Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Seym handshakingde taklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 yer: rusya, moskova sonuç: aynı, handshaking de takılıyor. türkiyede değil demek ki sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 su anda yine takılıyomus pf sunwell progress yalan ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 telekom kaynaklı değil sorun beyler. bugun za yaparken bizim tank da giremedi aynı sebepten oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Bakalım ne zamana kadar el sıkışacak bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Authenticating'de kalıyor su anda bende. buraya yazınca duzeldi simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ya şu başlığı salın gitsin 2-3 sayfa geriye sorun göre göre kıllanıyo insan =) Akşam eve gidince rahat rahat oyuna girip raid'imi edebilecekmiyim acep diye düşünceler alıyor bu saatlerde. Salın gitsin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Sorun çok büyük bir oranda düzeldi. Ama bazen arada olabilir artık orası sizin şansınız. Benim son 2-3 haftadır hiç olmadı. Babam blizzardın sahibi. Mr. Kaplan. Benim adım da Mülayim. Mülayim Kaplan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Artık kime bok atacağımı bilmiyorum. zırt pırt spike giriyo... gg (artık kim yaptıysa...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 saat 22:13 Wow Launcher --> Connecting --> A-U-T-H-A-N-T-I-C-A-T-I-N-G --> gg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bende authentication dan soora unable to validate game version hatası werio ya. repair yaptım hala aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Bağlantı saçmalamaya başladı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 blizz patladı herhalde bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 sunucular offline gorunuyor bende ama newsfeed de herhangi bi problem oldugu yazmior ? hayirdir ne oldu bilen varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Baya patlak sunucu var herkes şikayet ediyor da Blizdekiler daha ofise gitmedi herhalde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 su an yazdilar, suresiz acil bakima girdi sunucular diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Sövüyorum sövüyorum yok arkadaş sövmeyle düzelcek gibi değil. Bi açıyosun blizz patlak bi açıyosun TT patlak bi yerlerden şöyle yüklüce bi para geçsede elime geçsem uydu olayına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 22 Temmuz 2008 18.16, authenticating, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Rikkie said: 22 Temmuz 2008 18.16, authenticating, gg. düzelmez bu blizz de tt de umudu kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 haydaa, raid bitti cıktım combat logu wws yi upload etmek icin. tekrar girmeye calısıyorum "unable to validate game versiyon" diyor. tam da bicuitlerim varken farm yapacaktım rahat rahat öf ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 addonları ve wtf yi temizleyip repair yaptım. addonsuz oyuna girdim, nasıl ferahladı oyun anlatamam. keske mumkun olsa da addonsuz oynasam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Dün aksam bende de addonlar sorun yapti neredeyse hic giremeyecektim, bir cogunu oyundan cikmadan update ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Takıldım yine authentication ekranında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 pekaziz said: Takıldım yine authentication ekranında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 banada dün oldu o paso.. bakıp kalıorum mal gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar