2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 [video]http://www.izlesene.com/video/muzik-kazim-koyuncu-narino/228530?feature=oembed" width="459"> cok sevdiğim bi şarkısı Kazim Koyuncu - Narino Ben deli oldum deli narino Tutun bağlayun beni Gideyirum buradan narino Kızlar ağlayun beni Bu dere yılan olsa narino Derdumi bilen olsa Oturup da ağlardum narino Yaşumi silen olsa Bu dere akar gider narino Taşlari yikar gider Ne ettum sevduğume narino Yuzume bakar gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 huzur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Cok severdim, topragi bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 toprağı bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 mekanı cennet olsunn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 şarkıları çok güzeldi, tahminim kendisi de şarkıları kadar iyiydi... huzur içinde yatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 toprağı bol olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Huzur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Nur içinde yatsın. Karadenizlilerin makus kaderi onu da yakaladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 yarın ölüm yıl dönümü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Gerçekten güzeldi şarkıları, müzikleri. Allah rahmet eylesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Olivies said: Cok severdim, topragi bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 hakikaten güzeldi şarkıları, ve bildiğim kadarıyla da sağlam,tutarlı bi sol siyai görüşü vardı,nur içinde yatsın,iyi SANATÇIYDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 şarkıları güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCSSS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 gidiyorum işte gidiyorum... birşey demeden, arkamı dönmeden şikayet etmeden hiçbirşey almadan, birşey vermeden yol ayrılmış görmeden gidiyorum... ne küslük var ne pişmanlık var kalbimde yürüyorum sanki senin yanında sesim uzaklaşır herbir adımda hayat bize kalmadan gidiyorum gerdiğin tel kalbimde kırılmadı gönül kuşum şarkıdan yorulmadı bana kimse senin gibi sarılmadı ışığımız sönmeden gidiyorum Nur içinde yatsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Ardımda bırakıp gül çağrısını Ayrılık anı bu sisli şarkıyı Irmaklar gibi akıp uzun uzun Terkediyorum bu kenti Ahh, ölüler gibi Şarkılar bir çığlığa sığınmaksa Şimdi, sonsuz bir yangın gibi Sevmesem öyle kolay çekip gitmek; Yaralı bir kuş gibi Kumral bir çocuğun yaz öyküsü bu Şarkılarla geçtim aranızdan Yalnızlar gibi susup uzun uzun Düşlüyorum bu kenti Ahh, bir aşk gibi Şarkılar bir çığlığa sığınmaksa Şimdi, sonsuz bir yangın gibi Sevmesem öyle kolay çekip gitmek; Yaralı bir kuş gibi Düşlüyorum bu kenti Son bir aşk gibi nur içinde yatsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Şarkılarla geçtim aranızdan belgeselini izleyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar