanilan santraller , dudullu da uretiliyor : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Türkiye'de üretilmesi Türk malı olduğunu göstermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 toggie said: Alcatel Fransız. Markası Fransız olabilir ama Türkiye de üretildiğini herbikişi biliyordur heralde. Sorun nerde üretildiği felan deil toggie nasıl b.ktan olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 orası ayrı konu, turk malının dandikliginden bahsedip ornek vermissin de o yuzden dedim. ayrıca bu ip sebebinin bahsettiğin sebepten dolayı oldugunu sanmıyorum ben ama ne oldugu konusunda da bi fikrim yok acıkcası. zaten yukarda biri soylemis 88'li ip olmasına ragmen 5k ping var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 alcatel kakalamış zamanında uyduruk malları bir yerde bununla ilgili bir haber vardı hatta türkinternette idi sanırsam neyse 4k ile arena ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 00.35 , sadece durup yanimdan isik hiziyla gecen insanlari izliyip bakiniyorum etrafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Julifton said: 88>78>85 Bu üç rakamdan çektiğimiz nedir kısaca anlatalım. 88 ile başlayan ip'lerin kullanıldığı santraller NEC marka olup anasının gözü gibi çalışmaktadır. 78 ve 85 ile başlayan ip'lerde ALCATEL marka santraller kullanılmaktadır. Türk malı hesabı ne yapsak kalitesiz oluyor internetimizinde dandik olmasının sebebi bu olsa gerek. Yeni santral olduğundan da tercih edildiğini düşünüyorum. Fekat görüldüğü üzre dandik ötesi bi bağlantıyla eziyetin binbir halini çekiyoruz. Telekom'a saygılarımı sunuyorum.. Web form dolduruyorum 1 gün düzgün gidiyor bağlantı 2. gün pert bu işi bilen uzman kişileri çalıştırmıyorlar kanımca. İnsan gibi bir servis sağlayıcısı gelene kadar eziyet devam. Kaçarımız yok yani hepimize geçmiş olsun.... İşin garibi, ne zaman 88 le başlayan bir ip alsam bağlantım rezalet oluyor. 78 li iplerde sorun yaşamıyorum. Bölge bölge değişiyor sanırım. (Aydın'da oturuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Bende 81. li IP lerden memnundum . 85 ve 88 ler sorunlu oluyordu genelde (Ankara) Rezilliğimizin , geriliğimizin göstergesi bunlar galiba. Yabancılara IP ne bak desek , nerden bakcam diye sorar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Bu arada son zamanlarda YF yüzünden 24 saat süreli banlar bayağı bir arttı . Kullanamayacakmıyız yani artık YF ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 janis said: Bu arada son zamanlarda YF yüzünden 24 saat süreli banlar bayağı bir arttı . Kullanamayacakmıyız yani artık YF ? Nasıl? YF dan sebep banlıyormı ilk defa duyuyorum zamanın'da blizz'den bir açıklama gelmişti YF ile ilgili ban sebebi değildir vs gibisinden kafam karıştı şimdi az araştırayım tekrardan bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ya ben yf kullanmaya basladım ama freecapten wow için run diince oyun baslamıo. daha doorusu gorew yoneticisinden baktığımda oyun gozukuo ama oyun baslamıo. kendim acmam gerekio. neden olabilir acaba bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 knox said: janis said: Bu arada son zamanlarda YF yüzünden 24 saat süreli banlar bayağı bir arttı . Kullanamayacakmıyız yani artık YF ? Nasıl? YF dan sebep banlıyormı ilk defa duyuyorum zamanın'da blizz'den bir açıklama gelmişti YF ile ilgili ban sebebi değildir vs gibisinden kafam karıştı şimdi az araştırayım tekrardan bakayım. Aslında ban demek yanlış oldu pardon. Account u güvenlik sebebiyle 24 saat kullanıma kapatıyorlar ve belirtilen mail adresine yeni password gönderiyorlar. Sebebi ise farklı ülke IP lerinin oyuna login olmaya calışması. Sen YF siz türkiye IP si ile giriyorsun oyuna . Sonra YF acıp alman / fransız serveri üzerinden baglanınca IP kargaşası oluyor. Blizzard 'ta bunu hack olabilir düşüncesiyle account u kullanıma kapatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 valla bana oldu işte 24 saatlik kapatmanın dolmasına 30 dakka kaldı 4 gözle bekliyorum dün almanya serverindan girmiştim ondan sonra oldu sabahtan beri fransa ile giriyordum yaw bi de dunemaul da 200 ms rahat oynanıyo hellfire da 1k+ nasıl iş anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 mokoko said: ya ben yf kullanmaya basladım ama freecapten wow için run diince oyun baslamıo. daha doorusu gorew yoneticisinden baktığımda oyun gozukuo ama oyun baslamıo. kendim acmam gerekio. neden olabilir acaba bu? Eğer Vista kullanıyorsan WoW dahil actığın programların hepsini yönetici olarak çalıştır. (Özellikler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Abi çok kötü ya, 800 ms altını görmedim 2 gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Hmm anlaşılan o ki bizi ciddi zor günler bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 şuan eski halinda yf siz 80 ms ile oynuyorum tabi ilerki saatlerde ne olur bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 tüh adamlar mesaiye basladılar herhalde eski haline döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 youtube açılmış gene bizimkiler dalmış yine. Kapatıyon tam kapat dimi ama ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 belli niye bizimkilerin neti leş gibi 2 gündür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar